Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

sevgili ceneb merhaba,

inşallah irenbe hayırlı gelir sana ve bebeklerini kucağına alırsın..(ikiz olcak galiba, allah söyletti valla)
canım ben de irenbe ye gidiyorum,aslında çok araştırma yapmadan bir arkadaşımın önerisi üzerine gittim, çok memnunum..
iki ay önce gitmiştim, doktotorum kizt olduğunu söyledi, 1 aylık kısa bir tedavinin ardından hemen mikro denemesini yaptık (yaşım da 42 bu arada) ve 3 adet embriyo transferim yapıldı 1 nisan günü...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

veeeeeeeee hamileyim...

doktorum aral bey orada yeni herkes genelde nurettin hocaya ya da dilek hanımı tanıyor gibi ama bence aral bey mükemmel bir doktor, çok sıcakkanlı ve güleryüzlü en azından ben kendimi çok rahat hissediyorum aral beyle konuşurken.. tavsiye ederimmm

bak ben ömrümde ilk kez doktora gittim ve hamile kaldım, belki şans bilmiyorum ama allah bu güzel duuyguyu herkese tattırsın , inşallah 2009 yılında anne olma duygusunu yaşarım, ve bu duyguya hasret olan herkes yaşar...

hepimiz bunu hakediyoruz çünkü...

canım sana bol şans diliyorum..

inşallah herşey gönlüne göre olura.s.

camellaaa tatlımmm çoooooooooooooook sewindimmmmm :)))

tebrik ederimmmmmmmm :))) zaten senin gibi çookk tatlı ve pozitiff bi insandan aksini beklemezdimmm :))

bikez daha tebrikler,,allah kucağına almayıda nasip etsin canımm :)))

hadi gözün aydınnn hihoyyyt

selam camella tebrik ederim canım çok sevindim irenbede tedavin ilaçlar dahil kaç para yaptırdın canım banada dr lar micro dediler ama biz yaptıramadık malesef maddi imnkansızlılar benimde yaşım 40 dr lar % 15 ihtimal verdiler benm fsh hormonum yüksek canımdediğin gibi allaj herkesi anne olma duygusunu tattırsın canım sağ salim bebeğini kucağına alman dileklerimle canım öpüyorum seni kendine iyi bak:1hug:

Arkadaşlar herkese merhaba,
Siteyi bir süredir takip ediyorum ve buradaki dayanışmaya hayran kaldım. Allah herkese bu zorlu yolda kolaylıklar versin diliyorum. Ben bu ay ilk tedavimi ozel ege tup bebekmerkezinde yaptırdım. Cumartesi yani ayın 25 inde ilk kan tahlilim var. Heyecanla ve sabırla beklemeye calışıyorum. Tabii ki ben de buradaki herkes gibi çok inişli çıkışlı durumlar yaşıyorum. Bazen çok umutlu bazen de çok umutsuz.
Ama en çok üzüldüğüm durumlardan biri (ızmirli arkadaşlar için) koskoca şehirde bu kadar az seçeneğimizin olması ve dr ların da bunun farıknda olması. Hatta ne acıdır ki hemşirelerin bile. Bizimle dr arasında kopru olma gorevinin olduğunu dusunduğum arkadaşların tam tersi davranışlar içinde olması.
Sonuç itibariyle ben gerekli bilgilendirilme ve ilgi anlamında yetrli bulmadım ve kafamda milyon soru işaretiyle yaşıyorum. Bunun da gerek burda okuduklarımdan gerek çevremden edindiğim bilgilerden hemen hemen tum merkezlerde oldugunu goruyorum.
Neyse fazla kafa şişirmeyeyim. Tekrardan herkese merhaba .....Herkese kolaylıklar diliyorum.

nisancım öncelikle tedavin hayırlı olsun,,inş emeğinin karşılığını alırsınn..bende özel egede tedavi oldum,,ilk denemmemdi üstelik ve şuan ikizlerime hamileyimmm :))) dr umda Kağan beydi..bi 2 hafta sonra yine çağırdııı bakalımm :)))

egeli canım cok tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. iyi dileklerin için de tesekkur ederim. gercekten cok zorlu bi surec morali yuksekte tutmak pek kolay olmuyor ama bu da gececek inşallah :))

meraba canım hoşgeldina.s. tedavin hayırlı olsun sizde herhangi problrm varmıydı kusura bakma hemen bu soruyla daldım

AMANIIIIIIIIIIIIIN kıslarrrrr yavu ben girmesem hepsi gidyo kısss hepiniz mi beklemedisinis benim gibi bu aralar kimsede ne çalışma var ne hamile var çok durgunuz bizde yaaaaaaaaa

