Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

irem söylediklerine inanamıyorum canım senmisin bu akılları veren biz sana neler diyoduk hatırlıyonmu bak herşey geride kalıyo yeterki sağlık mutluluk olsun demi

multişim sende üzülme herşey unutuluyor biraz zamana ihtiyacın var tamam üzülceksin ama kendini yıpratma canım

elifcim canım evet unutuluyo zamanla ne yapalım allah hayırlısını versin inşallah bidahaki sefere mutlu oluruz

multımelcim uzulme desemde bos ama hakkında hayırlısı olsun ınsallah ıkıncı denemende bebıslerın senınle olur sen kendını yıpratma ve umıdını asla yıtırme raabım tum emek verenlerın yuzunu guldursun insallah

duygucum teşekkür ederim canım arkadaşım allah sağlıcakla yavrularını kucağına almayı nasip etsin

irem multi ne yapıyonuz kızlar hiç ses yok bakıyorum unuttunuz kız beni

Amaaaan ne yapim cumartesi Ankaraya gittik daha yeni geldik bi bakim kızlar ne yapyo dedim eşim için gittik işte burda bi arkadaş ısrarla gidin benim tanıdığım dedi gittik spermiyogramlarını falan gösterdik az dedi morfoloji kötü dedi ama işte benim hamile kalmam çok önemlimiş yani çok iyiymiş bi daha hamile kalmam daha kolay olumuş falanda filan işte bu spermin ilacı yokmuş işte bitkisel şeler daha faydalımış böle işte yorulduk biraz adam 3 ay korun bakalım sora 6 aya kadar hamile kalmazsan sana sadece aşılama öneryom falan amaaaaaaaan işte ben ondan yoktum sizler ne yapyonus kıss

bence aşılamayı boşver para tuzağı çocuk olmasında biraz daha yolalım diyorlar heralde sen kendiliğinden dene olmazsa tüp bebeğe devam bence

iremcim hoşgeldin kız siz bide ankaraya mı gittiniz hangi bitkileri kullanmanı önerdiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…