iremcim canım inşallah gelecek olan bebişine giydirirsin
canım rüyamda ikiz erkek çocuğum olmuştu ikiside kucağımdaydı ya ne güzel bi duyguydu inşallah rabbim gerçeğinide nasip eder
canım düşük yapcam diye korkma sen dikkat etmedin kendine hamiş olcağını düşünseydin dikkat ederdin ama bundan sonra her ay hamileymişsin gibi düşün teste kadar dikkat et kendine canım
ege unıversıtesıne gıden arakdŞalr yıne ben ve yıne sorualrım var msjımı okuyunca bana dÖnebİlİrmİsİnz lutfen...
irem nasılsın canım bende evi taşıdım yerleşmeye çalışıyorum çok yorgunum offfffff ne kadar zor bu ev taşıma
[sıze="2"]selam kızlar kısmetse bizde oğustos eylül gibi 3. Tüpbebek tedavimize başlıyacaz 2 deneme irenbede olmuştu ikiside negatif... şimdi izmirde başka bir merkeze gitmek istiyoruz ....kent hastanesi ve smyrna arasında karasız kaldık ....bu merkeze gidenler bana yardımcı olabilirlermi ...menun kaldınızmı ... Fiyatları nekadar (ilaçsız) alllahım bu yolda emek harcayan herkesi boş çevirmesin [/sıze]
[sıze="2"]selam kızlar kısmetse bizde oğustos eylül gibi 3. Tüpbebek tedavimize başlıyacaz 2 deneme irenbede olmuştu ikiside negatif... şimdi izmirde başka bir merkeze gitmek istiyoruz ....kent hastanesi ve smyrna arasında karasız kaldık ....bu merkeze gidenler bana yardımcı olabilirlermi ...menun kaldınızmı ... Fiyatları nekadar (ilaçsız) alllahım bu yolda emek harcayan herkesi boş çevirmesin [/sıze]
[sıze="2"]hayırlı olsun tedavin canım allah en kısa zamanda bebişine kavuştursun seni...irenbenin methini çok duydum ama maalesef evet olmadı dilek hanım ilk tedavimde bana çok güler yüz gösterdi ama 2. Tedaide öyle değildi.. Elif hangi merkeze gitmiştiki ???cevabın için teşekkür edrim[/sıze]kedersiz valla ben ege üniv. Deydim hadi yaaaa irenbededemi olmadı:1shok: .......elife sor bak o orda tedavi oldu 2009 anne adayları topiğine git orda yardımcı olur sana
[sıze="2"]hayırlı olsun arkadaşım smyrnada bir arkadaşım aşılama oldu ilk denemede hamile kaldı inşallah sende ilk denemede kuzuna kavuşursun ....merkezlerin ücreti ne kadar acaba (ilaçsız) bu sorumuda cavaplarsan sevinirim [/sıze]selam canım bende ilk tedavime başlayacağım kent ve smyrna ikisine salı günü gittim görüştüm açıkcası bana smyrna daha sıcak geldi doktor funda hanımla ilk görüşmemdi bilgi almak için gitmiştik sadece beni muyane etmek istedi çok şaşırdım hepsi güler yüzlü insanlar ordaki hastalarlada konuştum fikirlerini aldım bazıları kentten gelmiş oraya nasip meselesi yinede sonra kente geçtik görüşmek için 5 dk zaman ayırdı hemen kestirmeden anlattı tüp bebek tedavisini ve direkt paketimiz şu fiyat dediler tuhafıma gitti ama yinede seni etkilemek istemem bence nasip ve şans işi ama kentteki kadın dediki ben burayı sevdim dediğiniz yerde teaviye başlayın bende öle yapıp smyrnada başlayacağım nasip olursa umarım allah verdiğimiz kararlardan bizi pişman etmez
[sıze="2"]hayırlı olsun tedavin canım allah en kısa zamanda bebişine kavuştursun seni...irenbenin methini çok duydum ama maalesef evet olmadı dilek hanım ilk tedavimde bana çok güler yüz gösterdi ama 2. Tedaide öyle değildi.. Elif hangi merkeze gitmiştiki ???cevabın için teşekkür edrim[/sıze]
