[sıze="2"]canım bak benim bu yazdıklarım için gidmeyeceksen yapma lütfen belki ben orda sonuç alamadım ama sen alırsın sana sebeb olmak istemiyorum orda sonuç alanda çok almayanda lütfen iyi düşün canım daha önce gitmişmiydin peki senin izlemnimlerin nelerdi canım bide avatarında şimdi gördüm aydın merkezdemisin canım ben merkezdeyim [/sıze]:1hug:anlat canım hiç de uzun anlatmadın uzun anlatsanda hepsini okurum güselim sen üzülme kısss ya varya bende hep irenbe diyodum hatta iyi oldu anlattığın o yeri artık önermem ben ben de düşünmem bizim durum benzer ya zor yani napcaz netcez hiç bilmiom bencede terbiyesiz allah onlara yada onların çocuklarınada yaşatsında belki insafa gelirler o zamanklava:
[sıze="2"]canım bak benim bu yazdıklarım için gidmeyeceksen yapma lütfen belki ben orda sonuç alamadım ama sen alırsın sana sebeb olmak istemiyorum orda sonuç alanda çok almayanda lütfen iyi düşün canım daha önce gitmişmiydin peki senin izlemnimlerin nelerdi canım bide avatarında şimdi gördüm aydın merkezdemisin canım ben merkezdeyim [/sıze]
ben zaten kendisi işinde başarısız demiyorumki tecrübeli olabilir ama bana yaptığı hiçde hoş değildi ilk gelen hastalarına güler yüz gösteriyo ondan sonra diğer gelen ilk hastalarıyla ilgileniyo benim izlenimim bu olducanım öncelıkle gecmişolsun irenbe konusunda olumsuz eleştırı dusunca sasırıyorum hele dılek hanım .bana çok iyi tecrubelı bı bayn gıbı gelıyor ama.gercı 2kez gıttım ona sskk ile anlaşması bıtınce gidemedık.
Kaç dokotrun bualamdıgı yarayı o gördu ve dondurdu 1bucuk yıl yara sorunuyla yaşadım.temmuzdan berı çok sukur sorunumz çözuldu
ben zaten kendisi işinde başarısız demiyorumki tecrübeli olabilir ama bana yaptığı hiçde hoş değildi ilk gelen hastalarına güler yüz gösteriyo ondan sonra diğer gelen ilk hastalarıyla ilgileniyo benim izlenimim bu oldu
biz buaydan sonra guzel bi tüp bebek merkezınde tedavıye başlamk istiyoruz biliyosunz gittiğim dokto4rdan men-mnundum sımdıye kadr.yada söle diyim doktorumun bıkaç olumsuız yonunu gördum ama tedavı aşamasında oldugum için görmemeye calıştım doktoruma guvenmeye calıştım.buay adetımın 1.gu nuaradı eşim doktoru.muayene ucretını 3 5 gun sonra vertcektık eşimin maası onzman yatcaktı cunku.eşim dokotrun tabı para önemlı değil sonrada verırıısnz dıycegını dusnurek aradıdoktru ve dedi bugun adetın bırıncı gunu nezman randevu alalım dedi oda yarın gelsın demiş.eşim ama ucretı 3 5gun sonraverebılcekz deyınce dokotr kıvuırmaya başlamış
muhasebe girişleri hemn yapılıyopda bışmm nede.eşim 3 5 gun sonra versek olmazmı tedavıye başaldık yarım kalmasınıistemıyorz deyıncedoktor BUAY MOLAVERELİM BUAY DİNLENİN demiş eşimde pekı dedi kapattı teli.öle olunca buay başka dokotr aramadık artık biz dokotr arayım tedavıye başlayıncaya kadr vakıt geccek böle tedavılerde ya 1.gun yada 3.gun başlanması gerekıyomuşya bizde karr verdık bundna sonra bı tup bebk merkezinde devam edlım dedik
şifa yada ege yi düşünüyouz şifayı elıyorum çünkü aynıtedavı için boşa ucret oduycekmişizgibi geliyor egeye başlsakta doktorların özel muayenelerı oluyomuşya ordan randevu alsakta gıtsek dıyoruz bilmeiyorum yanı neyı nasıl yapcagımzı
nerden randevu alcagımız. egede aşılma yaptırn arkadaş bıtel verdı aradım.onu hangı dokotra istiyosun dedi bılmıyorumkı dedim kapattım
[sıze="2"]canım bak benim bu yazdıklarım için gidmeyeceksen yapma lütfen belki ben orda sonuç alamadım ama sen alırsın sana sebeb olmak istemiyorum orda sonuç alanda çok almayanda lütfen iyi düşün canım daha önce gitmişmiydin peki senin izlemnimlerin nelerdi canım bide avatarında şimdi gördüm aydın merkezdemisin canım ben merkezdeyim [/sıze]
canım geçmiş olsun allahım inşallah dsoğal yoldan yine bir melek verir sanaCanım benim benim kendiliğinden doğal yoldan kaldım da düşük yaptım yeni 29 gün oldu o yüzden ben şimdilik düşünmüyorum şöle 1 sene falan belki yine doğaldan olur işallah hayır sökedeyim ben
Merhaba arkadaŞlr nasılsınz bızde bı deĞİŞİklık yok calıŞmaldrdayız buara :)
eŞİm uc gun İzİnlıydı 1mayıs dolayısıylya.
Bızde bu tatılı İyİ degerlendırmeye calıŞtık ve sabhları calıŞtık sabhları spermler daha canlı hareketlı oluyomuŞya.baklım buay gelcekmı bebeİŞİmİz
kızlar selam nasılsınız benim internet yoktu giremedim irem elif neler yaptınız
canım geçmiş olsun allahım inşallah dsoğal yoldan yine bir melek verir sana:CüvCüv:
kızlar ne habersiniz yokmu güzel haberler elif irem huuuuuuuu
ya var ya benim herif gelsin 2. adetten sora korunmıycam valla sankim hemen olcek.......hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?