İrem bıde mıyommu Çıktı sende canım gecmıŞolsun kanaman oyuzden Çok fazla oluyodur benımde kurtajdan sonra İÇerde parca kalmıŞmeger bebk bezıyle gecırıyodum adetlerımı Çok zor bı duurm tatlım gecmıŞolsun bol bol sıvı tuket
kız benim bekarlıktan beri varda ne bilim kendi kendine geçmezmiki ya küçüktü 1.5 santimdi 2.5 santim olmuş ya biran önce hamile kalsam sezeryanle alcak doktor bakalım artık
kıssss multi sen test yaptırmadınm ya sende ne gamsızsın yahu ya kist falansa bi baktırsana kızımm.................ya ben adet oldum çok kanama var ya benim miyom 2.5 santim olmuş ya heralde adetler ondan böle çok kanlı olyo anca hamile kalınca sezeryanle alcakmış doktor kendi kendine kaybolsa
benımde 10.gunum canım.baklım nedense halabı umıdım var benım.sen kantesrtıyaptırmışlmıydı multitel
ıremcım gecmış olsun canım kotu bır kaza atlatmışsın .. mıyom konusunda ıse fazla endıse etme ... tup bebek ılaçları kıstlerı ve mıyomları buyutebılıyor ..
irem kısssss test yapmıyorum bekliyecem 20 gün dolsun ozamanda olmazsam bidaha yaparım bak sen olsaydın şimdi bir sürü test yapmıştın
inşallah canım ... olucak ınşallah ... bız de hazıran ayında 5. yılımızı dolduruyoruz .. maalesef elımızde bır sey yok .. ben ıyıyım canım .. kendımı spora ve dıyete verdım .. her gun kosu bantında 50 dk hızlı tempo yuruyorum .. ayrıca bu ay ovulasyon testı aldım ..ama cok ıgrenc bır sey... 5 gun yaptım bır sey cıkmadı hatta control cızgısı bıle net cıkmadı ..cans ben kürtaj oldum ya belki dedim doktor almıştır o miyomu ama öle deilmiş galiba onun ameliyatı farklıyımış nese bebek olurda hemencecik işallah kışa bebekle birlikte alırlar işallah
ya varya bu topite ben cans multişim bumişim böle artık hamile hamile görüşsek işallah Allahım ya benim bulantım başladı kalp atışı derken tekmelri hissettiğimizi birbirimizee yazsak ayyyyyyyyyyyyyy Allahım kısa zamanda bize tekrar yaşa yarabbbiiiiiim
inşallah canım ... olucak ınşallah ... bız de hazıran ayında 5. yılımızı dolduruyoruz .. maalesef elımızde bır sey yok .. ben ıyıyım canım .. kendımı spora ve dıyete verdım .. her gun kosu bantında 50 dk hızlı tempo yuruyorum .. ayrıca bu ay ovulasyon testı aldım ..ama cok ıgrenc bır sey... 5 gun yaptım bır sey cıkmadı hatta control cızgısı bıle net cıkmadı ..guya en kalıtelısıydı ... hatta kendı kendıme dedım kı burada bıle cıft cızgıyı goremıyoruz .. ultrasonda dr baktıgında 5 yumurta gordu ..hiç ılac kullanmadan ..sanırım hala ılacların etkısı surdu ve kendılıgınden 5 yumurta oluştu ... cok komık gercekten 10 tane bıle olsa eger sperm ıyı degılse bır işe yaramıyor .. hepsı cope gıdecek .. inşallah canım dualarım hepımıze ...
bumişim olsun canım üzülme canın sağolsun inşallah bidahaki aya hamiş olursun hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?