Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

slm canım ozel ege tup bebek merkezındemı yaptırdın hayırlısı olsun drun kımdı bende orda yaptırdım hayırlısı olsun hakkında rabbım emeklerının mukafatını versın

canım öncelikle ii temennilerin için saol.dr um kağan beydi.bugün transferimin 9.günü ve test günümde bu cuma çok az kaldı sabırla bekliom..ilk tüp bebek denemm.

senin dr un kimdi ve sen nezamn tedavi gördün ve sonuç ne oldu???

canım benımde ılk denemem ızmırde drum sempatık erdal bey ıdı cok memnundum ben suan 6haftalık ıkızlerıme hamıleyım hayırlısı olsun kaan beyde tedavıme baktı ııı sonuc aldık umarım sende akırsın belkıde karsılasmısızdır hastanede :) tedavı sırasında hayırlı sonuclar alırsın umarım

inş canım yaaa inş benimkilerde senin gibi olurrr :)) bu arada ikizlerinede çok sevindim,,allahım sağ salim kavuşturmayı nasip etsin inş :))

inş canım yaaa inş benimkilerde senin gibi olurrr :)) bu arada ikizlerinede çok sevindim,,allahım sağ salim kavuşturmayı nasip etsin inş :))

amin canımrabbim gonlune göre versın ıns ıkızlere hamıle kalırsın rabbım saglıklı evlatlar nasıp etsın herkese sonucunuda bızlerle paylasırsın umarım hep beraber sevınırız

umarım iyi haberlerini alırız cuma günü bizi habersiz bırakma.benimde transferim 9 nisanda olucak.sanırım transferden sonraki zaman zor geçiyor.inşallah hep güzel haberler veririz hepimiz.

amin canımrabbim gonlune göre versın ıns ıkızlere hamıle kalırsın rabbım saglıklı evlatlar nasıp etsın herkese sonucunuda bızlerle paylasırsın umarım hep beraber sevınırız

inş canım inşşş:Saruboceq: son 3 gün zaten......hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

umarım iyi haberlerini alırız cuma günü bizi habersiz bırakma.benimde transferim 9 nisanda olucak.sanırım transferden sonraki zaman zor geçiyor.inşallah hep güzel haberler veririz hepimiz.

canım ii temennilerin için çok sağol..haber vericem tabikii...evet transferden sonraki günler çok zor geçio beklemek gerçekten zor hele bide yaklaşınca gün..allahtan son 3 günüm kaldı hayırlısıylaaa,,bu arada sanada bol şans tatlım...hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar benim trnasferim oldu dün dua edin canlarım 2 tane embriyo transferi oldu şimdi kaçtım by

kızlaarr pzt transferim olduuuuuuuudelikafaduldendelikafadulden:sm_cool:.dua edin tutunsunlar sımsıkı benim minişleerrrr.

idola sen yatarken nasıl yatıyosun sırt üstümü hep yatıyosun sağa sola döneyimmi

idola canım seninde transferin hayırlı olsun inşallah ikimiz iyi haberler alırız canım

idola sen yatarken nasıl yatıyosun sırt üstümü hep yatıyosun sağa sola döneyimmi

Transferiniz hayırlı olsun,inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Kemdinizi kasmanıza gerek yok,transferin ertesi günü normal hayatınıza dönüyorsunuz sanırım.Doktorum bana öyle uzun uzadıya istirahate falan gerek yok,ertesi gün normal hayatına dönebilirsin demişti...

sağa sola dönebilirsin canım arada kalkıp iki günden sonra evin içinde gezebilirsin bağırsaklarını çalıştırır hep yatmana gerek yok arkana doğru yarı yatar şekilde oturabilirsin karnına yüklenme 4. günden sonra yavaş hareketlerle normal hayatına dönebilirsin ama dikkatli olcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…