kızlar daha ben adet olmadım :roflol:
kafayı yiyecem niye böyle oldu yaaaa kafamçokkarıştı
kız benim herif gelcek diye dün bi temizliğe giriştim ketılın dışı böle kireç kaplamış por çözü dökerken suratıma bi fışkırdı ya resmen yüzüm yıkandı sol gözüme olduğu gibi kaçtı hemen bol suyla yıkadım ama halen yanyo baktım... doru hastaneye anam acil tıklım tıklım nese göz doktoruda izne ayrılmışmı haydaaaa bi bayan doktor baktı ya dışardan bişe yokta iç tabakalra bakmak lazım dedi aydın a sevk edcem dedi ayyyy Allahım ne yapcam dedim nese komşular sağolsunlar aydın göz hastanesine gittik şükür bişi yokmuş suyla bol yıkayınca doktor sen gerekeni yapmışsın önemli bişi yok dedi bi damla verdi nese sabah akşam damlatyom ama korkudan 5 yıl gitti ömrümden haftasonum fiyaskoyduu ucuz atlattım valla
iremcim bişey sorcam ya şimdi babamların bahçesinde asma yaprağı var topladım buzluğa atcam kışın falan yemek için nasıl atılıyo difirize biliyonmu canım
kızlar başka yerde yednıdne yaptırdık geldık 0.177 çıktı yanı gebelıkyok dımı bu kırmızıları görmedn umıdımıkaybetmk istemıyorum yınde ben.herseyi gören Bİ tek rabbım var.vardır bundada bi hayır nedıyelım
kız benim herif gelcek diye dün bi temizliğe giriştim ketılın dışı böle kireç kaplamış por çözü dökerken suratıma bi fışkırdı ya resmen yüzüm yıkandı sol gözüme olduğu gibi kaçtı hemen bol suyla yıkadım ama halen yanyo baktım... doru hastaneye anam acil tıklım tıklım nese göz doktoruda izne ayrılmışmı haydaaaa bi bayan doktor baktı ya dışardan bişe yokta iç tabakalra bakmak lazım dedi aydın a sevk edcem dedi ayyyy Allahım ne yapcam dedim nese komşular sağolsunlar aydın göz hastanesine gittik şükür bişi yokmuş suyla bol yıkayınca doktor sen gerekeni yapmışsın önemli bişi yok dedi bi damla verdi nese sabah akşam damlatyom ama korkudan 5 yıl gitti ömrümden haftasonum fiyaskoyduu ucuz atlattım valla
geçmiş olsun canım
kızlar başka yerde yednıdne yaptırdık geldık 0.177 çıktı yanı gebelıkyok dımı bu kırmızıları görmedn umıdımıkaybetmk istemıyorum yınde ben.herseyi gören Bİ tek rabbım var.vardır bundada bi hayır nedıyelım
canım bak bende pek bilmiomda ben bi kaç günlüğüne atmıştım yani yeni topladı arkadaş bana evde yıkadım iyice sora bi leğene koydum kaynar su döktüm ketıldan az sarardı sora saklama poşedini koydum attım dondurucuya ama işte bu gün çıkardım sardımda kışa kadar kalsa dayanırmıdı bilmiom bi anneme sorayım yazarım sana
bumişim üzülme canım gebelik yok gibi gözüküyo canım allah büyük herşeyde bi hayır vardır bidahaki aya hamiş oluruz inşallah :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?