merhaba arkadaşlar izmirdeki smyrna tüpbebek merkezine gidicem raporu faxlayın değerlendirelim dediler raporla gidicem fakat o hastane hakkında hiç bir fikrim yok giden varmı bu hastaneye başarılı olan ve tavsiye eden ve bu hastanedeki hangi dr u tavsiye edersiniz acaba ?
canım kıyamam sana geçmiş olsun :1hug:
doktora git iremcim kendine iyi bak ne bu böyle hep hastalanıyosun sen ilaçlar yaramadı galiba sana
ama tup raporunu hemn çıakrtırlarmıkı?
ya bıtane aşılama yaptırsak inş kı tututa tutmasada benı bı 3 5 ay daha idare edr zaten :)
ya bıde kızlar eşimin kardeşi gecen yıl haıranda evlednı 15gunsonra1yıl olck yani.
1yıl dusunmuyorz dıyorlardı ee 1yıl doluyorrrr acıkcası onun sıkıntısıda var ustumde rabbım kımseye aratmasın herkese nasıp etsın ama biz hepiçiçeyiz aynı yerde oturuyorz.
onalrın bızden önce olursa gerckten toparlayaym kendımı ben.gerci kaynım kayınvalideme ben abimi beklıyorum önce onun olsun sonra bız duusncez demiş.ama nereye kadr ebklıyceklrkı bide eltimin kaynım kadr düşünceli olcagını sanmıyoprum
arkadaşlar merhaba hepinize iyi sabahlar diliyorum.biz tüp bebek tedavisi için izmir dokuz eylülü düşünüyoruz ama.devlet memuru eşim.bize ne kadara mal olur acaba bilgisi olan varmı.teşekkürler.
arkadaşlar merhaba hepinize iyi sabahlar diliyorum.biz tüp bebek tedavisi için izmir dokuz eylülü düşünüyoruz ama.devlet memuru eşim.bize ne kadara mal olur acaba bilgisi olan varmı.teşekkürler.
herkese gunaydın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?