Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

gecn ay gıtmıştımya yumurta atkıbı catlatma iğnesı oldu.buay gıtmedım bahsetmısımdır doktorumz pek bı parcaı çıktı.buay oluruna bıraktık canım

hadi işallah belkim olmuştur canım ya belirti varmı ben de o kadar vardıki yinede anlamamıştım kaydirigubbakcemile3 ne bilim olmaz falan sanyodum eş problemi olunca ama öle deilmiş işte sonuçta sperm var Allah verince olyomuşyerimseniben

midem agrıyo eksıyor.ama gripim oyuzden dıyorum ben heveslenmk itemiyorm araara sancı oluyor kasıgımda.ama ıyorumya rtık oyle uzun zaman oldukı bunları belirti dıye saymk umıtlenmk içimden gelmıyor.
Bakalım son 2gunişte. Nasıp raabım en iyisini bilendır

bak benim bacaklarımdan dizime ağrı vardı romatizma gibi işte bi gece kaju fısyığı çekti canım yedim hemen ardından acaip midem bulandı ama kusmadım göğüslerim patlıycak gibi içidolu doluydu ve adetim geçti bi gün halen öleydi bide adet olcan gibi karnın belin aynısının aynı ağrıyodu ama akşam oldu olmadım sora ertesi gün eşime dedim bitane test aldiye nese almış yaptık baktımö böle silik ama gitgide belirginleşti Allahım tekrar yaşatır işallah ama bu sefer 9 ay sağlıkla işallah

gecn ay gıtmıştımya yumurta atkıbı catlatma iğnesı oldu.buay gıtmedım bahsetmısımdır doktorumz pek bı parcaı çıktı.buay oluruna bıraktık canım

kıs olur işallah ya sende pek bi problem yok zaten eşinde ameliyat olmuş eee seninkide bak benim gibi cee diycek:CüvCüv:

hıııııııııı bumiş unutmadan dudağımda uçuk çıktı bende hiiiç hayatımda çıkmaz ama o şeymiş işte bebek olunca bağışıklık sistemi zayıflıyomuş ya ondanmış bide tek taraflı dişlerim sızladı

hadi baaka:1hug:lım canım benımmmm

kıs olur işallah ya sende pek bi problem yok zaten eşinde ameliyat olmuş eee seninkide bak benim gibi cee diycek:CüvCüv:

inş canım benımilkhamileleıgım gibi hiç analamadn gelir bebeişimama hu sefer gıtme olurmu annecımm hep benımle kalll derim bnde ona

de bumiş kısss benim velet anası gibi delü ben dedim len dur getme gitçem baane dedi hurşit şimdiden söz dinlemedi bi gelsin bak nasıl pataklıycam poposundan:))))))))

iremcim canım doktor dediğin gibi ilaçlarla olcak bişey değil dedi eşinde yeterince sprem var dedi zaten 1 tane gitmiyomu yumurtaya çalışmaya devam belki gider allah büyük şans işte bide benim adetim geçikti hiç belirti yok adet olcağıma dahir seninde tüpden sonra adetin geçiktimi canım

kıs sen daha tüp bebek tedavisinden sora yani adet olmadınmı ben 33mü 34 gün sora olmuştum 1 ay içindede hamile kaldım kıs eğer 2. adeti bekliyosan ve geciktiyse hamile olabilirsin bide vucut ısını ölç derece varmı olması lazım tüp bebekte verdiler ya nese 37 altına düşmemişti benim adetim geçtiği halde 37 di bak bakalım haber ver ..............evet doktorlar öle dio hep yani sonuçta sperm var ve bende ve sende problem yopkya her an hamilelik olbilirmiş işallah:teytey:

kıs tekrar ölçüm yapıldımı kocana artmışmı yaramışmı keçiboynuzu yaz merak ettim

ıremnaz multitel merabalar,
Eşlerinizin sayıları kaçtı?
ıremnaz kaç sayı ile hamile olmuştun belirtir misiniz rica etsem.Tşk.
Bizim 1,5 milyon.

İremnaz multitel merabalar,
Eşlerinizin sayıları kaçtı?
İremnaz kaç sayı ile hamile olmuştun belirtir misiniz rica etsem.Tşk.
Bizim 1,5 milyon.

canım valla kışın ki spermiyogram 3 milyondu ben şubatta hamile kaldmıştım yani tekrardan baktırmadık bilmiomsositososito

ama bizimki çok değişken 16 milyon olduğu zamanda var 11 milyonda bazen 9 milyon yani çok deişiyo

Çok şaşırdım iremnaz.Neden oluyor acaba.
Bizim hep 1,5 ve 2 milyon arasında değişiyo.Keçi boynuzu kürüne başladık bakalım ne olacak?ace pselenyum vitamin kullanmaya başladı.Tedavi için ara verdik.Bu arada kürleri deneyeceğim.

Valla benim eşim aşırı sinirli ve stresli bi adam biliyosun stres çok etkili spermde ondan sanırım yani ben ondan şüpheleniyorum aklıma başka bişi gelmiyoCADIARZU

kıssssssssssss MULTİ huuuuuuuuuuu bi soru sorduk hiç bakmıyon aşkolsun:dilcikar:

canım ateşim 36 çıkıyo yani değilimdir hamile :çok üzgünüm:
ama adetim 10 gün geçikti hiç belirtide yok cesaret edip testte yapamıyorum ne yapcam bilmiyorum stres yapıyorum kendime kafamçokkarıştı
hamile olmadığımıda biliyorum bi adet olsamda bu stresten kurtulsam :dilcikar:

hayatım ya varsa sen çabuk bi gebelik testi yap bakimklava:bak fırlatcam kafana şunu ya bizde bişe olmadığı için her an herşe olabilir bekliyom yoksada canın sağolsun öbür aya beraber kalcaz Allahın izniyle işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…