irem canım ne olmuş sana böyle kendine gel canım toparla kendini allah hayırlısını versin elbette anne olcağız ama ogünü bilmiyoruz daha vakti var demekki sabırlı olup beklemeliyiz canım
iremcim ne yaptın sen canım ya olurmu böyle ne olur yapma rahat ol canım kendiliğinden olcak senin canım böyle yaparsan olmazkı üzülmek yok allah hepimize nasip eder inşallah o bebek kokusunu canım kendine iyi bak öyle ölmek falan ne oluyo kızcam sana haaklava:
iremcim heralde senin isteklerini umutsuzluğunu mutsuzluğunu bizler kadar iyi anlayan yoktur.hepimiz maalesef bu duyguları bazen yoğun bazen derinlerde yaşıyoruz.ama ne olursa olsun ölümü sakın aklına getirme ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymiş olacaktır inşallah bir gün bizimde bebişlerimiz.rabbim hayırlısını versin.tek tesellimiz bu dicek bişeyde yok maalesef.
kız BAŞAK eğer dediğin gibi bebeğim olurda doğuma gelmezsen bana gelmezsen hatırlatırım bende sana söz verdin şimdiden ona göre
İrem nasıslın canım hayırdır uzuldunmu bİŞeylere kıyamma canımyaa
sen beni danımıyon daha ben dedimmi gelirim taaaaaaaaaaaaa fizana git oradayım vallaha unutma sıpaları kerttik bikerem bu saatten sonra burçine koca aratma bana :mymeka:
gunaydın kızlar................ırem basılsın canım
Günaydın canım ehh işte ....yine bir toparlanmaya çalışma dönemindeyim...içim sıkılıyo ...düzelcek işallah ...sen nasılsın .................
Biraz bunalımdayım canım geçecek Allahın izniyle....sen ne yaptın görüştünmü merak ettik senidevereliniortak
perşembe günü bizim görusme eşim tahlil vericek bakalım sonu hemn çıkarmı eşim çıkaröncden yaptırdıgımzda hemn almıştık sonucu dıyor amaben hatırlayamadım.
sonucu ogun alırsak doktorda ordaysa gösterelim dıyoruz doktora.doktor benım bıraz moralımı bozdu ya. arada çok buyuk bı fark varmışbu nasıl olurmuş..
kendı doktorumuz yoksabıleherhangi birine fikir almkiçin sormk olurmukı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?