canım çalışıyoz bakalım kaydirigubbakcemile3 ne olcak bu ay bencede korunma bırak gitsin belki tutturursun yine :jeyyar:
ya elifden haberin varmı onu çok özledim nerelerde acaba
smyrna a gıtmedım canım ama iyi bı merkez oldugunu bnde duydumirembe de çok guzel bı merkez çok basarılı bı merkez.
irenbe de dilek aslan gerctn basarılı bı doktor tavsıye edrım ama irenbenın ss ile analşması yokdığerının var canım.
aynı sey için fazladan par vermk mı olur bılmıyoprum ama ırenbe guzelbıyer.hem sen sımdı olumlu duusn ve 3gun sonra hıze guzel hbaerl ver emi.inş2. merkez aramana gerk kalmdan gelır bebişiniz
teşekkür ederim canım sağol,paranoyak oldum artık karnım ağrıyo gibime geliyo,göğüslerim şişti bi çok umutlanıyorum bi duruluyorum allah yardımcımız olsun sabretmek zor,ben de 3 yerle görüştüm irenbe smyrna art ve özel doktor "ahmet güler" tepecik ssk da çalışıyo ama eşim asker o yüzden askeri hastane dışındaki muayenelerde hep cepten ödüyoruz,çok paramız da kalmadı irenbe 900 ü buluyosa smyrna daha fazladır gibime geliyo,özel doktor 350 alıyo harşey dahil çatlatmayla 400-450 falan olur hangisini seçeceğimi bilemedim,allahım sesimizi duyup bize yardım etse de hiçbirine gerek kalmasa,çok istiyorum bebeğim olmasını :ecrin_bebek:
selam arkadaşlar irenbe de 2 transferimi oldumm.6 mayısta transfer oldum bekliyorum ama sadece gaz sancım oluyor o kadar.......belirti falan yok yaniiii ama umutluyumm
küsmüş bize o multi
iremcim siz hiç üroloğa gittinizmi ilaçla çoğalta biliyolarmı spermleri biz yarın tanıdık bi doktor var oraya gidiceğiz bakalım ne diyecek bize
niye küsmüş canım CADIARZU
son 2 gün arkadaşlr....
hadi bumişim güsel haberle buracıkta kutlıycaz seni:CüvCüv:kıss ne zaman başladın tedaviye heç habar virmedin ayol:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?