selam camella tebrik ederim canım çok sevindim irenbede tedavin ilaçlar dahil kaç para yaptırdın canım banada dr lar micro dediler ama biz yaptıramadık malesef maddi imnkansızlılar benimde yaşım 40 dr lar % 15 ihtimal verdiler benm fsh hormonum yüksek canımdediğin gibi allaj herkesi anne olma duygusunu tattırsın canım sağ salim bebeğini kucağına alman dileklerimle canım öpüyorum seni kendine iyi bak:1hug:
canım selam ben d.e.üniversitesinde aşılama yaptırdım ama tutmadı dr bülent gülekliye zaten memnunda kalmadım canım benim kendi drum kahraman kolday dı o zaten beni yönlerdirdi tüp bebeğe ama yapmadı dokuz eylüldeki dr malesef maddi olanağımızda yok ön görüşme ücretsizmi muayene etmiyorlarmı? ankarada banada ilaç parası 2600 lira dediler tüp bebk paarsı hariç canım paran olacak yani anlayacağın canım paran varsa yaptırıyorsun yoksa kaderine mahkumsun canım bu ülkede öyle aslında bizim gibilere raporla yapmaları lazım ama yapmıyorlar işte ama ben yinede umutluyum bigün bizde anne olacağız canım dua ediyorum hepimiz için allah dualarımız kabul eder inşallah canım önce sağlık ama değilmi?öpüyorum canım canım verdiğin bilgiler için sağol canım güzel haberini bekleyeceğim :1hug:canım merhaba,
biliyosun zaten 40 yaş üstünü ssk hiçbirşekilde desteklemiyor, o yüzden irenbe bizim durumumuzda olanlar için bir dezavantaj oluşturmuyor zaten,,,
ben doktorla ilk konuştuğumda yaştan dolayı şansımın % 30-40 olduğunu söylemişti, ve benim daha önceden hiçbir tedavi geçmişim yoktu, ve doktorum çok pozitif bir insan onun bu pozitifliği direk olarak bizi de etkiledi ve hemen o gün tedaviye başladık
mikroenjeksiyon toplam ücreti 3,250 (tüm kan tahlillleri muayeneler falan dahil)
ilaçların dozajı da da vücudun tedaviye verdiği yanıta göre günlük düzenleniyor ve tüm ilaçlarıda kendimiz aldık yine ssk falan destekli birşey olmadı... sanırım2,5 civarı tuttu ilaçlarda..
sen nereye gittin daha önce tedavi için? bence bir öngörüşme için git aral beyle görüş, zaten öngörüşme ücretsiz, bakarsın biyollu bişeyler değişir canım..
hiçbirzaman şansa küsmemek gerekiyor, belki de mutluluk 1 adım ilerimizde...
bütün koşulları zorlamaya ne dersin?
a.s.
Arkadaşlar bugün benim de tüp bebek tedavisine başlamak için doktorumla randevum var. Yani bebeği yakalama yarışı başlıyor. Benim için dua edin. Özellikle hamile olanlar sizin duanız tutar mutlaka.:teytey:
hayırlsı olsun seninde umarım en kısa sürede göbişin bebkle dolar.benimde eş kaynaklı sperm sayısı2.6 milyon.ama morfolojisi falan normal.doktorumuz aşılama olmayacağını söyledi yani rapor alırken aşılamaya gerek yok bizde direkt tüp yani.irenbenin anlaşması yok sanırım ssk ile değilmi
canım selam ben d.e.üniversitesinde aşılama yaptırdım ama tutmadı dr bülent gülekliye zaten memnunda kalmadım canım benim kendi drum kahraman kolday dı o zaten beni yönlerdirdi tüp bebeğe ama yapmadı dokuz eylüldeki dr malesef maddi olanağımızda yok ön görüşme ücretsizmi muayene etmiyorlarmı? ankarada banada ilaç parası 2600 lira dediler tüp bebk paarsı hariç canım paran olacak yani anlayacağın canım paran varsa yaptırıyorsun yoksa kaderine mahkumsun canım bu ülkede öyle aslında bizim gibilere raporla yapmaları lazım ama yapmıyorlar işte ama ben yinede umutluyum bigün bizde anne olacağız canım dua ediyorum hepimiz için allah dualarımız kabul eder inşallah canım önce sağlık ama değilmi?öpüyorum canım canım verdiğin bilgiler için sağol canım güzel haberini bekleyeceğim :1hug:
merhaba gel bebek hayırlısı olsun kolaylıkla hallolsun tedavin inşallah. nerde tedavi oluyosun??
Arkadaşlar bugün benim de tüp bebek tedavisine başlamak için doktorumla randevum var. Yani bebeği yakalama yarışı başlıyor. Benim için dua edin. Özellikle hamile olanlar sizin duanız tutar mutlaka.:teytey:
irem evimi taşıyorum oyüzden fazla giremiyorum çok yorgunum canım inşallah bu yeni ev bana uğurlu gelir bebişim olur bu evde
İrenbede tedavi oluyorum nnisan, doktorum Dilek Hanım. Bugün gidip konuştum yarından itiaberen iğnelere başlıyoruz.:lepi:
selam izmirli hatunlar bir ugrayayım dedim bayagıdır görüşemiyoruz multicim seninde inşallah yeni evinde irem gibi dogal yolla gelir bebegin allah çalışmalarınızın karşılıgını boş çıkarmasın hepinizin için duacıyım.
buarada bende bayagı yol aldım gibi kızlar 6 ay bitiyor 2 gün sonra 7 aydan gün almaya başlıyacagım geriye sayım başladı gibi ama sanki uzun zaman varmış gibi geliyor asker gibi şafak sayıyorum.
Yaaaaaaa ben debu kıs nereye kaçtı dedim hadi işallah yeni eve çıkar çıkmaz bebek müjdesinide verirsin işallah
İrenbede tedavi oluyorum nnisan, doktorum Dilek Hanım. Bugün gidip konuştum yarından itiaberen iğnelere başlıyoruz.:lepi:
evet multicim zaten 6 ayımı hiç anlamadım kaynanam bende hastaydı onunla ugraştım kendimi bilemedim zaten kilo almadım ama sanki agırlaştım canım fındık kızımda çok büyümedi zannediyorum ama gününde gidiyor diyor dr esas zor zamanlar şimdi başlayacak sıcaklarla boguşucam izmirde allahtan son 3 ayım yaz tatiline gelecek yoksa okul yollarında dogururdum valla
inşallah canım yeni ev uğurlu gelcek gibi hissediyorum eşimle şimdi çocuk odasının yerini bide nasıl ısıncağını konuşuyoz hiç konuşmazdık böyle şeyler :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?