Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

canım merhaba,

biliyosun zaten 40 yaş üstünü ssk hiçbirşekilde desteklemiyor, o yüzden irenbe bizim durumumuzda olanlar için bir dezavantaj oluşturmuyor zaten,,,
ben doktorla ilk konuştuğumda yaştan dolayı şansımın % 30-40 olduğunu söylemişti, ve benim daha önceden hiçbir tedavi geçmişim yoktu, ve doktorum çok pozitif bir insan onun bu pozitifliği direk olarak bizi de etkiledi ve hemen o gün tedaviye başladık

mikroenjeksiyon toplam ücreti 3,250 (tüm kan tahlillleri muayeneler falan dahil)
ilaçların dozajı da da vücudun tedaviye verdiği yanıta göre günlük düzenleniyor ve tüm ilaçlarıda kendimiz aldık yine ssk falan destekli birşey olmadı... sanırım2,5 civarı tuttu ilaçlarda..

sen nereye gittin daha önce tedavi için? bence bir öngörüşme için git aral beyle görüş, zaten öngörüşme ücretsiz, bakarsın biyollu bişeyler değişir canım..
hiçbirzaman şansa küsmemek gerekiyor, belki de mutluluk 1 adım ilerimizde...
bütün koşulları zorlamaya ne dersin?

a.s.

canım selam ben d.e.üniversitesinde aşılama yaptırdım ama tutmadı dr bülent gülekliye zaten memnunda kalmadım canım benim kendi drum kahraman kolday dı o zaten beni yönlerdirdi tüp bebeğe ama yapmadı dokuz eylüldeki dr malesef maddi olanağımızda yok ön görüşme ücretsizmi muayene etmiyorlarmı? ankarada banada ilaç parası 2600 lira dediler tüp bebk paarsı hariç canım paran olacak yani anlayacağın canım paran varsa yaptırıyorsun yoksa kaderine mahkumsun canım bu ülkede öyle aslında bizim gibilere raporla yapmaları lazım ama yapmıyorlar işte ama ben yinede umutluyum bigün bizde anne olacağız canım dua ediyorum hepimiz için allah dualarımız kabul eder inşallah canım önce sağlık ama değilmi?öpüyorum canım canım verdiğin bilgiler için sağol canım güzel haberini bekleyeceğim :1hug:

Arkadaşlar bugün benim de tüp bebek tedavisine başlamak için doktorumla randevum var. Yani bebeği yakalama yarışı başlıyor. Benim için dua edin. Özellikle hamile olanlar sizin duanız tutar mutlaka.:teytey:

Arkadaşlar bugün benim de tüp bebek tedavisine başlamak için doktorumla randevum var. Yani bebeği yakalama yarışı başlıyor. Benim için dua edin. Özellikle hamile olanlar sizin duanız tutar mutlaka.:teytey:

merhaba gel bebek hayırlısı olsun kolaylıkla hallolsun tedavin inşallah. nerde tedavi oluyosun??

Valla canım bildiğim kadar orda özel işliyo anlaşması falan yok olsa ben de giderdim gerçi ben devlet memuruyum ssk yı bilmiom yinede ara sor belli olmuyo bazen canım işallah ya benim normal olduda düşük yaptım işte ya rapor çıkarırken bi rahim filmi bide aşılama vardı benim 1 tane ama benimkini 23 defa devlet tarafından karşılanandan işallah kendiliğinden olur yaaaa

canım günaydın,

öfff ya insanın en doğal hakkı olan annelik için böyle para ödemek zorunda kalması ne acı... hele hele devletin yaptığına bak, yani 40 ından sonra sana hiçbişey yapamayız mı demek istiyorlar??? aslında arkadaşlar bu konuda hep birlikte bir hareket başlatabiliriz, ne dersiniz???

canım bak şimdi bence sen bir irenbeden dr aral beyden randevu al, bir konuş bakalım ne diyecek, evet ön görüşme ücretsiz ama muayene yok, ben bu ct. günü 12:30 da randevum var, olmazsa ben senin için detaylı görüşürüm bu konuyu, sen canını sıkma nolursun, bakarsın bişeyler olur, bir yolu vardır muhakkak.

güzel bir gün olsun

a.s.

