Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

idola canım seninde transferin hayırlı olsun inşallah ikimiz iyi haberler alırız canım

canımmmmm transferin olmuş çok sevindim inşallahh güzel haberler alırsın ve bize müjdeli haberler verirsin dualarım seninle hayatım. geç oldu ama temiz olacak inşallah Rabbim yardımcın olsun arkadaşım. bol bol dinlen bi süre pc başında olma daha sonra gel bizi sevindir. dua etmekten bi an olsun vazgeçme ve unutma canım sık sık selevat çek özellikle cuma vakitleri. öptüm seni kacaman canım

canım bence sende dr.un her dediğine kulak asma ertesi gün kalkayım normal hayatıma döneyim deme. embriyolar rahime konulmuş olsada konuldugu anda tutunmuyor 48 saat 3 gün gibi bir süre yaşıyorlar ama ne zaman tutunacakları belli değil.o yüzden en az 3 gün dinlenmeli ve dikkatli olunmalı.bu süre içinde mümkünse banyo yapılmamalı yapılsada çok ılık su ile yapılmalı duşta oturmak çömeşmek yasak. geç tutunma yada Allah korusun hiç tutumama riskini unutmayın emeklerinizi boşa harcamayın dinlenin bol bol. herkezin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh

MULTıŞıM TRANSFERıN HAYIRLI OLSUN ıŞALLAH DıĞER ARKADAŞLAR SıZLERıNDE ıŞALLAH CANIM BENıM ALLAH BENıM YAŞADIKLARIMI SıZLERE YAŞATMASIN ıŞALLAH Bı KAÇ GÜN SORA BU SAYFADADA GÜZEL VE UĞURLU Bı LıSTE YAPARSINIZ UMARIM işallahhhhhhhhhhhh

selam elifcim nasılsın canım sana bişey sormak istiyorum canım sen smyrna arttan memnun kaldınmı?nasıl biyer merkez dr lar nasıl iyimi
?sen tekrar yaptıracakmısın canım?benim bir arkadaşım varda oraya gitmek istiyor kendisi almanyada izmire gelecekde bana sordu nasıl biyer diye bende bilmiyorum sadece duyduklarımla cvp yazdım kendisine bana yadımcı olursan çok sevinirim canım öpüyorum seni çok çok bide sen ne kadar ücret ödedin tüp bebek + ilaçlar sağol canım kendine iyi bak :1hug:

kızlar ilk tüp bebek denemdi ve hamileyimmmmmmmmm azönce aldım sonucuuuuuu

izmir özel ege tüp bebek merkezi Dr um Kağan Bozkurtttt

canım tebrik ederim :teytey: darısı bizim başımıza benim transferimin 3. günü bugün kasıklarımda ağrı çok var sence normalmi çok korkuyorum

canım tebrik ederim :teytey: darısı bizim başımıza benim transferimin 3. günü bugün kasıklarımda ağrı çok var sence normalmi çok korkuyorum

multıcım hadi bakalımagrılar iyiy isaret sen dınlen stres yapma bebıslerınle don aramızayav canım bılgısayardanda uzak dur basında cok oturma dualarım senınle ve tum bu yolda emek veren arkdslarım ıcın dualarda bulusalım

saol canım çok teşşşekkürler.ağrılarına gelince gayet normal telaşlanmaaa hihoyyyt

duygucum tatlım bugun benimde mutlu günün değerim 523 çıktı ve hamileyimmm

kızzz özel ege bize uğurlu geldi deseneee :teytey:

egelı gozun aydın kuzum allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın benımde izmir özel ege tüp bebek merkezi drum doc dr ERDAL AKTAN rabbım herkese umut olsun sen kaanı yazarsında ben erdalı yazmammı :dance:lülülülülülü

dimii kızzzzzz yaz tabiii erdal beydeee süper biriiiiiiiii.umarım herşey sonuna kadar yolunda giderr.bu arada haftaya 2.bi test daha yaptırcam senin değerin ne çıkmıştıı ????

dimii kızzzzzz yaz tabiii erdal beydeee süper biriiiiiiiii.umarım herşey sonuna kadar yolunda giderr.bu arada haftaya 2.bi test daha yaptırcam senin değerin ne çıkmıştıı ????

benım degerımılk degerım 120ydı 2gun sonra 495 4gun sonra 3115 cıkmıstı ıkız dedıler ıkı kese goruldu canım bana 2gunde bır yaptırdılar 3tane yaptırdım evet ugurlu geldı özel ege tup bebek merkezi basarılı bır hastene zaten canım sen merkezdemı yaptırdın testı belkı o yuzden haftaya ıstemıstır bana 2gunde bır yaptırdı sanırım senınde cogul gebelık canım hayırlsıı olsun

yok canım burda kendi memleketimde yaptırdım..nee çoğul gebelikmii kız durr heycanım dinmeden dahada fazlalaştırma şimdiii hihoyyyt

yok canım burda kendi memleketimde yaptırdım..nee çoğul gebelikmii kız durr heycanım dinmeden dahada fazlalaştırma şimdiii hihoyyyt

yemınle benımde 495ken dedıler ve benım 495 degerım 14gun degerımdı senın kesın gıbı ıkız canım rabbım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın kese gormeye ızmıremı gıdıceksın soledınmı hastaneye degerını

ayy canım yaaaa inanamıyorummm.dr umlada görüştüm hastaneylede değerimi biliolar çağırmadılar yani

ayy canım yaaaa inanamıyorummm.dr umlada görüştüm hastaneylede değerimi biliolar çağırmadılar yani

hadı bakalım hayırlısı olsun 10gun sonra gel dedıler bana ben yol cok oldugu ıcın burda baktırdım keselerı ve kalp atısınıda pzts duymaya gıdıces ınsallah duyarız ben ılaclarım degısecek o yuzden 15gune kadar ızmıre gelıcem bıde erdal beyın muayene etmesını ıstıom nede olsa tecrubelı burdakı drda tahlıllerım yok ama orda tum tahlıllerım mevcut hayırlısı olsun herkes ıcın rabbım herkesın yuzunu guldursun

bakalım bende şu 2.testimi bi yaptırayımdaa belki çağırırlar benideee nedersinnnnnnn hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…