fıstık sen arasana bi sor hadi bekliyom seni sen düşcen peşlerine hadi bumişim
selam kızlar valla dogum yaparken yapılan bütün dualar kabul olurmuş doguma giderken başlıyacagım sizler için dua etmeye dogururkende hepinizi tek tek aklımdan geçirip tez zamanda bebeişlerinizi göndersin diye rabbime yalvaracagım daha zamanım var inşallah bu zaman süresince alırım güzel haberlerinizi
selam kızlar valla dogum yaparken yapılan bütün dualar kabul olurmuş doguma giderken başlıyacagım sizler için dua etmeye dogururkende hepinizi tek tek aklımdan geçirip tez zamanda bebeişlerinizi göndersin diye rabbime yalvaracagım daha zamanım var inşallah bu zaman süresince alırım güzel haberlerinizi
ben diyorum anacım hepimiz doguracagız bak iremle sen kesin egede doguracaksınız bende hastanede sizleri ziyarete gelicem en çokda bebişleri görmeye sizleri ikinci plana atıcam bari biriniz erkek dogurunda kertelim şu kızları ayolvereliniortak
ıremcım ..gunaydın canım ... ben bugun okula gıtmedım sevk aldım .. goz dr na gıdecegım .. sonra da alış veriş yapmayı dusunuyorum .. 38 beden pantolonlarımın hiç bırı olmuyor 40 bedene terfı ettım .. sen nasılsın canım ?
bu arada bugun 28 .gunum .. daha adet olmadım .. hiç umudum yok sanırım psıkolojık .. eişm her sabah soruyor oldun mu dıye !! cok uzuluyorum ... o benden daha cok takıyor ..
... canım sen tup bebek sonrasındakı ayda adet gecıkmesı yaşamış mıydın ? ..cunku senın de cok duzenlıydı .. bazılarında olabılıyor ama zaten her zaman adet duzensızlıklerı yaşayan kişilerde .. sen de nasıl olmustu canım ...
canım benım teşekkurler ..gozum bıraz kaşınıyor her halde alerjık bır sey ... saat 11 de randevum var .. canım agrı kesıcıler konusunda haklısın ... yumurta kalıtesını etkılıyor .. ozellıkle yumurtlama gunlerınde fazla içmemeye calış ... gorusuruz canım kendıne ıyı bakkaydirigubbakcemile5
sağoool başak Şenizişallah sende hayırlısıyla eline alırsın güsel prensesini yarabbim işallah:ecrin_bebek::CüvCüv: bu ay benim hiiiç umudum yok hep başım ağrıdı bende bu ay sayısız ağrı kesici aldım yaaa ondan canım sıkkın
iremcim ben bu ay adet oldum ya geçikti tam 21 gün ama hiç bişey anlamadım 3 gün sürdü az geldi ağrı olmadı niye acaba böyle oldu kafama takıldı ya offffff hiç böyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?