Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

multi gerçekten bi test yap bak iremde habersiz gebe kalmıştı neden seninde olmasın sizin ikinizinde sorunu aynı hem tüp bebekten sonra ilaçların etkisi devam ediyor bi iki ay daha ben diyorumki neden olmasın hemen bi test yap ne kaybedersinki hiç olmazsa içindaki acabadan kurtulursun

multişim 10gün gecikmesi normal deil ya hiç daha önce böle gecikme yaşadınmı peki yani mümkün deil bencede bi sorim dedim yine yani bi kaç gün herkeste olurda 10 gün yaniii

arkadaşlar benim hiç umudum yok ama sırf sizin için yarın test yapıcam size haber veririm

kııııııızlaaaar muuultiiii buuumiiiş yapmadınızmı daha testleri ya 2 dk iş offf çatladım Çok üzgünüm çoook

bumuyani canım inşallah sen güzel haberler verirsin bize benimki olmadı hadi sıra sende senin güzel haberlerini bekliyoz canım

dün ayrı ayrı iki kişiye fal baktırdım beni tanımayan kişilere hepside sen hamilesin burda bebek çıktı dediler ama işte değilmişim hamile neyse sağlık olsun bidahaki aya artık ne demişler fala inanma ama falsızda kalma

iremcim dün seda sayanın programında sprem arttırıcı bitkiler söylediler
arı sütü arı poleni hergün bir kaşık keçiboynuzu pekmezi bi kaşık hergün bi tane yumurta haşlama olcak kabak çekirdeği ama çiğ olanı cemen hardal ben bide bunları deniyecem sende dene istersen canım

ama daha adet olmadım neden bu kadar geçikti

canım idrar testimi yaptın evde bak ne diyecegim benimde ilk geciktiginde adetim evde yaptım tek çizgi sonra yine gelmedi hastanede yaptırdım idrar gene negatif ama ümidimi kaybetmiştim kesin kist oldu ondan gelmedi dedim sonra adet olmayı beklerken ümitsizce evde tekrarladım testi silik pembe çıktı akşamıda idrarımı tutum birkaç saat hastaneye yaptırdım pozitifti canım hemen ümidini kaybetme derim inşallah benimki gibi olurda alırız güzrl haberini olmasada üzülmek yok bak ireme nasılda ansızın hamiş kaladı demekki oldummu oluyor degilmi mücadeleye devam

benım ilk tetsım pozıtıf çıktıçokçok silik bi çzigi çıktı.sonra yendıen yaptım dıger gun testi çıkmadı onda.kan tetsı yaptırmadık oyuzden beklıyoruz bakaılm 5gungecıkme var.pazrtesiyede beklıyım olmazsa bıda idrar testı yaaprım.sonra kan testı yaptırırım

evde yaptım idrar testini inşallah senin dediğin gibi olur üzülmüyorum canım bidahaki aya artık diyorum çalışmalara devam

canım bidaha yap testini inşallah güzel haber alırsın :Saruboceq:

yarın yenıden mı yapsam dıye gecırıyorum içimden canım ama ilk idrarım olmaz.tutamamkı 9 10 a kadr idrarımı bısey yemesemde ole yapsam olurmu

olur niye olmasınki canım yarın tekrarla testini bence hadi hayırlısı :1rolleyes:

ayy heycanlamdım bırden :)
2.Çızgı Çıakrsa hemn kan testı yaptırmya gıderım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…