Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

MULTı bence rüyan onu gösteri o süt gelmesi göğüsten hamilelikmi duuuuuur ben de rüya kitabı vaaaar

zaten eşim bırakmıyo test yapmama 10. gün evde bi idrar testi yapcam sonrada 12.gün kan testi hayırlısı artık

kıs ben adet günü yaptımda böle silik çıkmıştı ama varya böle adet olcan gibi bi sancı falan bende göğüsler böle dolu dolu ve çooook acaip ağrıyodu

canım rüyada sütt görmekk talihiinin açılacağına işarett yani herşey yoluna girioo bakkk hihoyyyt

canım benimde adet olcam gibi ağrı bazen oluyo göğüslerim eleyince ağrıyo

tabi adet olmıyon ama gerçekten hamilelik belirtisi aynı adet belirtisi gibi canım

iremcim sen tüp bebek yapınca bunları yaşadınmı canım bide benim ilk 5 gün çok kasıklarıma bıçak gibi ağrılar vuruyodu ama şimdi yok o ağrılar seninde öyle oldumu

elleyince değil kısss kendi bi sızlıyo özellikle sabahları böle uçları kopcak gibi acıyodu am herkesin farklı olabilir

ya tüp bebekte benim hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bi belirtim yoktu evet kasıklara bazen kıramp tarzı giryodu böle duryodum yürümüyodum ama göğsüm hiiiç ağrımadı böle

ayyy canım yaaa fazlada ümitlenmek istemiyorum ama benimde göğsümün ucları kopacak gibi ağrıyo ama herzaman değil bazen ağrı vuruyo duruyo

multi seni heveslendirmeyim ama hamilesin galiba kısss millet yok çok acıkıyom yok bayılıyommm yok anacım benim 4 haftalıktı yoktu öle bişi adet günün geçse dahi göğsün feci ağrıyosa hamilesin derim ben haaaa bide ateşini ölç 37 ve 36.9 veya 36.8 çıkyosa ve adet günün bile öle çıkarsa hamilesin

evet canım olabilir sen şimdi ne yapcan tüp bebek yapcanmı yoksa bekliyecenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…