Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

ırem bıde mıyommu Çıktı sende canım gecmıŞolsun kanaman oyuzden Çok fazla oluyodur benımde kurtajdan sonra ıÇerde parca kalmıŞmeger bebk bezıyle gecırıyodum adetlerımı Çok zor bı duurm tatlım gecmıŞolsun bol bol sıvı tuket

kız benim bekarlıktan beri varda ne bilim kendi kendine geçmezmiki ya küçüktü 1.5 santimdi 2.5 santim olmuş ya biran önce hamile kalsam sezeryanle alcak doktor bakalım artık

kız benim bekarlıktan beri varda ne bilim kendi kendine geçmezmiki ya küçüktü 1.5 santimdi 2.5 santim olmuş ya biran önce hamile kalsam sezeryanle alcak doktor bakalım artık

ıremcım gecmış olsun canım kotu bır kaza atlatmışsın .. mıyom konusunda ıse fazla endıse etme ... tup bebek ılaçları kıstlerı ve mıyomları buyutebılıyor ..

doktor muayene etmişti kıst yok demişti sende ilk defa bu kadar süre oldu adet olmadım ben ilaçlardan oldu diye düşünüyorum

irem kısssss test yapmıyorum bekliyecem 20 gün dolsun ozamanda olmazsam bidaha yaparım bak sen olsaydın şimdi bir sürü test yapmıştın

ıremcım gecmış olsun canım kotu bır kaza atlatmışsın .. mıyom konusunda ıse fazla endıse etme ... tup bebek ılaçları kıstlerı ve mıyomları buyutebılıyor ..

meraba cans canım benimŞeniz.......... ben hep burdayım senide burda bekleriz.........canım sorma bekarlıkta usg muayenesinde görmüştü miyomu doktor ya işte bi bebek olsaydı şimdiye alınmıştı bak 3 yıl oldu bebeğimiz olmuyo olsa 3 yıl önce 1.5 santimdi nese hayırlısı olsun diyorum ya bu tüp bebek ilaçlarında büyümüştür diye bende tahmin etmiştim sen ne yapıyosun iyisin dimia.s

irem kısssss test yapmıyorum bekliyecem 20 gün dolsun ozamanda olmazsam bidaha yaparım bak sen olsaydın şimdi bir sürü test yapmıştın

ya ben zaten adetim bir gün geçti hemen yaptım benim çift çizgi çıkmıştı kan testinide 10 gün geçince yaptırdım bthcg 601 çıkmıştı ........ya senin varsa idrardada çıkarki 16 gün geçmiş güselim ya ilaçlardan oldu bilmiom garip valla

cans ben kürtaj oldum ya belki dedim doktor almıştır o miyomu ama öle deilmiş galiba onun ameliyatı farklıyımış nese bebek olurda hemencecik işallah kışa bebekle birlikte alırlar işallah

ya varya bu topite ben cans multişim bumişim böle artık hamile hamile görüşsek işallah Allahım ya benim bulantım başladı kalp atışı derken tekmelri hissettiğimizi birbirimizee yazsak ayyyyyyyyyyyyyy Allahım kısa zamanda bize tekrar yaşa yarabbbiiiiiim

inşallah canım ... olucak ınşallah ... bız de hazıran ayında 5. yılımızı dolduruyoruz .. maalesef elımızde bır sey yok .. ben ıyıyım canım .. kendımı spora ve dıyete verdım .. her gun kosu bantında 50 dk hızlı tempo yuruyorum .. ayrıca bu ay ovulasyon testı aldım ..ama cok ıgrenc bır sey... 5 gun yaptım bır sey cıkmadı hatta control cızgısı bıle net cıkmadı .. guya en kalıtelısıydı ... hatta kendı kendıme dedım kı burada bıle cıft cızgıyı goremıyoruz .. ultrasonda dr baktıgında 5 yumurta gordu ..hiç ılac kullanmadan ..sanırım hala ılacların etkısı surdu ve kendılıgınden 5 yumurta oluştu ... cok komık gercekten 10 tane bıle olsa eger sperm ıyı degılse bır işe yaramıyor .. hepsı cope gıdecek .. inşallah canım dualarım hepımıze ...

hadi ya yeni mi gittin doktora Allahım gerçekten çok komik demek ilaçlar nasıl etkili yaaa işallah o kadar spermin içinden biri cin gibi çıkarda şöle 9 ay düşmemek üzere ya Allahım 1 tane lazım bize cans eşin hiç üroloğa gittimi bak 3 ayda olsa verdikleri ilaçlar işe yarıyo bi denesenize klomen veryomuş mesala bide neydi yaaa işte çinko tableti falan aslında biz denemeyi düşünyoz sizde deneyin belki iyi olur ne dersin

canım benım ..eşim urologa gıttı .hatta verdıgı salenyum ace vıtamını sayıyı 40 mılyona kadar cıkardı ama morfolojı once % 3 tu sonraları % 0 a kadar dustu .. her gun bır paket saıgara ıcıyor .. maalesef bırakmaya nıyetı yok .dusuncesı bıle onu kızdırıyor ...

bumişim olsun canım üzülme canın sağolsun inşallah bidahaki aya hamiş olursun hayırlısı olsun

ege unıversıtesı aradım bugun ege hanım varmış galıbaona randevu alıcaktım sekreteri yokmuş pazrtesi arayındedı kadın.pazrtesi adetın 3.gunu olcak.
hatta 4.gunuolcak.gecolmaz dimi.
bende heray buraya yazıyorum egeye gıtcem bdıe bu kacıncı oldu acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…