Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

yarın 7.gunum olcak aff ya bıkaÇ kıŞıhamıle olark gÖrmuŞbneı ruyasında.bıdeÇok alakasız ınsannlr(alakasız deyınce cevremden deĞıl yanı9yanlıŞanalŞılmasın. Mesela burdan bı arkadaŞ gÖrmuŞ sonra ablamın bı arkadaŞı gÖrmuŞkı kızı tanımıyorum .

canım ya benımuykum geldı.yatmasam sbh kalkamam namaza.ıde 7de eŞım ıŞe gıdıyor ona kAhvaltı hazırlmak ıÇınde kalkıyorum.sbha gÖrusurÜz ınŞ

Bumiş canım sen testini tekrarla canı ya ikincede nasıl çıkmadı hayret benim 10 gün geçti testte yaptım çıkmıştı ertesi gün yine yaptık bide akşam yapmıştım yine çıktı nasıl sevindik sora hastanede kan testi yaptırdık 601 hcg çıkmıştı

multi sende aynen tekrarla adet olmazsan ya ben bumiştende sendende çok umutluyum arkanızdan yetişcem size

bumiş ne yaptın canım testin sonucu ne meraktayım hadi güzel haberler ver

yaptım canım ama cıkmadı beklıyorum bakalım kan testı yaptırayım dedım gitmesi zor geldı.ilk yaptıgım teste çıkmıştı ama 2.çizgi.bakalım artık

kısss ikinizdede bişe var ama bak görün irem demişti dersiniz bilmiom artık hediyemi isterim

yaptım canım ama cıkmadı beklıyorum bakalım kan testı yaptırayım dedım gitmesi zor geldı.ilk yaptıgım teste çıkmıştı ama 2.çizgi.bakalım artık

canım 10. güne kadar bekle genelde 10. günden sonra belli oluyo diye duymuştum ama ireminde dediği gibi var sende bişeyler hadi hayırlısı :CüvCüv:

ireeeem kısssss nerdesin yavuuuuu kocanmı geldi yoksa lülülülülülü

kızlar daha ben adet olmadım :roflol:
kafayı yiyecem niye böyle oldu yaaaa kafamçokkarıştı

ireeeem kısssss nerdesin yavuuuuu kocanmı geldi yoksa lülülülülülü

lülülülülülüçarşambaya gelcek şekerim 2 gün var bu gün sarmalık yaprak çıkardım dolaptan taze fasulye falan yapcam özlemiştir bunları sever:jeyyar::jeyyar::jeyyar:yedirek içirek sora işimiz var sırnaşık şeylülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…