Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

kızlar daha ben adet olmadım :roflol:
kafayı yiyecem niye böyle oldu yaaaa kafamçokkarıştı

kııııııııııııııız yoksa tıkandınızmıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aAllahım ya pompa lazım size açılır belkikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yada bebek varda saftirikler habriniz yok:teytey::teytey::teytey:

kız benim herif gelcek diye dün bi temizliğe giriştim ketılın dışı böle kireç kaplamış por çözü dökerken suratıma bi fışkırdı ya resmen yüzüm yıkandı sol gözüme olduğu gibi kaçtı hemen bol suyla yıkadım ama halen yanyo baktım... doru hastaneye anam acil tıklım tıklım nese göz doktoruda izne ayrılmışmı haydaaaa bi bayan doktor baktı ya dışardan bişe yokta iç tabakalra bakmak lazım dedi aydın a sevk edcem dedi ayyyy Allahım ne yapcam dedim nese komşular sağolsunlar aydın göz hastanesine gittik şükür bişi yokmuş suyla bol yıkayınca doktor sen gerekeni yapmışsın önemli bişi yok dedi bi damla verdi nese sabah akşam damlatyom ama korkudan 5 yıl gitti ömrümden haftasonum fiyaskoyduu ucuz atlattım valla

ayyyy canım kıyamam sana geçmiş olsun :1hug: dikkat et böyle şeylerde allaha şükür ki bişeyin yokmuş :teselli:

iremcim bişey sorcam ya şimdi babamların bahçesinde asma yaprağı var topladım buzluğa atcam kışın falan yemek için nasıl atılıyo difirize biliyonmu canım

canımm değerın çokk duşukk..........hamıle değılsın veya geç dollenme olabılır............sevınmenı ısterım...........ıstersen ıkı gun sora yenıden yaptır....yukselırse gebelık var demektırrrr

bumişim üzülme canım bekle adet olmazsan bidaha yaptırırsın bide her ay böyle düzensiz adet oluyomuydun

bumişim üzme tatlı canını ben sana bekle derim bak geç döllenme olayı var tekrar edersin belki yükselir ha canım

kızlar başka yerde yednıdne yaptırdık geldık 0.177 çıktı yanı gebelıkyok dımı bu kırmızıları görmedn umıdımıkaybetmk istemıyorum yınde ben.herseyi gören Bı tek rabbım var.vardır bundada bi hayır nedıyelım

iremcim bişey sorcam ya şimdi babamların bahçesinde asma yaprağı var topladım buzluğa atcam kışın falan yemek için nasıl atılıyo difirize biliyonmu canım

canım bak bende pek bilmiomda ben bi kaç günlüğüne atmıştım yani yeni topladı arkadaş bana evde yıkadım iyice sora bi leğene koydum kaynar su döktüm ketıldan az sarardı sora saklama poşedini koydum attım dondurucuya ama işte bu gün çıkardım sardımda kışa kadar kalsa dayanırmıdı bilmiom bi anneme sorayım yazarım sana

canım ya evet Allahtan ümididni kesme bencede bekle kırmızıları görmeden yorum yapmayalım güselim ya işallah yükselir ya

geçmiş olsun canım

Bumişim vardır bi hayır güzelim hjiiiç üzülme canım işallah öbür aya sen ben multiş elif hamileyiz diycez Allahın izniyle

bumişim üzülme canım gebelik yok gibi gözüküyo canım allah büyük herşeyde bi hayır vardır bidahaki aya hamiş oluruz inşallah :1hug:

tamam canım sağol öğrenirsen haber verirsin

destegınız için çok tesekkurler arkadşalr baklım adını bılmeıdgım bıumudum varhala.kırımzıalrı görmedık henuz:icecream:
bumişim üzülme canım gebelik yok gibi gözüküyo canım allah büyük herşeyde bi hayır vardır bidahaki aya hamiş oluruz inşallah :1hug:

bumiş benimde bugün tam 16 gün oldu adetim geçikeli bende senin gibiyim canım kırmızıları görmeden asla ümidimi kaybetmiyeceğim

benımde 10.gunum canım.baklım nedense halabı umıdım var benım.sen kantesrtıyaptırmışlmıydı multitel

kıssss multi sen test yaptırmadınm ya sende ne gamsızsın yahu ya kist falansa bi baktırsana kızımm.................ya ben adet oldum çok kanama var ya benim miyom 2.5 santim olmuş ya heralde adetler ondan böle çok kanlı olyo anca hamile kalınca sezeryanle alcakmış doktor kendi kendine kaybolsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…