yatıyorum tabii de pazar günü dışarı çıktım mesela gezdik ormanda kötü mü yaptım bilemiyorum o yüzden kendimi suçlu hisssediyorum.idola neden bu kadar gerginsin canım ben yatıyorum ama kalkıp evde sürekli geziyorum sen hiç yatmıyomusun
yapmayın evde dediler,yanıltabilirmiş evde yapılan test!ben merkeze gidip doktorumdan öğrenicem.sana öyle bişey söylemediler mi?? bu arada bu sabah göğüslerim ççok şişti egelii ye sorsak bi bu neye delalet acaba?idola nerdesin canım 10. gün test yapcanmı
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım....bende çocuk tedavisine başladım..tedavim hakkında bilgi vereyim pko tedavisi oluyorum salı günüde rahim filmi çekildi sağ tüpüm tıkalı...solda küst var...dr geçici kist olduğunu söyledi dığum kontrol hapıyla erir dedi bakalım önümüzdeki ay adetin ikinci günü gideceğim o zaman belli olacak....ve çatlatma iğnesine başlayacak aşılama tedavisi uygulanacak...dr dediğine göre bu da olmazsa tüp bebek...bakalım beni neler bekliyor ...o yüzden moralim çokkkkk bozuk kendimi toparlamam lazım ama nasıl bende bilemiyorum...aslında moralle tedavi doğru orantılı ama nasıl sağlayacağım bu orantıyı bilmem...aranızda benimle ayni durumda olan varsa benimle tecrübelerini paylaşırsa sevinirim...
allah herkesin kalbine göre versin umarım buradaki bütün arkadaşlarımın ve benim en yakın zamanda hamile haberlerini duyarız....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:SLM.arkadaşım moralini bozma,buralarda herkesin pekçok sorunu var birbirimize destk olmak ve bu zor günleri beraber atlatmak için buradayız...
allah herkesin kalbine göre versin umarım buradaki bütün arkadaşlarımın ve benim en yakın zamanda hamile haberlerini duyarız....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
iremcim test yaptım evde ikinci çizgi hiç çıkmadı canım yokkkkk
Moralini bozma hemen,doktorunu aradın mı?Sanırım yatmanı tavsiye edecektir,genelde düşük ihtimali var deyip istirahat tavsiye ediyorlar böyle durumlarda ama en önemlisi moralini bozma test için henüz çok erken...
yarın halay çekcez burda VAR VARŞenizkaydirigubbakcemile5
benim dr HATİCE AKTAN a.s.a.s.İnşallah canım :) bu arada senin doktorun kim?Nerede tedavi görüyorsun?
multiciim evdeki teste güvenme canım!!yanıltıcı olabiliyomuşş!moralini bozmaaa!kan testini ne zaman yaptırcaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?