Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

hadi ya kıs ne güsel habwermiş Bumişimin başına olsun işallah ay çok güsel haber ya kısss bende öbür ay kızlar hamileyim diycem işallahhhhhhhturkbayragi

canım benim ayyy yorma kendini bu kadar kısss o çarpıntı ondandır ya sen dinlen biraz ya ne çok iş yapmışsın boya kapı anacım bunları doğumdan soraya bıraksaydın ya nese bittiyse iyice dinlen bence çarpıntı ondandırşutarafagitti

CAANNNSSS nerdesiiin turkbayragiturkbayragiturkbayragi

merhaba ıremmmcım .. ben de yenı geldım ... bır bakayım şoyle dedım .. dun ınanılmaz bır yorgunluk vardı .. sankı ustumden tonlarca agırlık varmış gıbı ..ben her gun kosu bantında 50 dk yuruyordum ıki gundur hiç içimden gelmıyor ... kendımı pasta keke verdım .. yapıp yapıp yiyıyorum ... gercı kılo sorunum yok ama olsun sağlık ve metobolızmanın ıyı calışması için dıkkat edıyordum ..cunku ben gecen sene 1 ay askerıyenın fıtness spor tesıslerıne gıttım .yurudum egzersız yaptım .. bır sonrakı ay kendılıgınden hamıle kalmıştım ...
.. canım senın korunman bıtıyor galıba .. hayırlısı inşallah ... olacak ben ınanıyorum ...yaz gelıyor ... bır sekılde buluşalım ..inşallah .. canım benım annem aslen selcuklu ..kuşadasında falan evımız vardı gecen sene sattık ... sen de aydınlısın ..hangı ilcesınden?

canım benım olurmu hıç sğl bensizin guzel hıkırlerınızı dumk duymkiçin yazdım zatn olumluolumsuz hertürlu fıkrınıze acıgım

ya abalcım bnde hıç bıoyerde oyalnmadan egeye gıtmk istedıma ama eşim razıolmaıd bnde ses çıakrmadım oda pisman oldu simdi.dediğin gibi zararın neresınden donersen kardır dıycez artık bızde

hooooşgeldiiin canımmm hadi ya bu yorgunluk olayı bendede çok olyo ....ya bravo sana 50 dk üfff maşallah bayağı yürüyon kısss hatuuun ben 10 dk yürüsem dilim dışarı çıkyo valla-tatlicadiarzu- afiiyet olsun yarasın arkadaşıma ye kısss kilo almıyosan yee ya aslında banada yürüyüş hamile kalmayı kolaylaştırıyo diye demiştide biri ama ben çabuk yoruluyorum malesef ya benim 1 ay daha varda amaaan boşver korunıycam yaa sankim hemenmi olcak ......canım bende seninle tanışmayı çok istiyorum yaaa biz ankaraya anca ağustosta gelirsek o zaman tanışırızvereliniortak ya ben buralı deilim canım hataylıyım ben :icecream:

ya abalcım bnde hıç bıoyerde oyalnmadan egeye gıtmk istedıma ama eşim razıolmaıd bnde ses çıakrmadım oda pisman oldu simdi.dediğin gibi zararın neresınden donersen kardır dıycez artık bızde

stresss yoook ....tamam çok geç kalmış deilsin BUMİŞİMMMMMŞeniz

irem canım hadi bakalım bu ay korunmuyon inşallah hamiş olursun güzel haberler verirsin

bumişim aramalarına kalırsak hiç akıllarına gelmeyiz inşallah hiç gerek kalmaz canım doktora kendiliğinden olur

bumişim 14.günden sonra başla çocuk çalışmalarına kaydirigubbakcemile2

meribaaaaaaa ya biz hiç karşılaşamıyoz dimi kıs multi ben gelyom siz yoksunuz siz gelyosunuz ben yokum.................ne yaptınız kızlar tedaviler başladımı....bumişim sen hep ara onlar ilgilenirler merak etme sanada mutlaka dönerler oranın ekibi güzel ya işler güzel takip edilyo hiiiç merak etme...bi tek yumurta toplamada sıkıntı olyo o da anestezi işiyle uğraşmak istemiyolar o kadar

ya benımaradıgım bölum özelya oyuzden arayıp durmk istemıyorum salıgunu aradım.dokotr hanımbugun yok dosyanız elımde daha incelendı doktor ddı.bız sizi arıycaz dedı bıda bıda ramkta istemdım oyuzden baklım bugun arralar belkı.
ya bıda kafam karıştı bugun aradılar dıyelım yarın gel dedıler,
bugun adetımın 8.gunu.gitsemdene yapabılrkı bana.
hemsıreye onuda sorcm buay değilde otekı ay mı gelsek dıyecem.siz ne dusünüyosunz bu konuda .abafıkır verırmısınz

Canım sen yinede git çünkü hepatit testleri kızamıkçık falan filan bi sürü tahlil yapılcak mesela smear 1 ayda çıkyo sen onları yaptır bi dahaki ayada onlara de tabikide işte kaçıncı gün gelcem diye sor ona görede diğer adet dönemi tetkiklerini yaptırırsın

aramadılarkı ..
saatte 4oldu bu vakıtten sonrada aramzlar zaten dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…