Kısss egeli valla varya maşallahın var tekrar diyom bak sora nazarın deydi deme MAŞALLAHHH herkes Özel ege tıp pı topa tutyo berbat falan diyo afedersin çok ....tan falan diyolar ilgi yok herkez hayatından bezmiş doktorlar hemşireler kapıya köpek bağlamaya gerek yok diyolar ama sen ve bi kaç arkadaş ordan hamile kaldınız demek bu iş şans galiba ya sengözlerimebaksanab

kısss multi valla dövcem seni kıss lülülülülülü huuuuu nerdesin bakem sen bol çalışşş ha kocaya da tep bütün bitkisel karışımları sora bakarsın bi süpriz falan yanii:teytey::teytey::teytey:

Selam Camella ve Arkadaşlar,

çalıştığım için işyerinden sürekli giremiyorum. sabahtan ve akşam üstü işlerimden dolayı daha rahat girebiliyorum. Senin adına çok sevindim. İnşallah tüm anne aday adaylarının da yüzü güler. Dediğin gibi hepimiz bunu hak ediyoruz. Ozellikle tüp bebek yapanlar olarak. Hem maddi hem de manevi olarak. Bende açıkçası ikiz bebek istiyorum. İnsanın hayatta mutlaka bir kardeşi olmalı. Başlarda zorluk olur. Sonrasında birlikte büyür giderler.

Merhaba ırem Naz,

Siteye arada girebiliyorum, onda da kimseyi bulamiyorum. Bu arada bende sana ege tüp bebek merkezi konusunda katılıyorum. kesinlikle insanin ruh halinden anlamıyorlar.

Merhaba İrem Naz,

Siteye arada girebiliyorum, onda da kimseyi bulamiyorum. Bu arada bende sana ege tüp bebek merkezi konusunda katılıyorum. kesinlikle insanin ruh halinden anlamıyorlar.

arkdaşlar valla inanır mısınız ben benim halimden anlamalarını falan geçtim. cevremden genelde bununlapek ilgilenmediklerini diger merkezlerde de duydugumdan sebep, bi de ben kendi kendimi genel olarak motive edebildiğimden herhalde hazırloklıydım. ama benim dayanamadığım durduk yere benim sinirlerimi bozma kabiliyetleri ve boşvermişlik halleri ilk gorüşmedeki mükemmel portrenin yalan oluşudur......daha soylenecek cok soz var ama baskalarının orada kısmeti vardır diye de kıyamıyorum yazmaya.....

merhaba kızlar bende önümüzdeki ay tüp bebk yaptıracağım.ama nerde yaptıracağıma karar veremiyorum.birde bu rapor işi nasıl oluyor?uzun iş mi çok?

Merhaba İrem Naz,

Hadi yaaa ya genelde çok kötü denyo da diğer arkadaşlar işet öel yazanlar var tabi mutlaka yaşamışlar içlari yanmış...... Diğer arkadaşlarında nasiplari ordaymış diyelim..... canım her zaman giremyoz bizlerde ne zaman musait olursan bazen tesadüfen karşılaşyos işte öle hoşgeldin bu aradaa.s.

merhaba kızlar bende önümüzdeki ay tüp bebk yaptıracağım.ama nerde yaptıracağıma karar veremiyorum.birde bu rapor işi nasıl oluyor?uzun iş mi çok?

canım meraba ben ege üniv tesinde ilk tüp bebek deneyimim negatifti sora kendiliğinden hamile kaldım onuda 4 haftalıkken düşürüp kürtaj oldum şu an beklemedeyim 3 ay korunma verdi doktor şimdilik tüp düşünmüyom artık belki yine kendiliğinden olur böle benim.... ya ne bilim ben herkese irenbe diyomda sen yinede araştır...rapor işide 2 negatif aşılamadan sora tüpe karar verilyo bizim eş kaynaklıydı hastanede daha ayrıntılı anlatırlar sana yok uzun sürmüyo öle senin tedavin sürerken rapor tamamlanıyo

hayırlsı olsun seninde umarım en kısa sürede göbişin bebkle dolar.benimde eş kaynaklı sperm sayısı2.6 milyon.ama morfolojisi falan normal.doktorumuz aşılama olmayacağını söyledi yani rapor alırken aşılamaya gerek yok bizde direkt tüp yani.irenbenin anlaşması yok sanırım ssk ile değilmi

çoooooooook teşekkürler güzel dileklerin için,

inan herşey rüya gibi ve bu rüyanın içinde olmak çok keyifli, herşey su gibi akıp geçiyor, temiz taze bir ilkbahar suyunda tazeleniyorum sanki, sanki bahar dallarına özenmişimde, kendimi bahar dalı zannediyorum,
kendimi germeden istedim tüm bunları, inşallah bu düş sonsuza kadar sürer..
ve hepimiz bu düşe uyanırız...

canıım seninde ikizlerini tebrik ederim bu arada,
inşallah hep beraber mutlu bir hayatınız olur, bol gülücüklü...

kocaman öpüyorumkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…