Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

ilaçlarla birliktemi 4ü geçti?

evet ilaçlarla ben soyle yapmıstım oncelıkle basarılı merkezlerın lıstesını cıkardım tup bebekte embrıyolog cok onemlı gıttım hepsı ucretsız on gorusme ayarlıyorlar en sonunda kafamda ıkı merkez kaldı bunlardan bırı ırenbe bırı smyrna ben smyrnaı sectım cunku oranın embrıyologları turkıyedekı ılk embrıyologlardan ıyıkıde secmısım sımdı ıkızlere hamıleyım devlet hastanlerınede aynı parayı oduyosun bırde rezıl oluyosun kafana bır suru soru takılıyor zaten kendıne ıgneler yapıyorsun streslı bır donem ozelde ılgıde farklı oluyor sonucta devamlı kan tahlıllerı falan gerekıyor ozelde oturdugun yerden alıyorlar dıger yerlerde bol bol sıra esın ıcınde yumurta toplama ıslemı sırasında yada transferdede ozeller daha rahat transferden sonra esın yanında oluyor

hamile olmana çok sevindim canım.umarım herşey yolunda gider ve kucağınada alırsın.söylemende sakınca yoksa sizde sorun neydi?ben pco luyum o yüzden benim ilaçlar daha fazla tutar gibime geliyor ama yinede böyle hassas bir dönem için bencede değer.hele bide senin gibi sonuç alabileceksem

asagı yukarı benımkı gıbı olur belkı bıraz daha az yada pahalı benım cukulata kıstlerım vardı rahmı bolen perde artı yapısıklık rahmı bolen perde yapısıklıklar ve kıstler ıcın amelıyat oldum 4 kez laparoskopi ve histereskopi durumum kotuydu yumurta rezervım azalmıstı anlatsam roman olur herhalde.uyuzden cok merkez arastırdım ben ..cok yıprandım cunku bu gıttıgım merkezı embrıyologları aynur hanım ıcın sectım handan hanımda ıyı... dr um funda hanımdı bıraz soguk gorunumlu ama alısıyor ınsan tup bebekte ızmırde oda ılklerden cok bılgılı ve ılgılı ... bırde ılaclarıda oraya getiriyorlar bırazdaha ucuza alıyosun ucretsız on muayene ve gorusme ayarllıyorlar gıttım gorustum allah ınsallah sanada nasıp eder ve benım okadar ılaca herkesden cok kullandım topu topu 6 yumurtam olustu 3 u kalıtelıydı 2 sı tuttu aklına takılan soru olursa sor .. bırde sımdıden basla hergun sogan suyu ıc pko da ve butun sorunlarda cok ıse yarıyor hergum bır soganı kaynat ıkı bardak ıc tedavıye baslayıncada ben corekotu keten togumu tarcın karanfıl bunları ez balla karıstır ye yumurta sayısını ve kalıtesı artırıyor transferden sonrada bol bol ananas

gunaydın arkadaşlar...............herkese ışlerınde kolaylık..................
ayşe canım tabrık edrım................kaç haftalık oldu.............

önerilerine uyacağım.gerçi 10 gün kadar oldu incir kürü yapıyorum ama. soğan suyunuda daha önceden 2-3 gün içebilmiştim ama devam edemedim.ama gene başlarım incir küründen sonra yeterki derdimize çare olsun.

Günaydın kızlar Bumiş ne yaptın hastaneden ne dediler ...multi sen ne yapyon ....ya bu gün ben kötüyüüüüüüüüüüüm ben bebeeeeeeek istiyooooooooooooooom offfff bekle bekle çok bıktık yasenağlamasenağlamasenağlama

ben bunalımdayım başak ölmek istiyorum valla şaka diil gerçekten ölmek istiyorum artık hiç bişi yolunda gitmeyince iyice bunalımdayım.....evet burası çok sıcak ama benim ev 7. kat üsttede gömme çatı var bayağı serin ...çok esyo bolkonlarımda geniş bayağı... benim sıcakla problemim olmuyo pek ya...sen kendine iyi bak hayırlısıyla burçinimizi doğur işallah canım

