bende izmirde özel egede tedavi görenlerdenim.ilk tüp bebek denemem.herşey gayet ii ve hızlıydı.bugün transferimin 8.günü test gününe çok aaz kaldııı bu cumaya hayırlısıyla ii haber alıcaz inş...
canım öncelikle ii temennilerin için saol.dr um kağan beydi.bugün transferimin 9.günü ve test günümde bu cuma çok az kaldı sabırla bekliom..ilk tüp bebek denemm.
senin dr un kimdi ve sen nezamn tedavi gördün ve sonuç ne oldu???
canım üzülme herşeyde bi hayır vardır demekki hayırlısı değilmiş diye düşün allah hayırlı evlat nasip etsin
inş canım yaaa inş benimkilerde senin gibi olurrr :)) bu arada ikizlerinede çok sevindim,,allahım sağ salim kavuşturmayı nasip etsin inş :))
bende izmirde özel egede tedavi görenlerdenim.ilk tüp bebek denemem.herşey gayet ii ve hızlıydı.bugün transferimin 8.günü test gününe çok aaz kaldııı bu cumaya hayırlısıyla ii haber alıcaz inş...
amin canımrabbim gonlune göre versın ıns ıkızlere hamıle kalırsın rabbım saglıklı evlatlar nasıp etsın herkese sonucunuda bızlerle paylasırsın umarım hep beraber sevınırız
umarım iyi haberlerini alırız cuma günü bizi habersiz bırakma.benimde transferim 9 nisanda olucak.sanırım transferden sonraki zaman zor geçiyor.inşallah hep güzel haberler veririz hepimiz.
kızlar benim trnasferim oldu dün dua edin canlarım 2 tane embriyo transferi oldu şimdi kaçtım by
kızlar benim trnasferim oldu dün dua edin canlarım 2 tane embriyo transferi oldu şimdi kaçtım by
idola sen yatarken nasıl yatıyosun sırt üstümü hep yatıyosun sağa sola döneyimmi
idola sen yatarken nasıl yatıyosun sırt üstümü hep yatıyosun sağa sola döneyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?