Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

bakalım iremcim bekliyecem test tarihini inşallah hamileyimdir ama fazlada ümitlenmiyorum herşeye hazırlıklıyım yani canım

evet canım olabilir sen şimdi ne yapcan tüp bebek yapcanmı yoksa bekliyecenmi

ya benim şimdi korunmasam doktorun dediğine göre şimdi bile olurmuş ama 3 ay korunma verdi rahim toparlansın dedi 3 veya 4 ay sora işte düşük sebbei araştırılacak bi daha olmasın diye yooooooooooooooooooook Allah korusun şimdilik tüp bebek düşünmüyoz biz

inşallah canım kendiliğinden hamile kalırsın tüp bebeğe gerek kalmaz

bakalım iremcim bekliyecem test tarihini inşallah hamileyimdir ama fazlada ümitlenmiyorum herşeye hazırlıklıyım yani canım

kıs multi belki seninkide benim gibi olur belki sen düşürmessin belki benim kanda pıhtılaşmaya ve genetiğe bakılacak ona göre ilaç yazcakmış doktorum bakcaz da 4 ay var dinlenyom ben şimdilik

ya bi kere bile kendiliğinden hamile kalsan rahim bunu algılıyo öğrenyomuş ondan sorası artık gelirmiş ya düşük yapmak çokkk kötü yaaaaa

dinlen canım bak gör senin doğal yolla olcak inşallah benimde bu son olur bebeğime kavuşurum bidaha tüp bebek yapmak istemiyorum çok zor yaaaa

benim yengem var büyük yengem 2 tane çocuğu var yaşıda 42 şimdi yine hamile dün bana müjdeli haberi verdi yani düşün 42 yaşında ama hamile kalabilyo inşallah bizde de öyle olur bizde hamiş oluruz

benim yengem var büyük yengem 2 tane çocuğu var yaşıda 42 şimdi yine hamile dün bana müjdeli haberi verdi yani düşün 42 yaşında ama hamile kalabilyo inşallah bizde de öyle olur bizde hamiş oluruz

ya diyom ya sana bi kere kendiliğinden olsa senin de artık olur işallah bu olur senin kısss
evet ya ben dayanamıyom çok zor tüp bebek Allahım ya o kan alırlarken benim damarımı nasıl patlattılar bi görsen mahfolmuştum kısss kadın bi çarptı enjektör carrrt diye hepsi girdi her yer kan oldu yaaa

Allahım o yumurta toplama ege canlı canlı yapyo kısss ben o derin denen kadına inanmamıştım dedikleri biiiir biiiir çıktı yaaaa

BERBATTI ıLK DENEYıMıM kısaca anlatanmam Allah bi daha yaştmasın inşallah bi dahakini doğururum 9 ay sürer

canım benim yumurta toplamada transferimde çok güzel geçti hiç ağrım olmadı hemşireler kan alırken koluma serum takarken hiç hissetmedim bile allah hepsinden razı olsun yani ben memnun kaldım hepsinden

BEN ARTIK KAN ALDIRIKEN BıLE ÇOOOOK TIRSYOOOM ALLAH KAHRETSıN ÖEL HEMŞıREYı psikolojimi bozdu ben askiden böle lay lam lom aldırırdım kanımı şimdi kaskatı kesiliyom ya ben egeyi sevmiyoooooom Allah bide oranın kapısına gitmeyi göstermesin benim kendiliğinden olcak işallahhhhhh

iremcimmm canımcım ..nasılsın ? yazdıklarını okudum canım ..ben de kan alınırken cok korkuyorum damarlarım çok ınce .. bır defa alındı mı bır daha alınmıyor .. ben de allah nasıp ederse pazartesı paşlıyacagım tedavıye ...

Cans meraba canım ya ben çok talihsizlikler yaşadım böle beceriksiz bi hemşire ve gaddar bi doktora denk geldim canlı canlı topladı yumurtalarımı anlatamam o acıyı aynı rahim filmi gibiydi..... aslında bu olayları yani hiiiiiç acısızda atlatabilirdim ama şans boşver hayırlı olsun tedavin çooook sevindim işallah bu sefr mutlu sonunu okuruz canım

ben çok gerginim multiciim.sen sürekli yatıyomusun?ayakta kaldığım için kendimi suçlu hissediyorum.

ben çok gerginim multiciim.sen sürekli yatıyomusun?ayakta kaldığım için kendimi suçlu hissediyorum.

idola neden bu kadar gerginsin canım ben yatıyorum ama kalkıp evde sürekli geziyorum sen hiç yatmıyomusun

idola neden bu kadar gerginsin canım ben yatıyorum ama kalkıp evde sürekli geziyorum sen hiç yatmıyomusun

idola canım senin 8. günün bugün 10. gününde evde test yapcanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…