eğer canım öyle bişey varsa bence aşılamayla oyalanma derim ben yine de sen bilirsin hayırlısı neyse o olsun arkadaşım
aslında ben bülent beyin hastası olmak istiyordum acaba tekrar 9 eylülü arasam ege ünüverstesinin söylediklerini söylesem kabul ederlermi tüp bebeğe geçmeyi
iremcim niye böyle şeylerle kendini üzüyorsun eğer senden böyle bişey isteselerdi sana söylerlerdi bak bana hiç bişey söylemediler canım kafana takma kendinide üzme canım
bizim durum eşimin spermleri iyi olmamalkla birlikte normal bendede paco var ilaçsız adet olmuyorum bide egede tüp bebeğin maliyetini sorcam sana yazarsan sevinirim
günaydım kızlar galiba ben adet olucam belim ve kasıklarım agrımaya başladı sanki üf ya zaten tedtde negatifti şimdi umut yok gibi hiç yanılmam çünki artık bu konuda tecrübeliyim
selam bende ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım ve şuanda 6 haftalık hamileyim :) nasırım hemşeriyiz bende aydınlıyım sormak istediğin bir soru yada merak ettiğin varsa yardımcı olurum sana :)
hiç önemli değil hiç çekinme soru soracağın zamanda kaydirigubbakcemile5 bizim problemimiz eşimin sperm sayısı çok düşükdü sorun buydu normal yolla hamile kalamıyordum 2. denememizde tuttu bebek teşekkür ederim ayrıca tebriğin içinde merak ettiklerinizi aşama aşama anlatabilirim 2 kez tecrübe ettim çünkü :CüvCüv:
biz isteyince veriyorlar anestezi sadece anestezi uzmanı bi sorunun varmı yada anestezide olusacak komplikasyonlara karşı önlem amaçlı bakıyorlar sen istersende veriyorlar anestezi benim acı eşiğim yüksek ama korktuğum için istedim ben
başakcım hemen karamsar düşünme, hamileykende adet sancıların oluyor sanki her an adet olacakmışın gibi hisediyoısun. İdrar testi mi yaptın ? kan testi ne zaman yapılacak ?
özlemcim idrar testi yaptım canım olsa çıkar dediler ama bakalım belki geç döllenme olabilir adet günümü bekliyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?