Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

canım öncellikte tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
smyrna hakkında bi bilgim yok ama elif arkadaşımız orda yaptırmıştı memnundu

canım kıyamam sana geçmiş olsun :1hug:
doktora git iremcim kendine iyi bak ne bu böyle hep hastalanıyosun sen ilaçlar yaramadı galiba sana

ya evet ben yine hastayım ya iyi bakıyom yinede hasta oluyorum bende anlamıyorum sarışınım ya hassasım ......bu gün biraz iyi gibiyim sabahları kötü hissediyom kendimi daha çook lenfimde halen şiş az ağrıyoosenağlama

ege unıversıtesındeydım bugun.
1bucuktaydı randevumz 3bucukta giridm mauyeneye (
sabır dedım rabbıme.sabırr diledim..
doktor benı muayene etti:: NORMAL.
SONRA ELŞMZDEKI TAHLILLERE BAKTI.
ANALTTIM ONA BAŞTAN SONA HERSEYI EŞıMıN SONUCUNU GÖRUNCE ŞOK OLDU EŞıNıZN ıSMı NE DıYOR TEYIT ETMK ıÇıN :)

SONRA YENIDEN SPERM TESTI ıSTEDI BURDA YAPTIRALIM DEDı 3YIL ONCEKI TAHLILLE KARSILAŞTIRMA YAPIYOR DOKTOR DEIDM BNDE USTUNDNE ÇOK SULAR GEÇTı OZMAND SONRA ):
EŞıM AMELIYAT OLDU DEIDM YINEDE ÇOK BUYUKBI GELIŞME DıYOR.
YENI YAPTICGIMZ TETSIN SONUCUDA BÖLE ÇIKARSA
BUNDNA DUUSK ÇIAKRSA AŞILAMAKONUSNDA KONUŞALIM DEDı.YANı AŞILAMA YOLU BZIDE GÖRUNDU BAKILM EŞıMıN SONUCU NE ÇIKCAK :)
DUALRINIZ BEKLIYORUM
AÇIKCASI ARADIGIM SICAKLIGI BULAMDIM KIZALR YAAA

bumişim ne yapcan canım hayırlısı olsun hakkında
bence aşılamayla zaman kaybetme çünkü ondan sonuç almak çok zor ona vereceğin parayı biraz daha ekleyip tüp yap benim fikrim bu canım

Bumişşşş ya duur bakalım ne diycekler niye öle peşin konuşyon....ya ne sıcaklığı bekliyodun ya hayret bişi işinizi görsünler yeter....neler okuyoruz sıcaklık bakımından diyorum ama hepsi fooooos yani icraate bak kızım ege üniv. çok iyilerden biridir... sen bizde negatif çıktı diye umudunu yitirme her kesin kısmeti farklıdır

ama tup raporunu hemn çıakrtırlarmıkı?
ya bıtane aşılama yaptırsak inş kı tututa tutmasada benı bı 3 5 ay daha idare edr zaten :)
ya bıde kızlar eşimin kardeşi gecen yıl haıranda evlednı 15gunsonra1yıl olck yani.
1yıl dusunmuyorz dıyorlardı ee 1yıl doluyorrrr acıkcası onun sıkıntısıda var ustumde rabbım kımseye aratmasın herkese nasıp etsın ama biz hepiçiçeyiz aynı yerde oturuyorz.
onalrın bızden önce olursa gerckten toparlayaym kendımı ben.gerci kaynım kayınvalideme ben abimi beklıyorum önce onun olsun sonra bız duusncez demiş.ama nereye kadr ebklıyceklrkı bide eltimin kaynım kadr düşünceli olcagını sanmıyoprum

Bumişim zaten onlar sana derler yani hastane işte tüp bebeğe uygunsunuz diye yada siz işte eşinin zaten durumu belli tüp bebek uygulansa falan de doktora raporu hiiiç merak etme senin tedavin başlıyo rapor teeee yumurta toplanırken çıkıyo hemşire diycek zaten raporunuz çıktı alın diye orasını sıkıntı etme sen....ya napçen sen kaynını eltini yaaa sen bak işine kısmet artık onlarınkide olursa olsun sanane ne sıkıntı edyon ne bilyon belkim senin oluur:CüvCüv:

bumişim bencede ireme katılıyorum sıkıntı yapma kendine rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın nasip herşey eltinde getirirse getirsin üzülme allahtan herşey biliyosun allaha sığın canım

asıl sen bol çalış hatuuuun turrupp gibisin benim gibi sümüklü deilsinkaydirigubbakcemile5lülülülülülü

arkadaşlar merhaba hepinize iyi sabahlar diliyorum.biz tüp bebek tedavisi için izmir dokuz eylülü düşünüyoruz ama.devlet memuru eşim.bize ne kadara mal olur acaba bilgisi olan varmı.teşekkürler.

ucretler kullanacagın ılaclara gore degısıyor... ben smyrna da yaptırdım 4 u gectı galıba nıye ozele gıtmıyorsun esın devlet memuruysa ozele de gıdebılıyorsun ben olsam ozele gıderım bu donem ınsanın cok ılgı ıstedıgı cok kafasına takılan sorular olan bır donem tabı karar senın ınsallah ıyı sonuclar alırsın

arkadaşlar merhaba hepinize iyi sabahlar diliyorum.biz tüp bebek tedavisi için izmir dokuz eylülü düşünüyoruz ama.devlet memuru eşim.bize ne kadara mal olur acaba bilgisi olan varmı.teşekkürler.

canım ben kendim memurum sizinkini bilmiomda yardımcı olabilirse benim sadece yumurta toplamada 1.500 YTL gitti ama toplam diğer giden paralar yani biz gidiş dönüşter yapyoduk hep dışardan yemek yedik ve bazı ilaçları devlet ödemedi nakit 5.000 YTL gitmişti yaaaa :gitme:ve sonuç:umursamaz-)

meraba ben dokuz eylülde yaptırdım benimde eşim memur ilaçlara 1100 tl verdik yumurta toplama işleminede 1200 tl verdik muayene ücretleri var tabi yani toplam 3000 tl veriyosun ama herkese göre ilaçlar değişebilir

kızlar ne alemdesiniz ben yanıyom cayır cayır dayanamıyom sıcaga klima bile hayretmiyor allah yardımcınız olsun bebek çalışmalarında yazın sıcaktan kışın soguktan söylenip duruyoruz bir ortasını bulamadık valla.
irem sana özellikle yardımcı olsun allah aydın beter sıcak geçen hafta ordaydım resmen eridim bittim canikom.
kızlar ben farkında olmadan agırlaştım galiba hareketlerim kısıtlandı yatakta dönerken bile kalkıp dönmek zorunda kalıyorum haftaya dr kontrolüm var bakalım dogum için kesin bir tarih verecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…