Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

selam kızlar valla dogum yaparken yapılan bütün dualar kabul olurmuş doguma giderken başlıyacagım sizler için dua etmeye dogururkende hepinizi tek tek aklımdan geçirip tez zamanda bebeişlerinizi göndersin diye rabbime yalvaracagım daha zamanım var inşallah bu zaman süresince alırım güzel haberlerinizi

sğl guzel ablambenım rabbım hayırlı dogumlar versın sağsağılgondersın melegını

ben diyorum anacım hepimiz doguracagız bak iremle sen kesin egede doguracaksınız bende hastanede sizleri ziyarete gelicem en çokda bebişleri görmeye sizleri ikinci plana atıcam bari biriniz erkek dogurunda kertelim şu kızları ayolvereliniortak

sağoool başak Şenizişallah sende hayırlısıyla eline alırsın güsel prensesini yarabbim işallah:ecrin_bebek::CüvCüv: bu ay benim hiiiç umudum yok hep başım ağrıdı bende bu ay sayısız ağrı kesici aldım yaaa ondan canım sıkkın

işallah kısss ben oğlan doğurursam alcem kısını burçin benim olcak heeee sen doğur ben oğluma alcam kısss :lepi:turkbayragiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ıremcım ..gunaydın canım ... ben bugun okula gıtmedım sevk aldım .. goz dr na gıdecegım .. sonra da alış veriş yapmayı dusunuyorum .. 38 beden pantolonlarımın hiç bırı olmuyor 40 bedene terfı ettım .. sen nasılsın canım ?

bu arada bugun 28 .gunum .. daha adet olmadım .. hiç umudum yok sanırım psıkolojık .. eişm her sabah soruyor oldun mu dıye !! cok uzuluyorum ... o benden daha cok takıyor ..
... canım sen tup bebek sonrasındakı ayda adet gecıkmesı yaşamış mıydın ? ..cunku senın de cok duzenlıydı .. bazılarında olabılıyor ama zaten her zaman adet duzensızlıklerı yaşayan kişilerde .. sen de nasıl olmustu canım ...

Günaydıınnnnn fıstıkım günaydıııın gitme kısss gitme ..........ne oldu gözüne:1shok:bişin yok dimi güselimm...... ya sorma tüp bebekten sora malesef kilo alınyo ben 42 bedenim canımopuyorumnanaktanhehehhhe olsun ben tombiş olmayı sevyommmzemuszemusiyiyim ben ya bu ay çok ağrı kesici aldım ona bozulyom biraz am dayanamıyorum ve içiyorum hani yumurtlamayı etkiliyo ya ben de ona üszülyorum yasenağlama

güselim hiç üzülmeyin tüp bebekten sora bazı insanlarda uzuyo ama sora bayağı düzene giryo benim 34. gün olmuştu hem nasıldı cans biliyonmu çok kanamam olmuştu ya benim sendede olcak korkma böle hani adette çok sancı olyoda bir pıhtı gibi parça düşüryonda rahatlıyonya ben de o pıhtılardan 5-6 tane düştü böle görsen korkmuştum ya ama şimdi normal olyo artık üzülme sen ayyy kıyamam size:teselli:...........ama şimdi maşşşallah gayet iyi 28 günde bir merak etme seninde düzelcek hiiiç üzülmeyin kocişinede de oda üzülmesin :1hug:

cans benim ablamda sağlık meslek lisesinde öğretmen ama bekar daha ..........ben hızlıyım dimialkisalkisalkis

canım benım teşekkurler ..gozum bıraz kaşınıyor her halde alerjık bır sey ... saat 11 de randevum var .. canım agrı kesıcıler konusunda haklısın ... yumurta kalıtesını etkılıyor .. ozellıkle yumurtlama gunlerınde fazla içmemeye calış ... gorusuruz canım kendıne ıyı bakkaydirigubbakcemile5

tamam fıstıkım görüşürüz sanada geçmiş olsun ya o kaşıntı bende de var heralde allerjik nese ya sorma bu ay artık pas geçtim ben sizlerden bekliyom ben kaydirigubbakcemile

sağol canım allah kurtarsın hayırlısıyla meleğini kucağına alamayı nasip etsin rabbim :Saruboceq:

canım böyle düşünme umudunu kaybetme opuyorumnanaktan

iremcim ben bu ay adet oldum ya geçikti tam 21 gün ama hiç bişey anlamadım 3 gün sürdü az geldi ağrı olmadı niye acaba böyle oldu kafama takıldı ya offffff hiç böyle olmazdı

iremcim ben bu ay adet oldum ya geçikti tam 21 gün ama hiç bişey anlamadım 3 gün sürdü az geldi ağrı olmadı niye acaba böyle oldu kafama takıldı ya offffff hiç böyle olmazdı

ya kızıım sen de varya herkesin bünyesi farklıdır bende farklı sende farklı cansda farklı olur bünye meselesi düzelir ya stres yapma ... öbür aya zamanında gelir eskiye döner multim üzülme :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…