irem bak geliyom oklavayla sana ha ne demek ölmek istiyom kız hiç olmassa derimki bu karı ümitsiz vakka diye anacım birtane düşügün var saglıklısın ya daha vahim durumu olan arkadaşlar ne yapsın şükret rahmine bir tane yavru düştü arkasıda gelecek zamanını bekliyordur belki geç olsun güç olmasın be canım benim karamsarlık yok bunlar bizim için bir sınav gibi arkadaşım diyiceksinki senin tuzun kuru hiçde öyle degil 2 sene boyunca döktügüm göz yaşının kalp kırgınlıgının allaha isyanın haddi hesbı yoktu insan elinde olmadan isyankar oluyor neden saglıklı insanlarız neden olmuyor diye ama bir yerde allah duyuyor bizi küçücük kızım benimle aglıyor annecim allah baba vakti gelince gönderecek kardeşimi aglama ne olur diye yalvarıyordu kendimle beraber çevremdekileride üzüyordum elimde olmadan yapma arkadaşım tek çaremiz sabretmek herşeyi allahtan dilemek verende o alanda sadece ihtiyacın olan bence kendi iç huzurun kendini sakin tutmak senin elinde olacak küçücük melegin geldiginde bunları hatırlamıyacaksın bile onunla yeniden dogacaksın unutmaki onun gelmesi için annesinin saglam ayakta dimdik olması gerekiyor buda sende var canım valla bebegin dogdugunda üşünmemm taaa oralara gelir bu yazdıklarını bir bir anlatırım sana

Başaaak tuvalet kağıdını aldım yanıma hüngür hüngür ağlayasım var bu gün hazır eşim de yok bu gün nöbetçi önünde ağlıyamıyorum hemen üstüne alınıyo çok bunaldım ya dediklerin doğru evet sende üzüldün ya benim hayyatta herşeyim böle kolaylıkla olmadı o yüzden isyan ediyorum artık çok bıktım herşeyden sınav mınav istemiyom ya .....hep sınav hep sınav ne bitmez sınavım varmış yaa

ıremcım canım ya................anlıyorum senı çok zor ama böle kendını yıpratuyosun canım...........bebeğinin sağlıklı anneye ıhtıyacı var.............sen böle kendını hasta edıcen..............toparla canım kendını ..ınş zamanı var canım dua et ınşşş rabbım bı ferahlık verecek deme böle................boool dua canım ..............

evet çok zor canım ev boooş bomboşş çocuk odam boooşmafoldumben bekle bekle bıktım evin içinde bebek ağlaması istiyorum ben pudra kokusu istiyorum ben mafoldumben ne zaman .....işallah toparlıycam kendimi el muallimcim ya işte bazen toparlandım diyorum bazen özellikle yalnız kalınca ağlamaktan gözlerim şişyo geçyo hayat işte bi şekilde sağol canım

iremcim allah hayırlısını versin biraz önce bir arkadaşımın 6 aylık dogum yaptıgını ve bebegini kaybettigini ögerendim ve çok üzüldüm böyle bir durumda allah kimseyi bırakmasın kendine ve saglıgına dikkat et güzelim yarın neyle karşılaşacagımızı bilmiyoruz öptüm seni kocaman

canım ıremcı tabıkı haklısın o bebek sesını kım ıstemez ..........ama ışte buda bızlerın ımtıhanımız canım.............kım ne yapabılır .........kımse.............ancak rabbımden herşey...........elımızden bışey gelmez ancak bol dua canım................kendıne bı uğraş bul .....pekı ne zaman başlıyosun ....tedavıye canım...................

canım şimdilik tedaviyi bıraktık biz .....3 ay önce kendiliğinden hamileliğim oldu 5 haftalık düşük yaptım o yüzden şimdilik tedavi olmıycam doğaldan deniycez de olurmu yine bilmiom

iremcim heralde senin isteklerini umutsuzluğunu mutsuzluğunu bizler kadar iyi anlayan yoktur.hepimiz maalesef bu duyguları bazen yoğun bazen derinlerde yaşıyoruz.ama ne olursa olsun ölümü sakın aklına getirme ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymiş olacaktır inşallah bir gün bizimde bebişlerimiz.rabbim hayırlısını versin.tek tesellimiz bu dicek bişeyde yok maalesef.

irem canım ne olmuş sana böyle kendine gel canım toparla kendini allah hayırlısını versin elbette anne olcağız ama ogünü bilmiyoruz daha vakti var demekki sabırlı olup beklemeliyiz canım

olmazmı multicim ama benim ekstradan birde kilolarım var allahtan hamilelikte fazla kilo almadım olanlarla yetiniyorum allahtan işlerimi bitirdim şimdi dinlenme zamanı ama olmuyor yinede burçine almam gerkenler var dün eşimle çıktık alalım diye ama istediklerimi bulamadım çarşı görünüyor bana yine ama sabah serinliginde çıkarım aksi takdirde beni yollardan toplarlar valla:roflol:

iremcim ne yaptın sen canım ya olurmu böyle ne olur yapma rahat ol canım kendiliğinden olcak senin canım böyle yaparsan olmazkı üzülmek yok allah hepimize nasip eder inşallah o bebek kokusunu canım kendine iyi bak öyle ölmek falan ne oluyo kızcam sana haa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…