Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

biraz düzelmişti biz keçiboynuzun sayesinde düzeldi diye düşünüyoruz

canım rüyamda ikiz erkek çocuğum olmuştu ikiside kucağımdaydı ya ne güzel bi duyguydu inşallah rabbim gerçeğinide nasip eder

canım düşük yapcam diye korkma sen dikkat etmedin kendine hamiş olcağını düşünseydin dikkat ederdin ama bundan sonra her ay hamileymişsin gibi düşün teste kadar dikkat et kendine canım

ege unıversıtesıne gıden arakdŞalr yıne ben ve yıne sorualrım var msjımı okuyunca bana dÖnebılırmısınz lutfen...

[sıze="2"]selam kızlar kısmetse bizde oğustos eylül gibi 3. Tüpbebek tedavimize başlıyacaz 2 deneme irenbede olmuştu ikiside negatif... şimdi izmirde başka bir merkeze gitmek istiyoruz ....kent hastanesi ve smyrna arasında karasız kaldık ....bu merkeze gidenler bana yardımcı olabilirlermi ...menun kaldınızmı ... Fiyatları nekadar (ilaçsız) alllahım bu yolda emek harcayan herkesi boş çevirmesin [/sıze]

irem nasılsın canım bende evi taşıdım yerleşmeye çalışıyorum çok yorgunum offfffff ne kadar zor bu ev taşıma

irem nasılsın canım bende evi taşıdım yerleşmeye çalışıyorum çok yorgunum offfffff ne kadar zor bu ev taşıma

Caaanııım nerdesin ya ben de bu nerde dedim hadi ya annen yada ne bilim kayınvaliden kimse yokmu yardım eden aman hiç sorma 1.5 yıl önce bende yaşadım çok zor bide sora eşyaların yerini unutyo insan şunu nere koydum buınu nere koydum pooof çok yorucu ağır taşıma sakın çok zararlıymış ......ama uğurlu gelcek öle düşün yorgunluğun gider belkisengözlerimebaksanab

kedersiz valla ben ege üniv. deydim hadi yaaaa irenbededemi olmadı:1shok: .......elife sor bak o orda tedavi oldu 2009 anne adayları topiğine git orda yardımcı olur sana

selam canım bende ilk tedavime başlayacağım kent ve smyrna ikisine salı günü gittim görüştüm açıkcası bana smyrna daha sıcak geldi doktor funda hanımla ilk görüşmemdi bilgi almak için gitmiştik sadece beni muyane etmek istedi çok şaşırdım hepsi güler yüzlü insanlar ordaki hastalarlada konuştum fikirlerini aldım bazıları kentten gelmiş oraya nasip meselesi yinede sonra kente geçtik görüşmek için 5 dk zaman ayırdı hemen kestirmeden anlattı tüp bebek tedavisini ve direkt paketimiz şu fiyat dediler tuhafıma gitti ama yinede seni etkilemek istemem bence nasip ve şans işi ama kentteki kadın dediki ben burayı sevdim dediğiniz yerde teaviye başlayın bende öle yapıp smyrnada başlayacağım nasip olursa umarım allah verdiğimiz kararlardan bizi pişman etmez

kedersiz valla ben ege üniv. Deydim hadi yaaaa irenbededemi olmadı:1shok: .......elife sor bak o orda tedavi oldu 2009 anne adayları topiğine git orda yardımcı olur sana
[sıze="2"]hayırlı olsun tedavin canım allah en kısa zamanda bebişine kavuştursun seni...irenbenin methini çok duydum ama maalesef evet olmadı dilek hanım ilk tedavimde bana çok güler yüz gösterdi ama 2. Tedaide öyle değildi.. Elif hangi merkeze gitmiştiki ???cevabın için teşekkür edrim[/sıze] [sıze="2"]hayırlı olsun arkadaşım smyrnada bir arkadaşım aşılama oldu ilk denemede hamile kaldı inşallah sende ilk denemede kuzuna kavuşursun ....merkezlerin ücreti ne kadar acaba (ilaçsız) bu sorumuda cavaplarsan sevinirim [/sıze]

canım elif smearnada tedavi gördüde ondan yazdım hadi ya irenbede 2. tedavinde kötümü davrandı o kadın çok üzüldüm ya kusura bakmazsan probleminiz neydi eş kaynaklımı