[sıze="2"]hayırlı olsun arkadaşım smyrnada bir arkadaşım aşılama oldu ilk denemede hamile kaldı inşallah sende ilk denemede kuzuna kavuşursun ....merkezlerin ücreti ne kadar acaba (ilaçsız) bu sorumuda cavaplarsan sevinirim [/sıze]
canım bizim sorunumuz sperm sayısında ve hareketliliği düşük .....dilek hanım evet kötü davrandı 2. tedavimin transfer esnasında hani embriyoları yerleştiriryorlar yaa o sırada bende hem ultrasona hemde dr umun yüzüne bakıyordum dr umda embriyolog dr a baktı ve yüz ifadesinden anladımki kötü bişeyler olduğunu hissettim bişeylerin ters gittiğini hisettim yani kim olsa anlar zaten... baya bir uğraştılar embriyoları koyarken neyse transfer bitti benimde suratım asıldı dilek hanım bana neden astın suratını dedi bende bu seferde olmuyacak dedim... nerden çıkarıyorsun dedi,, bende gördüklerimi söledim,, aman demez olaydım bana moral vereceğine masada ağlattı beni.... daha transfer olalı 5 dak olmuştu bir hışım ameliyattan çıktı çıkarkende bu tedavi (tüpbebek) konusunda bir daha hastam olmanı istemiyorum artık çok sinirli bir şekilde tabii diyip çıktı ...bence bir dr a yakışmıyacak bir hareketti o ..negatif sonucu almama dilek hanıma bağlıyorum çünkü embriyoların tutunması için ilk 2 saat rahat olmak çok önemli bana moral vereceği yerde bana bunu söledi çok ağlamıştım hemşireler zor sakinleştirdi beni neyse çok uzattım galiba daha önce yazmamıştım buraya içimi döktüm rahatladım valla :1rolleyes:canım elif smearnada tedavi gördüde ondan yazdım hadi ya irenbede 2. tedavinde kötümü davrandı o kadın çok üzüldüm ya kusura bakmazsan probleminiz neydi eş kaynaklımı
canım bizim sorunumuz sperm sayısında ve hareketliliği düşük .....dilek hanım evet kötü davrandı 2. tedavimin transfer esnasında hani embriyoları yerleştiriryorlar yaa o sırada bende hem ultrasona hemde dr umun yüzüne bakıyordum dr umda embriyolog dr a baktı ve yüz ifadesinden anladımki kötü bişeyler olduğunu hissettim bişeylerin ters gittiğini hisettim yani kim olsa anlar zaten... baya bir uğraştılar embriyoları koyarken neyse transfer bitti benimde suratım asıldı dilek hanım bana neden astın suratını dedi bende bu seferde olmuyacak dedim... nerden çıkarıyorsun dedi,, bende gördüklerimi söledim,, aman demez olaydım bana moral vereceğine masada ağlattı beni.... daha transfer olalı 5 dak olmuştu bir hışım ameliyattan çıktı çıkarkende bu tedavi (tüpbebek) konusunda bir daha hastam olmanı istemiyorum artık çok sinirli bir şekilde tabii diyip çıktı ...bence bir dr a yakışmıyacak bir hareketti o ..negatif sonucu almama dilek hanıma bağlıyorum çünkü embriyoların tutunması için ilk 2 saat rahat olmak çok önemli bana moral vereceği yerde bana bunu söledi çok ağlamıştım hemşireler zor sakinleştirdi beni neyse çok uzattım galiba daha önce yazmamıştım buraya içimi döktüm rahatladım valla :1rolleyes:
NE oldu bumişim sor bana bildiğim kadar yardımcı olayım güselim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?