Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

irem canım ne olmuş sana böyle kendine gel canım toparla kendini allah hayırlısını versin elbette anne olcağız ama ogünü bilmiyoruz daha vakti var demekki sabırlı olup beklemeliyiz canım

elimde deil multim ya böle elim boş beklemek kendimi çaresiz yalnız hissediyorum burayı açınca sizler işte sizlerin sayesinde bu sorunların aynısı sizlerdede olunca yalnız deilim diyorum işte ne bilim sizlerle teselli oluyorum iyiki varsınız ya

ya elif bıktım ya bazen eşim o kadar sinirlendiriyoki beni bağırasım gelyo ona vurasım gelyo seniiiiiin yüzünden diye haykırasım gelyo çünkü hani bazı durumlarda böle çocuk varken takmaz olursun sana batan iğneleri ama ben hep mahrum kaldım eşim elime hiç fırsat vermedi hep içimden ona kızıyorum .................ama sora yüzüne bakınca onunda mahçup yani bu durumu kendinden olduğunu kendi söleyince ona sarılıp ağlıyorum kıyamıyorum ona ....böle karışığım işte bazen geliyolar bana ama toparlancam söz şu an geldiler yine ...bi kaç güne toparlanıcam işallah

kız BAŞAK eğer dediğin gibi bebeğim olurda doğuma gelmezsen bana gelmezsen hatırlatırım bende sana söz verdin şimdiden ona göre

alur sağol canım ya Allah hepimize gani gaaani sabır versin çok zor ...çok zormuş

kız BAŞAK eğer dediğin gibi bebeğim olurda doğuma gelmezsen bana gelmezsen hatırlatırım bende sana söz verdin şimdiden ona göre

sen beni danımıyon daha ben dedimmi gelirim taaaaaaaaaaaaa fizana git oradayım vallaha unutma sıpaları kerttik bikerem bu saatten sonra burçine koca aratma bana :mymeka:

sen beni danımıyon daha ben dedimmi gelirim taaaaaaaaaaaaa fizana git oradayım vallaha unutma sıpaları kerttik bikerem bu saatten sonra burçine koca aratma bana :mymeka:

ahh canım ya tkıs böle bebiş olsun doğumu zaten özel çınarlıda düşünyopm arıycam seni....Tamam kıss kerttik dedik ya gelinimdir burçin daha ötesi yok anlaştık ne kocası öyt burçin benim oğlişinvereliniortakvereliniortakvereliniortak

Günaydın canım ehh işte ....yine bir toparlanmaya çalışma dönemindeyim...içim sıkılıyo ...düzelcek işallah ...sen nasılsın .................

ınşşş canım inş guzel duşun guzel olsun canım.............zoe ama kendıne çok yuklenme...........yıpranırsın...............bol bol dua canım.........ınş herşey gececk ınş guzel gunler yakındır ..........

perşembe günü bizim görusme eşim tahlil vericek bakalım sonu hemn çıkarmı eşim çıkaröncden yaptırdıgımzda hemn almıştık sonucu dıyor amaben hatırlayamadım.
sonucu ogun alırsak doktorda ordaysa gösterelim dıyoruz doktora.doktor benım bıraz moralımı bozdu ya. arada çok buyuk bı fark varmışbu nasıl olurmuş..
kendı doktorumuz yoksabıleherhangi birine fikir almkiçin sormk olurmukı
Biraz bunalımdayım canım geçecek Allahın izniyle....sen ne yaptın görüştünmü merak ettik senidevereliniortak

nasıl yani büyük fark derken.........niye moralin bozuldu ben anlamadım spermmi yani o zaten değişkendir ya bi artar bi azalır:CüvCüv:

eşiminameliyatolmadan bundan 3sene once kı tahlıl sonucu 2mılyondu doktor hatta varla yok arası dedi.
şimdiki sonuc görunce çokçok şaşırdı tahlılı şifada yaptırdık iyibi merkez yani öle olunca itirazda edemedı yanı kotu bıyerde yaptırmışssınzda oyuzden böleçıkmışdadıyemedi.
dosyamızabakıyor bu cidden sizin dosyanızmıdıyor böle bı sonuç çıkması imkansız dıyor.bnd dedim 2mılyonken hamıle kaldım nıye ımknsız olsunkı dedim.bukezde cidden gercek bi hamilelıkmıydı o dıyor bana soruyor.bnde evt dedim kantestınd efaln çıktı patoloji sonucnda daçıktımı dedi.
sonra sonuçbunun gibibuna yakın bideger çıkarsa aşılam üzerind e konusalım dedi.
ole deyınce doktor normal yolla olcak düşüncesi kalmadı artıkiçimde sankı hiç olmuckmış gibi gelıyoryaa

merhabalar ben yeni katıldım aranıza izmirde şifada başladık tedavi demeyeyim daha teşhis aşamasındayız cuma günü laporoskopi için randevu verdiler ve ben çok fena korkuyorum teşhis için delinmek beni çok korkutuyor vede çok pahalı geldi bize lütfen bişeyler yazın bana deneyim ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum sevgiler..

izmir tüplerin tıkalımı çıktı hngı doktra giidyosun orda şifa konusnda pek bi fikrim yok açıkcası ama şifa paracı ciddenn ya ege unıversitesıne başladım ben.
daha iyi geldı bize tahlılleriçin para odemıyoruz şifada adım atsan para oluyor

canım aramızza hoşgeldin ve tedavin hayırlı olsun...umarım allah gönlüne göre verirr.bende özel egede yaptırdım ilk denemedi ve şuan 15 haftalık ikizlerime hamileyim :))) darısı başına inş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…