Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

bız zaten aŞılama olsun tup olsun demıyoruz.bıze tam tamına bı takıp yapılmadı doktoruna denk gelemdık bı turlu hep bıŞeyelr Çıktı

canım yumurta takibinde olması lazım çünkü sorun yok niye olmadı acaba

korunmayı bıraktık.korunmyı bıraktıgımzdan galıba kasıntı oldu bnde Şıfaya gıtıtk.kadın doguma,daha 1yılık evlı bıle deĞıldık ocuk ıstıyonuzmu dedıkaıdn bıze evt deıdk bana ultarson eŞıme sperm testı yaptı hemn..
EŞınde sorunvar nrmal yolla gebe kalamzssındedı ya bıraz bekleyın daha yenı bırakmısızn korunmayı dmesı gerekmıyomuydu daha 1yıllık evlı deĞılken muthŞbı Şok yasadık.tabı cahılız ozman cahıllık var toyluk var ne yapcagımız sasırdık.
Burda devlet hastanesıne geldık ona analttık bıze ozel bı yer sÖledı buraya gelın sperm testını yenıeyın dedı.gıtmedık tabı.
Sonr a eŞım ege unıv gıttı 2ay sonraya gun vermıŞ sene 2ay gectı eylulde gıttık tekrardan.
Nasıloldugunu analamdn tup bebk tedavısnz ıÇınde buldukkendımızı bız habıre tahlıl yaptıryoruz ama.ssk kdan faydalnmkıÇın yesılyurdu tepecıgı bırakmadık .
Sonra ben ıŞe baŞladım kaldıbızım tahlıller.kımsede bıze eŞının amelıya olamsı gerk demedı.

bende şimdi eşime bitki kürleri vercem bakalım kendiliğinden olması için inşallah bidahaki sefere tüp olmaz

NESE SONRA BEN ıŞE BAŞLADIM KALDI HEPSI.KORUNMAYI BIRAKTIKTAN 10AY SONRA SUBATTA HAMıLE KALDIM TAM SOMESTR OLSUN ARA TATILDE GIDRIZ TAHLILLERE TEDAVIYE DIYE DUSUNUYODUK.
TABI HAMıLEIK OLDUYA BIZ OLUMSUZ BIEY DÜŞÜNMUYORZ EŞıM GıTTı EGE DEN DOSYAMIIZ ALDI BIDE HAVA YAPIYOR SıZNORMLOLMAZ DEDıNZ AMA BAKIN EŞıM HAMILEDIYOR :1closedeyes:

ıLK KONTROLDEBISEY YOKTU 2.KONTOLDE BEBGIN SAĞLIKSIZOLDUGUNU ÖGRENDIK TABI ADINA BEBK DENRSE.
SONRA YINE DOKTOR DOKOTR GEZDIK CENTRAL HOSPITALE GıTTıK NEHIR HANIM VAR ORDA.KAN TESTI ıSETDI DEGER ÇOK YUKSEK 2 HAFTADAHA BEKLEYEIM DEDI Bı UMUT ıŞTE.AMA SONU KURTAJ. VE KURTAJDN SONRA DUZENE GIRMEYEN KANAMALAR.
GıDıYORUM DOKTOR BISEY YOK DIYOR 40.GUN BIKAN BIKAN GELDI AKIYOR RESMEN.
EYLULDE BAŞKA BI DOKOTRA GITTIK ALSANCAGA.
ıÇERDE PARCA KALMIŞ DEDI ıLAÇVERDI ONU KULLANDIM ÇOK SUKUR YOGUN VE DUZENSIZ KANAMALR KESILDı.
AMA BUKEZDE ıLıŞKı SIRASINDA KANAM DEVM EDIYOIR.GıDıYORUZ ALSANCAGA YOK DIYOR SENDNE DEĞıL DıYTORALSANCAKTAKI DOKTOR GEBELIGIN SAĞLIKSIZ OLMASI EŞıNDENDEKAYNAKALNIYOR ALBILR DEDı UYARDIBIZI OKONUDA SAĞOLSUNYANI.EŞıM GıTTı BUKEZ ŞıFAYA VARIKOSEL VAR DEDı.
EŞıMEYONELDIK BıZDE.KURTAJDAN EŞıMıN AMELIYAT OLMA SI 1YIL YIL SURDU.
1YILSONRA MELIYT OLDU EŞıM. EŞıM AMELıYT OLDU GECTI BENIM KANAMA DEVM EDIYOR GıDıYORUZ DOKTRA BIZDEN DEıL DıYOREŞıMıN DOKTORUDA BZDEN KESINLIKLEDEĞıL DıYOR :)
SANKI GÖKTEN ıNıYOR KANAMA TÖBE TÖBEE.
GECN YIL SUBT MART GIBI BURDA BI DOKTRA BAŞLADIMANLATTIMDURUMU HORMON TAHLILIıSTEDI ODA.PKO VAR KANAMAONDNA DEI INANDIK BZIDE ZYIFLA DEDI.
2AY YUMURTA TAKIBI YAPTI BOŞYERE.SONUÇ OLUMSUZ.

