Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

sende incir kürünü yap bak asıl kadında sorun olmayınca daha işe yarıyo kür kolay hamile kalmak için

canım bu seferde orda yaptırcam ondan sonra başka yerler araştırcam ama maddi olarakda toparlanmamız lazım özelde yapmak için

haftaya evi değiştircem inşallah yeni ev bana uğurlu gelir hamiş olurum

kızım sizin raporunuz var mesela smyrna ssk ile anlaşmalı rapor geçiyo ara konuş bakalım ne kadar ücret isticekler

inşallah yeni ev uğurlu gelir bu evi hiç sevmedim 1 sene bile olmadı buraya taşınalı bakalım hayırlısı

elifcim dondurulmuş embriyolarım var ya ondan orayı istiyom bide bülent bey ve ekibi benimle ilgilendiler yani bi sorun olmadı sadece tutmadı ya memnun kalanda yok o yüzden biraz kafam karıştı

bide canı soru sorunca düzgün anlatıyomuydu biz sorunca kızıyordu bana bırakın diye biliyosanız kendiniz yapın diyodu bide sonra hiç bişey sordurmuyo

olsun canım demek orası hayırlı değilmiş senin için inşallah bu smyrana sana uğurlu gelir hamiş olursun canım

Merhaba Arkadaslar, bende aranıza yeni katıldım. herkes için yapılan tüm emeklerin boşa gitmemesini dilerim. bende bu ayki regl 2. ve 3. günümde dr.'a gidip tedaviye başlayacağım.

Merhaba Arkadaslar, bende aranıza yeni katıldım. herkes için yapılan tüm emeklerin boşa gitmemesini dilerim. bende bu ayki regl 2. ve 3. günümde dr.'a gidip tedaviye başlayacağım.

hoşgeldin aramıza a.s. tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarla noktalanır

teşekkürler multitel, ben daha oncekini ege tup bebek merkezinde oldum. ama daha transfer olmadan tedavim sonlandırıldı. şimdide irenbede olucak.

teşekkürler multitel, ben daha oncekini ege tup bebek merkezinde oldum. ama daha transfer olmadan tedavim sonlandırıldı. şimdide irenbede olucak.

selam

bende irenbede tüp bebek oldum. iki oğlum oldu. hayırlısı inşallah , en kısa zamanda güzel haberler almak dileği ile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…