ucretler kullanacagın ılaclara gore degısıyor... ben smyrna da yaptırdım 4 u gectı galıba nıye ozele gıtmıyorsun esın devlet memuruysa ozele de gıdebılıyorsun ben olsam ozele gıderım bu donem ınsanın cok ılgı ıstedıgı cok kafasına takılan sorular olan bır donem tabı karar senın ınsallah ıyı sonuclar alırsın
kızlar ne alemdesiniz ben yanıyom cayır cayır dayanamıyom sıcaga klima bile hayretmiyor allah yardımcınız olsun bebek çalışmalarında yazın sıcaktan kışın soguktan söylenip duruyoruz bir ortasını bulamadık valla.
irem sana özellikle yardımcı olsun allah aydın beter sıcak geçen hafta ordaydım resmen eridim bittim canikom.
kızlar ben farkında olmadan agırlaştım galiba hareketlerim kısıtlandı yatakta dönerken bile kalkıp dönmek zorunda kalıyorum haftaya dr kontrolüm var bakalım dogum için kesin bir tarih verecekmi
ıremcım canım ya................anlıyorum senı çok zor ama böle kendını yıpratuyosun canım...........bebeğinin sağlıklı anneye ıhtıyacı var.............sen böle kendını hasta edıcen..............toparla canım kendını ..ınş zamanı var canım dua et ınşşş rabbım bı ferahlık verecek deme böle................boool dua canım ..............
canım ıremcı tabıkı haklısın o bebek sesını kım ıstemez ..........ama ışte buda bızlerın ımtıhanımız canım.............kım ne yapabılır .........kımse.............ancak rabbımden herşey...........elımızden bışey gelmez ancak bol dua canım................kendıne bı uğraş bul .....pekı ne zaman başlıyosun ....tedavıye canım...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?