sonra temmuzda ırenbeye gıtıtk dılek hanımın adını duydum kkda saĞolsun o arkadaŞtn ona anlattık baŞta oda gÖremdı eŞım dedı ınanınkı mılyar ıstesenız evrcm buna bı Çozum bulun dedı.
Üsmear alındımıdedı kadın kotu hastalıktan suphe etmeye baŞladı artık yok dedık smear alaım dedı smear cubugunu deĞırınce kanama oldu bnde.
Yaravar deı Çokınce bıyerde dedı.adet bııtmınde gel yakalımbelkı gebelık vardır deı ok deık sonra gıtık yarayı donuruttu.
Ogun bugundur Çok sukur kanama sorunu kalmadı.
Ocakta yenıden bı dokotr bulduk ona gıtıtk yıne tahlıller rahıjm fılmıhersey yıne normal yumurta takıbı catlatma tedavısıdedı.
ılkay yaptırdık sonrakı ay muayenucretını bkıaÇgun sonra veebılcektık eŞımdokotru aradı bıkaÇgun sonra vewrsem dıye adam yan ÇızmıŞ yoıkmuhasebe gırıs hemn ypılıyoda mırın kırın etmıŞ.sonra sız buay dınlenın madem eŞınız dınlensın amdem deımıŞ :)
gecn ay gıtmedık oyuzden yenı doktorda aramdık.
Bakalım onuzmdekı ayalr ne gÖsterırı

Ayyyyy bumişim kısss neler olmuş sana böle ucuz kurtulmuşsun valla ya bişeyin yokken böle işler gelsin ve ondan sora hastalık sahibi ol Allahım ya çok şükür atlattın ama dimi güselim..........ya bumi bak ne diycem yanlış anlamada güselim işine karışmak gibi olmasın da ben mesela 1 sene bekliycem baktım olmadı direk tüp bebek yapcam ....bizede ankaraya gitmiştik bi ürologa işte kendiliğinden bebeğin olduysa tekrar olur olmazsa aşılama tavsiye ederim size dedide aşılama ilişkiden farklı deilki yani sperm kalitesiz olunca döllemiyoki sen bilirsin yinede güselim canını sıkmadım umarım:1hug:

selam kızlar yokmu güzel haberleri olan yahu güzel birşeyler duymayaya ihtiyacım var canım çok sıkkın kalp çarpıntısı yaşıyorum hamileliktenmidir nedir keyfim yok hiç

selam kızlar yokmu güzel haberleri olan yahu güzel birşeyler duymayaya ihtiyacım var canım çok sıkkın kalp çarpıntısı yaşıyorum hamileliktenmidir nedir keyfim yok hiç

oooy tombulum gelmiş hoş gelmişŞenizanaacım ben daha yeni bıraktım korunmayı ötekilerde kan ağlıyooooo yani yok canımcım ya ne korkuyon normal ya sormadınmı doktora yani normaldir artık ahhhhh işallah bu önümüzdeki aylarda duycan güsel haberlerimizi işallahturkbayragi

[/iremcim ben bumuyaniye daha öncedende dedim direk ege üniversitesine git vakit kaybetmeden ama benim söyledigime en son gitmeye karar verdi gerçi zararın neresinden dönersen kardır degilmi.
bak ne diyercegim evimde bir boyacı ustası çalışıyordu cumartesi konuştuk eşi adet göremiyormuş hiç ilk bebekleri seninki gibi düşük olmuş sonra hamile kalamamış dedim egeye gidin faydası olur inşallah gerek kalmadan gelir bebişin dedim öglende gitti eşiyle dışarıda işi varmış ve eşinin sancıları oldmuş saglık ocagına gitmişler ve kadın 2 aylık hamişmiş bilmiyorlar pazar sabahı geldi işleri bitirmek için adamın agzı kulaklarında havalarda uçuyor yenge bebegim oluyor dedi çok sevindim allah ummadıgın bir anda nasılda insanları sevindiriyor degilmi inşallah hepinizin güzel haberlerinide böyle alırız buradan I]

ay iremcim evde büyük tadilat vardı mahfoldum yorgunluktan birde üstüne gebelik şekeri çıktı inşallah bugünde halılarım gelicek sericem birde kapımız takılacak giriş için artık burçinin beşigi kaldı birde o gelirde yerleştirirsem doguma kadar biraz dinlenirim heralde zaman azalıyor farkında degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…