Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

kızlar ilk tüp bebek denemdi ve hamileyimmmmmmmmm azönce aldım sonucuuuuuu

izmir özel ege tüp bebek merkezi Dr um Kağan Bozkurtttt

egelii ççook tebrik ederim.allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi.a.s.kaydirigubbakcemile5hihoyyyt:CüvCüv:

egelii ççook tebrik ederim.allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeişlerimizi.a.s.kaydirigubbakcemile5hihoyyyt:CüvCüv:

çok sağol canımm çok teşşşekkürlerrr seninde ii haberlerini bekliozz dualarımız seninlee

ıkıncı testıde yaptır bakalım canım ınsallah degerın ıkıye katlanır ve bebıslerını hayırlısıyla gorur kucagına alırsın tekrar gozunuz aydın

çok sağol canımmm.hayırlısı artıkkkk çokda takmıyorum kafama ikiz yada tek önemli olan sağlıklı sihhaatli olsun zamnında yuvamıza gelsinn yeterr... :))) :CüvCüv:

çok sağol canımmm.hayırlısı artıkkkk çokda takmıyorum kafama ikiz yada tek önemli olan sağlıklı sihhaatli olsun zamnında yuvamıza gelsinn yeterr... :))) :CüvCüv:

canım bişey sorcam sende belirti falan varmıydı hamile olduğuna dair ya çok merak ediyorum acaba bebişlerim tutundularmı diye

Egelı hayırlı olsun arkadaŞım allah ısteyen herkese versın Çoook dıkkat et sakın kabız olma

mULTııııııııııııııııı KISSS NE YAPYON KIS NE BELıRTıSı BENıM 4 HAFTALIK OLMUŞ DÜNYADAN HABERıM YOOOKTUUU yaaa şöle 2 aylık olsun bak o zaman belirtilere

egeli 4 tane kayısı ve 1 bardak sıcak suyla ye sabah aç karna hiiç kabız olmazsın canım

aklımda bulunsun canımmm çook teşşekkürler

annem kayısı hoşafı yaptı zaten ayrıcaaa yemek kaşığıyla hergün zeytinyağıda içiorummm

hepberaber dikkat ediozzzzz hihoyyyt

fisfisfisslm kızlar 7 nisanda yani yarın benim yumoşlar toplanıyor.büyük gerginlik içindeyim.çatlatma iğnesini dün gece vuruldum.bugün karnımda ağrı ve rahatsızlık veren bir şişlik var.daha önce ohss olmuştum.yine tekrar rahatsızlanırım diye çok korkuyorum.umarım her şey yolunda gider.bana dua edin.

benim de bugün 6. gündü.aynen multii yaa nasıl geçicek bunca gün.sen ne zaman gitceksin sonuç almaya?benim 13 nisan.:Saruboceq:

canım benimde seninle aynı tarih ama ben 12 sinde yapcam bana kalsa daha erken istiyom çok merak ediyom sırnaşık şey

kızlar nasılsınız bugün 7.gündeyim idola napıyon canım nasıl gidiyo

Kızlar ya çok üzücü bi haber okudum SEREN SERENGıL 6 aylıkmış erken doğum yağmış bebiş 400 gr mış yaşama mücadelesi veryomuş ona dua ederseniz çok sevinirim bende o minik kalbi dayansın diye dua ediyom umarım Allah anasına babasına bağışlar yaaaa:Saruboceq:

Multişim nasılsın güselim nasıl gidyo kıssss varmı yaşadığın değişik bişi kabız olma haaaaaaaaaaaaa :)))

canım allaha şükür kabız değilim siyah kayısı yiyorum her sabah ondan dolayı çok iyim kan testi yapsammı acaba çok merak ediyorum yaaaa

kıs delirdinmi 7 ci gün hiç çıkarmı sabret 10 gün çooook silik de ol sa varsa çıkar

kızlar bide sizinle rüyamı paylaşmak istiyorum yorumlarsanız sevinirim
rüyada sağ göğsümden süt fışkırdığını gördüm hemen ablamı arıyom söylüyom ablamda git test yap hamilesin diyo kızlar sizce ne demek gerçekten hamilemiyim acaba rüyam inşallah gerçek çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…