slm hayırlısı olsun tedavin allah yardımcın olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınhihoyyyt

iremcim nasılsın bizim çocuk çalışmalarına devam bakalım ne olcak bu ay

irem evimi taşıyorum oyüzden fazla giremiyorum çok yorgunum canım inşallah bu yeni ev bana uğurlu gelir bebişim olur bu evde

Multitel güzel dileklerin için teşekkürler, inşallah burada anne olmak için tutuşan bizler hepimiz birgün yavrularımıza kavuşuruz.

irem evimi taşıyorum oyüzden fazla giremiyorum çok yorgunum canım inşallah bu yeni ev bana uğurlu gelir bebişim olur bu evde

Yaaaaaaa ben de bu kıs nereye kaçtı dedim hadi işallah yeni eve çıkar çıkmaz bebek müjdesinide verirsin işallah

selam izmirli hatunlar bir ugrayayım dedim bayagıdır görüşemiyoruz multicim seninde inşallah yeni evinde irem gibi dogal yolla gelir bebegin allah çalışmalarınızın karşılıgını boş çıkarmasın hepinizin için duacıyım.
buarada bende bayagı yol aldım gibi kızlar 6 ay bitiyor 2 gün sonra 7 aydan gün almaya başlıyacagım geriye sayım başladı gibi ama sanki uzun zaman varmış gibi geliyor asker gibi şafak sayıyorum.

İrenbede tedavi oluyorum nnisan, doktorum Dilek Hanım. Bugün gidip konuştum yarından itiaberen iğnelere başlıyoruz.:lepi:

içine girince bi kere esasında çabuk geçiyo biliyomusun... en azından bana oyle geldi karar verme aşaması daha zorlu gelmişti bana nedense ya da allah yardım ediyo.....

başakcım nerelerdesin ya iyi olmana sevindim inşallah bidahaki sefere kaldı bizim bebiş az kalmış kızının gelmesine ne çabuk geçti zaman yaaaa hihoyyyt

Yaaaaaaa ben de bu kıs nereye kaçtı dedim hadi işallah yeni eve çıkar çıkmaz bebek müjdesinide verirsin işallah

inşallah canım yeni ev uğurlu gelcek gibi hissediyorum eşimle şimdi çocuk odasının yerini bide nasıl ısıncağını konuşuyoz hiç konuşmazdık böyle şeyler :lepi:

evet multicim zaten 6 ayımı hiç anlamadım kaynanam bende hastaydı onunla ugraştım kendimi bilemedim zaten kilo almadım ama sanki agırlaştım canım fındık kızımda çok büyümedi zannediyorum ama gününde gidiyor diyor dr esas zor zamanlar şimdi başlayacak sıcaklarla boguşucam izmirde allahtan son 3 ayım yaz tatiline gelecek yoksa okul yollarında dogururdum valla

Başakcım ayy kıs ben seni çooook özlemişim maşşallaaaaaaaah kıss ne çabuk geçti dimi tabi bize göre sen neler çektinde ya canım hadi darısı başıma ve tüm arkadaşlarımıza bizde böle şişcez işallah kıs hiç korunasım yok ama ya olurda yine düşük olur diye ödümde kopmuyo deil ben haftya benim tahlilleri yaptırcam bu sefer heparinmi ne böle bi ilaçmı iğne heralde vercekmiş doktorum düşük yamayım die hayırlısı bakalım tekrar mucize yakalabilcezmi bilmiomkaydirigubbakcemile5

inşallah canım yeni ev uğurlu gelcek gibi hissediyorum eşimle şimdi çocuk odasının yerini bide nasıl ısıncağını konuşuyoz hiç konuşmazdık böyle şeyler :lepi:

inşallah canım bende hiç bebek için ta geçen ay işte bi böle patiğe benzer uğurböcekli bi ayakkabı minicik böle görsen bayılırsın almıştım işte meğer hamileymişim normalde hiç almayı düşünmedim hep üzülürüm diye o ay ne olduysa hamileymişim zaten bilmeden almışım ama düştü bakıp çok ağlamıştım ......sakladım benim iç çamaşırı çekmecemin en altına artık bakmıyorum ona çünkü düşen bebeğin nasibiydi o..........mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…