arkadaşlar benim hiç umudum yok ama sırf sizin için yarın test yapıcam size haber veririm
arkadaşlar benim hiç umudum yok ama sırf sizin için yarın test yapıcam size haber veririm
guzel hebrler ver inş bıze duamdasına.s.
ama daha adet olmadım neden bu kadar geçikti
canım idrar testimi yaptın evde bak ne diyecegim benimde ilk geciktiginde adetim evde yaptım tek çizgi sonra yine gelmedi hastanede yaptırdım idrar gene negatif ama ümidimi kaybetmiştim kesin kist oldu ondan gelmedi dedim sonra adet olmayı beklerken ümitsizce evde tekrarladım testi silik pembe çıktı akşamıda idrarımı tutum birkaç saat hastaneye yaptırdım pozitifti canım hemen ümidini kaybetme derim inşallah benimki gibi olurda alırız güzrl haberini olmasada üzülmek yok bak ireme nasılda ansızın hamiş kaladı demekki oldummu oluyor degilmi mücadeleye devam
benım ilk tetsım pozıtıf çıktıçokçok silik bi çzigi çıktı.sonra yendıen yaptım dıger gun testi çıkmadı onda.kan tetsı yaptırmadık oyuzden beklıyoruz bakaılm 5gungecıkme var.pazrtesiyede beklıyım olmazsa bıda idrar testı yaaprım.sonra kan testı yaptırırım
[ı]canım bidaha yap testini inşallah güzel haber alırsın :saruboceq:[/ı]
yarın yenıden mı yapsam dıye gecırıyorum içimden canım ama ilk idrarım olmaz.tutamamkı 9 10 a kadr idrarımı bısey yemesemde ole yapsam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?