gecn ay gıtmıştımya yumurta atkıbı catlatma iğnesı oldu.buay gıtmedım bahsetmısımdır doktorumz pek bı parcaı çıktı.buay oluruna bıraktık canım
hadi işallah belkim olmuştur canım ya belirti varmı ben de o kadar vardıki yinede anlamamıştım kaydirigubbakcemile3 ne bilim olmaz falan sanyodum eş problemi olunca ama öle deilmiş işte sonuçta sperm var allah verince olyomuşyerimseniben
gecn ay gıtmıştımya yumurta atkıbı catlatma iğnesı oldu.buay gıtmedım bahsetmısımdır doktorumz pek bı parcaı çıktı.buay oluruna bıraktık canım
hıııııııııı bumiş unutmadan dudağımda uçuk çıktı bende hiiiç hayatımda çıkmaz ama o şeymiş işte bebek olunca bağışıklık sistemi zayıflıyomuş ya ondanmış bide tek taraflı dişlerim sızladı
kıs olur işallah ya sende pek bi problem yok zaten eşinde ameliyat olmuş eee seninkide bak benim gibi cee diycek:CüvCüv:
iremcim canım doktor dediğin gibi ilaçlarla olcak bişey değil dedi eşinde yeterince sprem var dedi zaten 1 tane gitmiyomu yumurtaya çalışmaya devam belki gider allah büyük şans işte bide benim adetim geçikti hiç belirti yok adet olcağıma dahir seninde tüpden sonra adetin geçiktimi canım
İremnaz multitel merabalar,
Eşlerinizin sayıları kaçtı?
İremnaz kaç sayı ile hamile olmuştun belirtir misiniz rica etsem.Tşk.
Bizim 1,5 milyon.
Çok şaşırdım iremnaz.Neden oluyor acaba.
Bizim hep 1,5 ve 2 milyon arasında değişiyo.Keçi boynuzu kürüne başladık bakalım ne olacak?ace pselenyum vitamin kullanmaya başladı.Tedavi için ara verdik.Bu arada kürleri deneyeceğim.
kıssssssssssss MULTİ huuuuuuuuuuu bi soru sorduk hiç bakmıyon aşkolsun:dilcikar:
canım ateşim 36 çıkıyo yani değilimdir hamile :çok üzgünüm:
ama adetim 10 gün geçikti hiç belirtide yok cesaret edip testte yapamıyorum ne yapcam bilmiyorum stres yapıyorum kendime kafamçokkarıştı
hamile olmadığımıda biliyorum bi adet olsamda bu stresten kurtulsam :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?