[/iremcim ben bumuyaniye daha öncedende dedim direk ege üniversitesine git vakit kaybetmeden ama benim söyledigime en son gitmeye karar verdi gerçi zararın neresinden dönersen kardır degilmi.
bak ne diyercegim evimde bir boyacı ustası çalışıyordu cumartesi konuştuk eşi adet göremiyormuş hiç ilk bebekleri seninki gibi düşük olmuş sonra hamile kalamamış dedim egeye gidin faydası olur inşallah gerek kalmadan gelir bebişin dedim öglende gitti eşiyle dışarıda işi varmış ve eşinin sancıları oldmuş saglık ocagına gitmişler ve kadın 2 aylık hamişmiş bilmiyorlar pazar sabahı geldi işleri bitirmek için adamın agzı kulaklarında havalarda uçuyor yenge bebegim oluyor dedi çok sevindim allah ummadıgın bir anda nasılda insanları sevindiriyor degilmi inşallah hepinizin güzel haberlerinide böyle alırız buradan I]
ay iremcim evde büyük tadilat vardı mahfoldum yorgunluktan birde üstüne gebelik şekeri çıktı inşallah bugünde halılarım gelicek sericem birde kapımız takılacak giriş için artık burçinin beşigi kaldı birde o gelirde yerleştirirsem doguma kadar biraz dinlenirim heralde zaman azalıyor farkında degilim
CAANNNSSS nerdesiiin turkbayragiturkbayragiturkbayragi
Ayyyyy bumişim kısss neler olmuş sana böle ucuz kurtulmuşsun valla ya bişeyin yokken böle işler gelsin ve ondan sora hastalık sahibi ol Allahım ya çok şükür atlattın ama dimi güselim..........ya bumi bak ne diycem yanlış anlamada güselim işine karışmak gibi olmasın da ben mesela 1 sene bekliycem baktım olmadı direk tüp bebek yapcam ....bizede ankaraya gitmiştik bi ürologa işte kendiliğinden bebeğin olduysa tekrar olur olmazsa aşılama tavsiye ederim size dedide aşılama ilişkiden farklı deilki yani sperm kalitesiz olunca döllemiyoki sen bilirsin yinede güselim canını sıkmadım umarım:1hug:
[/iremcim ben bumuyaniye daha öncedende dedim direk ege üniversitesine git vakit kaybetmeden ama benim söyledigime en son gitmeye karar verdi gerçi zararın neresinden dönersen kardır degilmi.
bak ne diyercegim evimde bir boyacı ustası çalışıyordu cumartesi konuştuk eşi adet göremiyormuş hiç ilk bebekleri seninki gibi düşük olmuş sonra hamile kalamamış dedim egeye gidin faydası olur inşallah gerek kalmadan gelir bebişin dedim öglende gitti eşiyle dışarıda işi varmış ve eşinin sancıları oldmuş saglık ocagına gitmişler ve kadın 2 aylık hamişmiş bilmiyorlar pazar sabahı geldi işleri bitirmek için adamın agzı kulaklarında havalarda uçuyor yenge bebegim oluyor dedi çok sevindim allah ummadıgın bir anda nasılda insanları sevindiriyor degilmi inşallah hepinizin güzel haberlerinide böyle alırız buradan I]
merhaba ıremmmcım .. ben de yenı geldım ... bır bakayım şoyle dedım .. dun ınanılmaz bır yorgunluk vardı .. sankı ustumden tonlarca agırlık varmış gıbı ..ben her gun kosu bantında 50 dk yuruyordum ıki gundur hiç içimden gelmıyor ... kendımı pasta keke verdım .. yapıp yapıp yiyıyorum ... gercı kılo sorunum yok ama olsun sağlık ve metobolızmanın ıyı calışması için dıkkat edıyordum ..cunku ben gecen sene 1 ay askerıyenın fıtness spor tesıslerıne gıttım .yurudum egzersız yaptım .. bır sonrakı ay kendılıgınden hamıle kalmıştım ...
.. canım senın korunman bıtıyor galıba .. hayırlısı inşallah ... olacak ben ınanıyorum ...yaz gelıyor ... bır sekılde buluşalım ..inşallah .. canım benım annem aslen selcuklu ..kuşadasında falan evımız vardı gecen sene sattık ... sen de aydınlısın ..hangı ilcesınden?
ya abalcım bnde hıç bıoyerde oyalnmadan egeye gıtmk istedıma ama eşim razıolmaıd bnde ses çıakrmadım oda pisman oldu simdi.dediğin gibi zararın neresınden donersen kardır dıycez artık bızde
[ı]bumişim ne yaptın canım gittinmi egeye hihoyyyt[/ı]
meribaaaaaaa ya biz hiç karşılaşamıyoz dimi kıs multi ben gelyom siz yoksunuz siz gelyosunuz ben yokum.................ne yaptınız kızlar tedaviler başladımı....bumişim sen hep ara onlar ilgilenirler merak etme sanada mutlaka dönerler oranın ekibi güzel ya işler güzel takip edilyo hiiiç merak etme...bi tek yumurta toplamada sıkıntı olyo o da anestezi işiyle uğraşmak istemiyolar o kadar
ya benımaradıgım bölum özelya oyuzden arayıp durmk istemıyorum salıgunu aradım.dokotr hanımbugun yok dosyanız elımde daha incelendı doktor ddı.bız sizi arıycaz dedı bıda bıda ramkta istemdım oyuzden baklım bugun arralar belkı.
ya bıda kafam karıştı bugun aradılar dıyelım yarın gel dedıler,
bugun adetımın 8.gunu.gitsemdene yapabılrkı bana.hemsıreye onuda sorcm buay değilde otekı ay mı gelsek dıyecem.siz ne dusünüyosunz bu konuda .abafıkır verırmısınz
Canım sen yinede git çünkü hepatit testleri kızamıkçık falan filan bi sürü tahlil yapılcak mesela smear 1 ayda çıkyo sen onları yaptır bi dahaki ayada onlara de tabikide işte kaçıncı gün gelcem diye sor ona görede diğer adet dönemi tetkiklerini yaptırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?