Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

canım adetin dördüncü günü de olur ama ne için gittiğini söylermisin

canım benimde 61 gün oldu daha tık yok iki kere gebelik testi yaptırdım sonuç negatif dubhaston kullandım biteli ikinci gün bakalım ne zaman görcem kırmızı kart

ooooo baya geçikmiş seninki canım olursun bi kaçgüne kalmaz hayırlısıyla başlarsın tedavine canım

kızlar bugün 21. gün ama hala adet olmadım test yaptım malesef negatif

canım sigara kesinlikle çok zararlıymış spermlere bi şekilde vaz geçirsen keşke ama ya bazen kısmet işte olcaksa olyo sıkma canını:CüvCüv:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kıssss multi kociş geldi benim ne uğraşyon kısss benimle heeee geldi napçeeeeenturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bumişim multim üzülmeyin güzeller sık çalışmaya devammm cansım sende hep birlikte öbür aya işallah zafer bizim olcaaakturkbayragiturkbayragiturkbayragi

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

benim kırmızılar geldi kızlar olsun üzülmüyorum bidahaki aya inşallah

oooo kimleri görüyorum kıssss irem kociş gelmiş iyi hasret gidermişsinizdir şimdi kaydirigubbakcemile3

egeyıardım arkadşlr ne guzle bı karsılamydı öle.dosyamızı buldu 3yılonce dosyamız acılmıştı orda.
onu buldu.gerı ardaı sekreter beni.ege hanımla göruselım senı arıycaz dedı :)

smyrna art hakkında bilgiye ihtiyacım var kızlar :uhm:
eylülde raporumuz çıkacak ama merkez konusunda kararsızım :uhm:

[ı]bumişim ne oldu görüştünmü ege hanımla [/ı]

görustum canım.bızım dposyamız 3yılonce acılmıştıordadosyanız varmı dıye sordu varama 3yılonce dedım bzı almıştık odosayayı dedim hamılelıkolunca eşim almıştı dosyayı ama bılgısayr kayıtalrından buldu aradı tekrardan.hamileılgımden bahsettım kurtaj oldugumu söledım.bana işin maddı yonunu anlattı laf agzımdakaldı eşimin ameliyatını faln söelyemdım.yanı o dosyadan sonra çok sular aktı.
Ege hanım dosyanızı incelsın sizi arıycaz tekrrdan dedi. Kapattı.baklım yarın ararlarinş.aramazlarsa carş ararım tekrardan

bumiş sizde sorun yoksa neden aşılama istiyon yumurta takibi yapsanıza

canımya gecn ay deĞılbıÖncekı ay yaptırdıkyumurta takıbı bıŞey Çıkmaıdkı onda boŞa homon boŞa masraf o.
EŞım amelıyat oldu benım .
Suan ıÇın spermelr ıyı gÖrunuyor ama sankı bzıe spermelrın kalıte sorunu var gıbı gelıyor.bndne yana hersey Çok ıyı.
Doktor eŞımın sperm sonuucnu gÖrdu ıyı dedı. Spermdede sorun yoksa normal yolla nıye olmuyorıŞte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…