Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

irem elif üçümüzde hamiş kalamadık demekki var bi hayır yine 3 kafadarız yani inşallah bidahaki denememizde üçümüz hamiş oluruz

canım haziranda ama ben sabredemiyorum mayısta bi muayene olcam vucudum hazırsa ben başlamak istiyorum sende dondurulmuşlarlamı denicen

ya elif bilmiyom dokuz eylül den bülent beyden hiç hamile yok 8. günde kanamam başladı biliyosun tekrar gideyimmi diye kararsızım eşim istemiyo oraya gitmek ama dondurulmuş embriyolarım var ben o yüzden istiyorum

inşallah hiç tüp bebeğe gerek kalmadan normal yolla hamiş oluruz canım

Merhaba arkadŞalr uuzn suredır yazmıyorudm bugun yarın regl gunum hebr edeyım dedım bakalım buay bbeıŞımız gelcekmı sızler nasıslınz duamdasınz

bence aşılamayı boşver para tuzağı çocuk olmasında biraz daha yolalım diyorlar heralde sen kendiliğinden dene olmazsa tüp bebeğe devam bence

canım aynen valla tüp müp hiiiç düşünmüyom ben uzun zaman......... kendiliğinden olur gene işallah çünkü 1 kere rahim olayı öğrendi ....... şöle baktım 1-2 sene yine olmazsa artık tüp o zaman son çare yani........

eşimim le enıne boyuna konustuk ayy iğneyı kullanmadıgım ay 8gun gecıktı iğneyle gununde geldı :)))
tekrradan igne tedavısı istemiyorum dedım.akşam eşim işten geldıkten sonra doktorumuzu arıycak bız aşılamay gecmk istiyoruz dıycez.yarında ege unıversıtesine gidicem nasıp olusa.dosya actırmk gerkıyomus galıba.en azından dosyamızacılsın nezman cagırırlarsa.artık

kızlar bende bu ay çocuk calışmalarına başlıyacam normal olsun diye yumurtlama günlerimi hesaplayacam inşallah kendiliğinden olur elifcim senin söylediğin gibi hesaplayacam

elifcim inşallah bu ay kendiliğinden hamiş kalırsın canım incir kürü işe yarar

bende benim koçişe keciboynuzu veriyorum oda işe yararsa ben de inşallah hamiş olurum

ya elif bilmiyom dokuz eylül den bülent beyden hiç hamile yok 8. günde kanamam başladı biliyosun tekrar gideyimmi diye kararsızım eşim istemiyo oraya gitmek ama dondurulmuş embriyolarım var ben o yüzden istiyorum

canım ben bülent beyin tecrubesiyle ilgili hiç bişey söyleyemem ben ondan memnun değildim çünkü çok azarlıyordu biliyorsun senin öyle bi sorunun yok ama en önemlisi kendini rahat hissetmen canım bazı hastaneler taşıyabiliyormuş dondurulmuşları sen iyi düşün canım en önemlisi rahat olman ona göre merkez seç ve görüş eğer taşıyorlarsa istediğin yerde yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…