Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

ben yarın bi kan testi yapayım diyorum çünkü bu kan beni çok korkuttu

ben yarın bi kan testi yapayım diyorum çünkü bu kan beni çok korkuttu
canım sana transfer günü ne dediler? sen niye kendin yapıyosun ki bu testleri ben anlamadım!!benim çook kötü ağrım var regl öncesi ağrı gibi, dün gece uykumdan uyandım ağrıdan!kendimi dinledim durdum bütün gece!ben 13 ünde merkeze gitçem orda yapçaklar testi ve evde de yapmıycam!

bana 13 nisan gel dedi merkez ama ben o güne kadar bekliyemem çünkü kan geldiği için çok korktum :uhm:

Multicim bu gün nasılsın canım benim ne yaptın kan testini yaptırdın mı canım hadi işallah hayırlı haberle gelirsin güselim

iremciim ben de çok merak ettim multi yi! multiii bizi habersiz bırakmaa!dualarımız seninle!

multiden haberi olan varmı arkadaşlar ya hiç haber yok umarım kötü bişi olmamıştır

multiiii!!!haber bekliyoruz senden!nerelerdesin ne yaptın arkadaşıım?

kızlar kusura bakmayın yeni kendime geldim hamile değilimmmmmmm senağlama

canım beniim,bunda da vardır bi hayır demekten başka yapacak bişey yok sanırım.güçlü ol ,allahtan sabır iste hayırlısıyla o gün gelecek inancını yitirme emi!

ooooyy kuzum kıyamam ya üzülme kısss işallah benim gibi kendliğinden olyomuş bide boz ma moralini yaaaa desemde ağlıycan şimdi canım ya ağla hemde hüngür hüngür ben öele yapmıştım açılırsın ama tekrar kalk ve daha ısrarla bu yola devam ne yapalım :enbuyukkk:

kızlar desteğiniz için sağolun bugün biraz daha iyim hayırlısı değilmiş diyorum kendimi teselli ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…