canım elif smearnada tedavi gördüde ondan yazdım hadi ya irenbede 2. tedavinde kötümü davrandı o kadın çok üzüldüm ya kusura bakmazsan probleminiz neydi eş kaynaklımı
canım bizim sorunumuz sperm sayısında ve hareketliliği düşük .....dilek hanım evet kötü davrandı 2. tedavimin transfer esnasında hani embriyoları yerleştiriryorlar yaa o sırada bende hem ultrasona hemde dr umun yüzüne bakıyordum dr umda embriyolog dr a baktı ve yüz ifadesinden anladımki kötü bişeyler olduğunu hissettim bişeylerin ters gittiğini hisettim yani kim olsa anlar zaten... baya bir uğraştılar embriyoları koyarken neyse transfer bitti benimde suratım asıldı dilek hanım bana neden astın suratını dedi bende bu seferde olmuyacak dedim... nerden çıkarıyorsun dedi,, bende gördüklerimi söledim,, aman demez olaydım bana moral vereceğine masada ağlattı beni.... daha transfer olalı 5 dak olmuştu bir hışım ameliyattan çıktı çıkarkende bu tedavi (tüpbebek) konusunda bir daha hastam olmanı istemiyorum artık çok sinirli bir şekilde tabii diyip çıktı ...bence bir dr a yakışmıyacak bir hareketti o ..negatif sonucu almama dilek hanıma bağlıyorum çünkü embriyoların tutunması için ilk 2 saat rahat olmak çok önemli bana moral vereceği yerde bana bunu söledi çok ağlamıştım hemşireler zor sakinleştirdi beni neyse çok uzattım galiba daha önce yazmamıştım buraya içimi döktüm rahatladım valla :1rolleyes:

:1hug:Anlat canım hiç de uzun anlatmadın uzun anlatsanda hepsini okurum güselim sen üzülme kısss ya varya bende hep irenbe diyodum hatta iyi oldu anlattığın o yeri artık önermem ben ben de düşünmem bizim durum benzer ya zor yani napcaz netcez hiç bilmiom bencede terbiyesiz Allah onlara yada onların çocuklarınada yaşatsında belki insafa gelirler o zamanklava:

NE oldu bumişim sor bana bildiğim kadar yardımcı olayım güselim

biz buaydan sonra guzel bi tüp bebek merkezınde tedavıye başlamk istiyoruz biliyosunz gittiğim dokto4rdan men-mnundum sımdıye kadr.yada söle diyim doktorumun bıkaç olumsuız yonunu gördum ama tedavı aşamasında oldugum için görmemeye calıştım doktoruma guvenmeye calıştım.buay adetımın 1.gu nuaradı eşim doktoru.muayene ucretını 3 5 gun sonra vertcektık eşimin maası onzman yatcaktı cunku.eşim dokotrun tabı para önemlı değil sonrada verırıısnz dıycegını dusnurek aradıdoktru ve dedi bugun adetın bırıncı gunu nezman randevu alalım dedi oda yarın gelsın demiş.eşim ama ucretı 3 5gun sonraverebılcekz deyınce dokotr kıvuırmaya başlamış
muhasebe girişleri hemn yapılıyopda bışmm nede.eşim 3 5 gun sonra versek olmazmı tedavıye başaldık yarım kalmasınıistemıyorz deyıncedoktor BUAY MOLAVERELİM BUAY DİNLENİN demiş eşimde pekı dedi kapattı teli.öle olunca buay başka dokotr aramadık artık biz dokotr arayım tedavıye başlayıncaya kadr vakıt geccek böle tedavılerde ya 1.gun yada 3.gun başlanması gerekıyomuşya bizde karr verdık bundna sonra bı tup bebk merkezinde devam edlım dedik
şifa yada ege yi düşünüyouz şifayı elıyorum çünkü aynıtedavı için boşa ucret oduycekmişizgibi geliyor egeye başlsakta doktorların özel muayenelerı oluyomuşya ordan randevu alsakta gıtsek dıyoruz bilmeiyorum yanı neyı nasıl yapcagımzı
nerden randevu alcagımız. egede aşılma yaptırn arkadaş bıtel verdı aradım.onu hangı dokotra istiyosun dedi bılmıyorumkı dedim kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…