Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

smyrna a gıtmedım canım ama iyi bı merkez oldugunu bnde duydumirembe de çok guzel bı merkez çok basarılı bı merkez.
irenbe de dilek aslan gerctn basarılı bı doktor tavsıye edrım ama irenbenın ss ile analşması yokdığerının var canım.
aynı sey için fazladan par vermk mı olur bılmıyoprum ama ırenbe guzelbıyer.hem sen sımdı olumlu duusn ve 3gun sonra hıze guzel hbaerl ver emi.inş2. merkez aramana gerk kalmdan gelır bebişiniz

canım çalışıyoz bakalım kaydirigubbakcemile3 ne olcak bu ay bencede korunma bırak gitsin belki tutturursun yine :jeyyar:

bencede ya sanki düşen çocuk 4-5 aylıktı kan parçasıdı daha yaaaaaaaaa 4 haftalıktı gelsin benimki yok yaa korunmam...................sen bol çalış ama bak daya herifede fındık fıstık falan sende yeee belkim tuttururmuşsunuzvalla çok sevinirim

ya elifden haberin varmı onu çok özledim nerelerde acaba

ya evet hiç takılmıyo bize baya bunalımda ya bi ara bende girmiştim ya öle olmuş canım yaaa...............

YAV ŞU REKLAMLAR DELİ EDYO -tatlicadiarzu- BENİ ANNELER GÜNÜDE ANNELER GÜNÜ PÜÜF -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Kendı anneme bıle gıcık oldum haaaaaaaaaaaaaaaaaaa o doĞurdu tattı bu Şeyı ben nıye tadamyommmmmmmmmmmmmm

KISSSSSSSS bumiş DUR ACCIKTA SANA SATAŞıM NE EDYON YAVRU bol çalış kıs dep sen de keçiboynuzu falan sorada bol çalışkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım sağol,paranoyak oldum artık karnım ağrıyo gibime geliyo,göğüslerim şişti bi çok umutlanıyorum bi duruluyorum allah yardımcımız olsun sabretmek zor,ben de 3 yerle görüştüm irenbe smyrna art ve özel doktor "ahmet güler" tepecik ssk da çalışıyo ama eşim asker o yüzden askeri hastane dışındaki muayenelerde hep cepten ödüyoruz,çok paramız da kalmadı irenbe 900 ü buluyosa smyrna daha fazladır gibime geliyo,özel doktor 350 alıyo harşey dahil çatlatmayla 400-450 falan olur hangisini seçeceğimi bilemedim,allahım sesimizi duyup bize yardım etse de hiçbirine gerek kalmasa,çok istiyorum bebeğim olmasını :ecrin_bebek:

canım özel doktoru tercih etme çünkü yeterli donanımları yok malesef boşuna zaman ve para kaybı olur riske girme bende özel doktorda yaptırmıştım aşılamayı spermleri başka yerde yıkattırıp getirmiştik allah bilir ama o spermler yolda belkide ölmüştü bile bana sorarsan tüp bebek merkezi derim biraz fazla verirsin belki ama için rahat olur

allah sesimizi herzamanm duyuyor canım o nedemk öle sadecebizim için en hayırlı zamnı beklıyor :)
herseıklde cepten öduyceksenız irenbeye gıt ama dur bakam azcıkdaha inş bidakıne gerk kalamz gelir bebeişinz öpuyorum

ya bilmiyorum yine göğüslerim acıyo,aynı hastalanmadan önceki gibi moralim çok bozuldu,eşim gece tedaviye ara verelim paramız yetmicek dedi çok moralim bozuldu,başlamışken bu kadar stres çekmişken devam etmek istiyorum ama elden bişey gelmiyo.özel doktor çok iyi biri aslında,laboratuar da alt katı,hemen ordan gelecek yani ama irenbeyi de istemiyo değilim dilek hanımı çok övdüler ama işte çok pahalıya geliyo 2 gün kaldı ama ben bittiimmm

selam arkadaşlar irenbe de 2 transferimi oldumm.6 mayısta transfer oldum bekliyorum ama sadece gaz sancım oluyor o kadar.......belirti falan yok yaniiii ama umutluyumm

selam arkadaşlar irenbe de 2 transferimi oldumm.6 mayısta transfer oldum bekliyorum ama sadece gaz sancım oluyor o kadar.......belirti falan yok yaniiii ama umutluyumm

canım hayırlısı olsun transferin inşallah güzel sonuçlar alırsın allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kendine dikkat et :1hug:

iremcim siz hiç üroloğa gittinizmi ilaçla çoğalta biliyolarmı spermleri biz yarın tanıdık bi doktor var oraya gidiceğiz bakalım ne diyecek bize

iremcim siz hiç üroloğa gittinizmi ilaçla çoğalta biliyolarmı spermleri biz yarın tanıdık bi doktor var oraya gidiceğiz bakalım ne diyecek bize

ya multişim biz ankaraya işte onun için gitmiştik spermi artıran ilaç yokmuş ama verilen bazı ilaçlar varmış ama 3 ay içinde etkisi gidiyomuş yani geçiciymiş işte alternatif tıp yani bitkisel duyduğunuz şeleri kullanın dedi bize onlar daha iyi dedi ne bilim öle işte

hadi bumişim güsel haberle buracıkta kutlıycaz seni:CüvCüv:kıss ne zaman başladın tedaviye heç habar virmedin ayol:jeyyar:

gecn ay gıtmıştımya yumurta atkıbı catlatma iğnesı oldu.buay gıtmedım bahsetmısımdır doktorumz pek bı parcaı çıktı.buay oluruna bıraktık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…