Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Kızlaaaar Allahıma bin şükür ...hani ben düşük yaptım ya doktor da bana bazı tahliller istemişti beeeen dün yaptırdııım hepsi temiz çıktı biliyonuzzzmuu

o yüzden mutluyum ya kanda pıhtılaşma falan çıkcak diye çok korkuyodum şükürler olsun Allahıma herşe normalmiş

Sevgili Başak35 doğumda benim için de dua edermisin anne olmayı çok istiyorum.

etmemmi canım hemde bütün kalbimle edicem dua bende herşey normal üstelik 1 çocuk annesi iken 2 sene çırpındıp durdum hamile kalabilbek için allah acılarını nede yokluklarını göstermesin canım umarım bütün istediklerin olur en kısa zamanda

işallah kısss ben oğlan doğurursam alcem kısını burçin benim olcak heeee sen doğur ben oğluma alcam kısss :lepi:turkbayragiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam canım ozaman kertik desene burçini ama sölliyim başak kadar güzel olmaya bilir burçin annem resminden kızıma çirkin ördek yavrusu diyor haberin olsun sonra caymak yokyerimsenibenyerimseniben

aradım kızlar.
haftayacarşambaya gun verdı.
eşinimın tahlılını sordu ocakta yaptırmıştı enson dedım tekradan bi tahlılversın istermısınz dedı.eşim bauar izin alamıyor oyzuden ben tek başıma gidicem.
zaten once bı göruselım doktorla.elımdkeı tahlıllerigöstereyım.bakalım nedıycek

bumiş hadi bakalım hayırlısı çarşamba günü güzel haberlerle gel canım hihoyyyt

irem yaaa hiç senle karşılaşamıyoruz ne zamandır ben geliyom sen yoksun sen geliyon ben yokum ne oldu kıssss kaçıyonmu yoksam benden :jeyyar:

irem yaaa hiç senle karşılaşamıyoruz ne zamandır ben geliyom sen yoksun sen geliyon ben yokum ne oldu kıssss kaçıyonmu yoksam benden :jeyyar:

laelaelaelaelaeHEEE kaçyom daha neler:roflol:kıss bende üzülüyorum keşke aynı anda girsek ne iyi olurzemuszemus

kim diyor kıss benim geline çirkin diyeee hööööööööööyyyyt valla şişlerim gelinime laf yok leen tabiki kabulümüz annesi dünyanın en şanslı gelini benim gelin olur valla burçin hakkaten prenses olur benim gelin olursa vallaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sğlun arkadaşlr baklım careş kendım gıdıcem.
sonrakınde eşimle gıdıcem artık

ben çooook hastayım kızlaaar çok kötü soğuk algınlığı yaşıyorum ve hayatımda ilk defa lenfim şişti çok korkuyom yaa enseye doğru ağrıyoda doktorada gitmedim çok korkuyorumsenağlamasenağlama

bu tüp bebek ilaçlarının kerameti heralde çok korkuyorum çookmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama

merhaba arkadaşlar izmirdeki smyrna tüpbebek merkezine gidicem raporu faxlayın değerlendirelim dediler raporla gidicem fakat o hastane hakkında hiç bir fikrim yok giden varmı bu hastaneye başarılı olan ve tavsiye eden ve bu hastanedeki hangi dr u tavsiye edersiniz acaba ?

canım ben ege üniv.de tedavi oldum hiç bilmiom

canım kıyamam sana geçmiş olsun :1hug:
doktora git iremcim kendine iyi bak ne bu böyle hep hastalanıyosun sen ilaçlar yaramadı galiba sana

bumişim bugün büyük gün doktora gidicen canım hadi hayırlı haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…