Sevgili Başak35 doğumda benim için de dua edermisin anne olmayı çok istiyorum.
işallah kısss ben oğlan doğurursam alcem kısını burçin benim olcak heeee sen doğur ben oğluma alcam kısss :lepi:turkbayragiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlaaaar Allahıma bin şükür ...hani ben düşük yaptım ya doktor da bana bazı tahliller istemişti beeeen dün yaptırdııım hepsi temiz çıktı biliyonuzzzmuu
aradım kızlar.
haftayacarşambaya gun verdı.
eşinimın tahlılını sordu ocakta yaptırmıştı enson dedım tekradan bi tahlılversın istermısınz dedı.eşim bauar izin alamıyor oyzuden ben tek başıma gidicem.
zaten once bı göruselım doktorla.elımdkeı tahlıllerigöstereyım.bakalım nedıycek
irem yaaa hiç senle karşılaşamıyoruz ne zamandır ben geliyom sen yoksun sen geliyon ben yokum ne oldu kıssss kaçıyonmu yoksam benden :jeyyar:
etmemmi canım hemde bütün kalbimle edicem dua bende herşey normal üstelik 1 çocuk annesi iken 2 sene çırpındıp durdum hamile kalabilbek için allah acılarını nede yokluklarını göstermesin canım umarım bütün istediklerin olur en kısa zamanda
tamam canım ozaman kertik desene burçini ama sölliyim başak kadar güzel olmaya bilir burçin annem resminden kızıma çirkin ördek yavrusu diyor haberin olsun sonra caymak yokyerimsenibenyerimseniben
yarın doktora gidiyorum......
merhaba arkadaşlar izmirdeki smyrna tüpbebek merkezine gidicem raporu faxlayın değerlendirelim dediler raporla gidicem fakat o hastane hakkında hiç bir fikrim yok giden varmı bu hastaneye başarılı olan ve tavsiye eden ve bu hastanedeki hangi dr u tavsiye edersiniz acaba ?
ben çooook hastayım kızlaaar çok kötü soğuk algınlığı yaşıyorum ve hayatımda ilk defa lenfim şişti çok korkuyom yaa enseye doğru ağrıyoda doktorada gitmedim çok korkuyorumsenağlamasenağlama
bu tüp bebek ilaçlarının kerameti heralde çok korkuyorum çookmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?