Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

iremcim niye böyle şeylerle kendini üzüyorsun eğer senden böyle bişey isteselerdi sana söylerlerdi bak bana hiç bişey söylemediler canım kafana takma kendinide üzme canım

eğer canım öyle bişey varsa bence aşılamayla oyalanma derim ben yine de sen bilirsin hayırlısı neyse o olsun arkadaşım

aslında ben bülent beyin hastası olmak istiyordum acaba tekrar 9 eylülü arasam ege ünüverstesinin söylediklerini söylesem kabul ederlermi tüp bebeğe geçmeyi

iremcim niye böyle şeylerle kendini üzüyorsun eğer senden böyle bişey isteselerdi sana söylerlerdi bak bana hiç bişey söylemediler canım kafana takma kendinide üzme canım

Günaydın canım arkadaşım kısss yok bişey demediler hastaneden zaten dün eve gider gitmez eşime sana tam olarak nedediler hastaneden dedim rapor çıkartmak için 5 fotoğraf ve sevk getir demişler yani rapor içinmiş oooooh korktum çok dün valla ...............yaa dün sadece arkadaşlar benim 3 yılımı hesap etmediler sadece olasılıkları konuştuk allah korusun:teselli:

bizim durum eşimin spermleri iyi olmamalkla birlikte normal bendede paco var ilaçsız adet olmuyorum bide egede tüp bebeğin maliyetini sorcam sana yazarsan sevinirim

Canım ben sadece yumurta toplamada 1200-yada1700 müydü o kadar aldıklarını biliyorum benimkini devlet karşılıycak rapor çıkartyoz iştea.s.

günaydım kızlar galiba ben adet olucam belim ve kasıklarım agrımaya başladı sanki üf ya zaten tedtde negatifti şimdi umut yok gibi hiç yanılmam çünki artık bu konuda tecrübeliyim

başakcım hemen karamsar düşünme, hamileykende adet sancıların oluyor sanki her an adet olacakmışın gibi hisediyoısun. İdrar testi mi yaptın ? kan testi ne zaman yapılacak ?

selam bende ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım ve şuanda 6 haftalık hamileyim :) nasırım hemşeriyiz bende aydınlıyım sormak istediğin bir soru yada merak ettiğin varsa yardımcı olurum sana :)

günaydım kızlar galiba ben adet olucam belim ve kasıklarım agrımaya başladı sanki üf ya zaten tedtde negatifti şimdi umut yok gibi hiç yanılmam çünki artık bu konuda tecrübeliyim

Üzülme canım ya dur bakalım özlemin dediği gibi hiç belli olmaz :1hug:

selam bende ege üniversitesinde tüp bebek yaptırdım ve şuanda 6 haftalık hamileyim :) nasırım hemşeriyiz bende aydınlıyım sormak istediğin bir soru yada merak ettiğin varsa yardımcı olurum sana :)

Meraba canım aramıza hoşgeldin a.s.tebrik ederim bu arada :1hug:çok sağol evet arasıra soru sorcam sanada ya :asigim:kusura bakmazsan problemi sorayım öncelikle kimde demek yanlış olyo ama :asigim:

hiç önemli değil hiç çekinme soru soracağın zamanda kaydirigubbakcemile5 bizim problemimiz eşimin sperm sayısı çok düşükdü sorun buydu normal yolla hamile kalamıyordum 2. denememizde tuttu bebek teşekkür ederim ayrıca tebriğin içinde merak ettiklerinizi aşama aşama anlatabilirim 2 kez tecrübe ettim çünkü :CüvCüv:

Canım tekrar meraba bizim durumda aynı ya ben şeye takıldım bu yumurta toplama faslı sen nasıl yaptırdın anestezi istedinmi yoksa lokalmı yaptırdın çok acı oldumu aklıma geldikçe sorcam kusura bakmazsan

valla ben 2 kere denedim ikincide tuttu zaten bebek :) benim birincide çok yumurtam yoktu 4-5 taneydi o zamanda lokal anestzi istemiştim anestezi uzmanı seni bir gün önceden muayene ediyor uygun bulursa uyguluyor birincide çok ağrım olmadı anesteziden uyanınca nitekimde tutmadı zaten 1. de 2.de 20 tane yumurta toplandı ondada anestezi istedim ama arkadaşlarımdan normal toplatanlar var bi,raz ağrılı olduğunu söylüyorlar

Ben de anestezi istiycem benim ağrı düzeyim çok düşük dayanıksızım yani ama bu tercih meselesi sanıyodum yani biz isteyince anestezi vermiyolarmı illa anestezi uzmanımı karar veryo çok saçma yaaa

biz isteyince veriyorlar anestezi sadece anestezi uzmanı bi sorunun varmı yada anestezide olusacak komplikasyonlara karşı önlem amaçlı bakıyorlar sen istersende veriyorlar anestezi benim acı eşiğim yüksek ama korktuğum için istedim ben

Bende korkuyorum ençok:CüvCüv: onun için istiyorum hayatımda anestezi almadım nasıl bişe tam mı uyuyosun bide uyandığında çok öksürük olyomu

başakcım hemen karamsar düşünme, hamileykende adet sancıların oluyor sanki her an adet olacakmışın gibi hisediyoısun. İdrar testi mi yaptın ? kan testi ne zaman yapılacak ?

özlemcim idrar testi yaptım canım olsa çıkar dediler ama bakalım belki geç döllenme olabilir adet günümü bekliyecegim

ya anestezi verdikten sora buruna boruyla girip ordan hava veryolarmış işte oda boğazı tahriş edyomuş ondan öksüryo insanlar tabi kimse bilmiyo bunu yani çoğu insan işte öksürüp kusup attım diyo narkozu halbuki alakası yok dediğim gibi o boru boğazı tahriş edyo öksürük ondan olyo sende oldumu ondan sordum canım

bende almamıştım önceden hiç anestezi tamammen uyuyorsun hatta öyle derin uyuyorsun ki anlatamam anesteizden hemen yarım saatte uyanıyorsun zaten ayrıca ege üniversitesinde anestezi alanlarının hiç birinde ne bulantı ne kusma ne öksürük oluyo
emin ol hiç bişiy duymuyorsun zaten hemen ayılıyorsun korkma bişiy olmuyo :)

özlemcim idrar testi yaptım canım olsa çıkar dediler ama bakalım belki geç döllenme olabilir adet günümü bekliyecegim

İşallah canım arkadaşım işallah sen o rengi görmessin yaaa ............ama herşeye rağmen yinede moralini çok bozma :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…