idola canım seninde transferin hayırlı olsun inşallah ikimiz iyi haberler alırız canım
Transferiniz hayırlı olsun,inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Kemdinizi kasmanıza gerek yok,transferin ertesi günü normal hayatınıza dönüyorsunuz sanırım.Doktorum bana öyle uzun uzadıya istirahate falan gerek yok,ertesi gün normal hayatına dönebilirsin demişti...
sağa sola dönebilirsin canım arada kalkıp iki günden sonra evin içinde gezebilirsin bağırsaklarını çalıştırır hep yatmana gerek yok arkana doğru yarı yatar şekilde oturabilirsin karnına yüklenme 4. günden sonra yavaş hareketlerle normal hayatına dönebilirsin ama dikkatli olcan
kızlar ilk tüp bebek denemdi ve hamileyimmmmmmmmm azönce aldım sonucuuuuuu
izmir özel ege tüp bebek merkezi Dr um Kağan Bozkurtttt
canım tebrik ederim :teytey: darısı bizim başımıza benim transferimin 3. günü bugün kasıklarımda ağrı çok var sence normalmi çok korkuyorum
canım tebrik ederim :teytey: darısı bizim başımıza benim transferimin 3. günü bugün kasıklarımda ağrı çok var sence normalmi çok korkuyorum
multıcım hadi bakalımagrılar iyiy isaret sen dınlen stres yapma bebıslerınle don aramızayav canım bılgısayardanda uzak dur basında cok oturma dualarım senınle ve tum bu yolda emek veren arkdslarım ıcın dualarda bulusalım
dimii kızzzzzz yaz tabiii erdal beydeee süper biriiiiiiiii.umarım herşey sonuna kadar yolunda giderr.bu arada haftaya 2.bi test daha yaptırcam senin değerin ne çıkmıştıı ????
yok canım burda kendi memleketimde yaptırdım..nee çoğul gebelikmii kız durr heycanım dinmeden dahada fazlalaştırma şimdiii hihoyyyt
ayy canım yaaaa inanamıyorummm.dr umlada görüştüm hastaneylede değerimi biliolar çağırmadılar yani
bakalım bende şu 2.testimi bi yaptırayımdaa belki çağırırlar benideee nedersinnnnnnn hihoyyyt
sağol canım amiinn!ben çok gerginim ya sen?rüyalarımda hep hastanedeyim.idola canım seninde transferin hayırlı olsun inşallah ikimiz iyi haberler alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?