Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

iremciim sağol arkadaşım iyi dileklerin için!allah hepimize nasip etsin!

Merhaba Arkadaslar, bende aranıza yeni katıldım. herkes için yapılan tüm emeklerin boşa gitmemesini dilerim. bende bu ayki regl 2. ve 3. günümde dr.'a gidip tedaviye başlayacağım.

hoşgeldin! hayırlısı olsun!allah emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşım

teşekkürler multitel, ben daha oncekini ege tup bebek merkezinde oldum. ama daha transfer olmadan tedavim sonlandırıldı. şimdide irenbede olucak.

slm ceneb hayırlı olsun tedavın ılk tedavın neden sonlandırıldı doktorun kımdı canım bende özel ege tup bebekte yaptırdım ve ıkızlerıme hamıleyım umarım dıger merkezde olumlu sonuclar alırsın dualatrda bulusmak umıdı ıle

irem napıyon canım

OFFFFFFF Multi çok sıkılyom nasıl geçecek şu günler şu 3 ay ve bu üç ay geçsede gene kendiliğinden olcakmıki acaba bu mucizeyi tekrar yakalayabilirmiyimki kafamda hep bu sorular ya olmazsa ben çoook salağım hamilesin a salak yat zıbarda çocuk tutsun dimi eşimide suçluyom gezdiresi tutttu bizim neyimize gezmek hamileyken kaç senedir bekliyoduk bu çocuğu oooof multim oooof :çok üzgünüm:

ceneb özel değilse sorun neydi sizde

Günaydın Multitel, kusura bakmayin 18:30dan sonra sizlere cevap yazamıyorum. mesai bitince eve gittiğim zaman bilgisayarın başına oturmak istemediğimden evdeki interneti iptal ettim. Multitelcim bizim sorun benim 2003 yılında dış gebelik geçirmem ile başladı. tüplerimden birini almak zorunda kaldılar. 1-2 sene sonra aşılama oldum. tutmadı. 2006 yılında tüp bebek oldum. ege tüp bebek merkezinde fakat yumurtaların döllendi ve bölünmedi dediler. ve bana birşey söylemediler. ben transfer olucağımı beklerken acı haberi aldım. sonrasında hemen yaptırmak istemedim. gecen yaz temmuz ayında tekrar dış gebelik geçirdim ama bu sefer operasyon gerektirmedi. bu baharda da tekrar denemeye karar verdik. inşallah son denemem olur. hepimizin son denemesi olur.

Günaydın Duygucum, senin adına çok sevindim. inşallah hepimiz böyle haberler veririz. benim tedavi sonladırma nedeni; yumurtalar döllendi fakat bölünmedi dediler. açıklama yapmadılar. olur dediler. bizde anlayamadan merkezden nasıl çıktığımı bilmiyorum. allahım kimsenin başına vermesin. çok zor birsey. doktorum sait hocaydı. merkezde bulunan bir doktor değildi. ama merkezin kurucularından. doktorum çok iyiydi. 2. denememde merkezi değiştirmek istedim. aynı acıları bir daha gittiğimde yaşamak istemedim. irenbeyi çok anlattılar. bu sefer çok araştırmada yaptım. hayırlısı ile başlıcam.

Ya canım üzülme ne olur herşeyde bir hayır vardır..Ne olur bunları düşünme tamam mı?

of aycan ya düşünmek istemiyom ama ne yapim aklımada geelyo işte hiç korunmak istemiyom ya ama rahim kürtajdan sora toparlanması lazımmış sen nasılsın güselim ne yapyon başladınmı tedaviye

of aycan ya düşünmek istemiyom ama ne yapim aklımada geelyo işte hiç korunmak istemiyom ya ama rahim kürtajdan sora toparlanması lazımmış sen nasılsın güselim ne yapyon başladınmı tedaviye

Canım ama en iyi böyle olmasa doktorlar söylemez mi?? En iyi bu olacak bebeğinin tutunması ve orada rahatça kalabilmesi için:)) Lütfen sabırlı ol...Bende allah kısmet ederse mayıs ayında başlayacağız...

Canım ama en iyi böyle olmasa doktorlar söylemez mi?? En iyi bu olacak bebeğinin tutunması ve orada rahatça kalabilmesi için:)) Lütfen sabırlı ol...Bende allah kısmet ederse mayıs ayında başlayacağız...

iyi seninde az kalmış işallaha.s. güsel sonucunu burda kutluycaz

canım hakkınıda hayırlısı olsun rabbım doktorunu ve hastanenı denk getırsın tum emek veren kardeslerımızın yuzunu guldursun rabbım

canım inşallah rabbim bu sefer yüzünü güldürür dualarım seninle :1hug:

iremcim sende üzme kendini canım herşeyde bi hayır vardır inşallah 3 ay sonra hamiş olursun bu sefer dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…