Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

[sıze="2"]canım bak benim bu yazdıklarım için gidmeyeceksen yapma lütfen belki ben orda sonuç alamadım ama sen alırsın sana sebeb olmak istemiyorum orda sonuç alanda çok almayanda lütfen iyi düşün canım daha önce gitmişmiydin peki senin izlemnimlerin nelerdi canım bide avatarında şimdi gördüm aydın merkezdemisin canım ben merkezdeyim [/sıze]

canım öncelıkle gecmişolsun irenbe konusunda olumsuz eleştırı dusunca sasırıyorum hele dılek hanım .bana çok iyi tecrubelı bı bayn gıbı gelıyor ama.gercı 2kez gıttım ona sskk ile anlaşması bıtınce gidemedık.
kaç dokotrun bualamdıgı yarayı o gördu ve dondurdu 1bucuk yıl yara sorunuyla yaşadım.temmuzdan berı çok sukur sorunumz çözuldu

ben zaten kendisi işinde başarısız demiyorumki tecrübeli olabilir ama bana yaptığı hiçde hoş değildi ilk gelen hastalarına güler yüz gösteriyo ondan sonra diğer gelen ilk hastalarıyla ilgileniyo benim izlenimim bu oldu

olabilir canım ben dılek hanımınavukatlıgını yapack değilim :)
şimdi ne yapmayı dusunuyosun bzıde bundna sonra bı tup bebek emrkezınde devm etmk istiyoruzda neresı olsun karar veremıyoruz

Güselim bumişim orda erol beyin kızkardeşi ege hanım var istersen ona özel muayene olabilirsin sen nasıl dilersen istersen normal akışıyla benim gibi poliklinik hastası ol bence aynı çünkü hepsi bakıyo ege üniv tüp bebek merkezini ara durumunuda söle ona göre hemen başlarlar tedaviye zaten sen üzülme boşa bu iş malesef dışarıda özel yerlerde bizi para makinesi olarak görüyolar Allah onları öbür tarafta cayıııır caaayır yakar işallah canım sen dediğim gibi yap ara ister özel muayene ister normal poliklinik takıldığın kafana takılan ne varsa sor ben gördükçe cevaplıycam canım benim.....

Canım benim benim kendiliğinden doğal yoldan kaldım da düşük yaptım yeni 29 gün oldu o yüzden ben şimdilik düşünmüyorum şöle 1 sene falan belki yine doğaldan olur işallah hayır sökedeyim ben

canım geçmiş olsun allahım inşallah dsoğal yoldan yine bir melek verir sana :CüvCüv:

kızlar selam nasılsınız benim internet yoktu giremedim irem elif neler yaptınız

Merhaba arkadaŞlr nasılsınz bızde bı deĞıŞıklık yok calıŞmaldrdayız buara :)
eŞım uc gun ızınlıydı 1mayıs dolayısıylya.
Bızde bu tatılı ıyı degerlendırmeye calıŞtık ve sabhları calıŞtık sabhları spermler daha canlı hareketlı oluyomuŞya.baklım buay gelcekmı bebeıŞımız

Merhaaaaaabaaaaaaaaaaaaaa anaaaaaaaaaaaaaaaaam kıs ben hepinisi çoooook özlemişim yavuuuu kaç zamandır yok bizim KK:enbuyukkk:ya aferimalkisalkisalkis sana işallahhh bu sefer gelir cia yapar senin minik canım çalış çalış offfbenneyaptımki biz daha koruncaz sanki hemen olyomuş gibi eşimde diyo sanki korunmasak olurda korunyossırnaşık şey

alooooo kızlar topik nerelere gitmiş bulamadım hadin bakalım güzel haberleri olan yokmu acaba bari bir ses verin iremmmm

kıssssssssssssss şakkıdı
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aloooooooooooolülülülülülü ben burdayım ayol yok be nerde be başak ben korunyom zaten herif yok 20 gün şehir dışında ya 3 ay koruncaz ya sinir olyom zaten zor olyo sanki korunmasak olcak püf:1ninca:

kızlar ne habersiniz yokmu güzel haberler elif irem huuuuuuuu

multiiiiiiş sen ne yapyon kııııııııııııııııııı laelaelaelaelaeçalışyondur sen şimdi bak benim 1 ay sora kendiliğinden oldu sen yani anla yani bol çalış:hooray:

ya var ya benim herif gelsin 2. adetten sora korunmıycam valla sankim hemen olcek.......hıh

kızlar merhaba ben de izmirdeyim şimdiye kadar buca tapdi de tedavi oldum geçen ay ilk aşılamam yapıldı sonuca 3 gün kaldı ,ama allah korusun olmazsa başka bir merkeze gitmek istiyorum en çok irenbe ve smyrna art tavsiye ediliyo irenbe de aşılama tüm herşeyiyle 900 ü buluyormuş,smyrna art yüz yüze görüşünce ücret söylüyoruz dedi acaba aranızda giden yada bilen var mı ne olur haber bekliyorum sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…