Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

okudum teşekkür ederim daha yeni olduğum için öğrenme aşamasındayım evet adım atsak para gerçekten ama orada başladık artık tüplerimde bişey olup olmadığını bilmiyorum erol bey teşhis amaçlı laporoskopi istedi ve fiyat olarak 2 2.5 bin arası verdiler çok pahalı bilmiyorum çok korkuyorum..

kısss niye hemen karamsarlaştın yaa sanki ben kaçla hamile kaldım sanyon benimkininkide 2-3 milyon çıkıyodu kilaelaelaelaelae bende öle hamile kaldım ne alaka ya ya sonuçta sperm var yani bizde sağlılıyız olur yine üzme tatlı canını kısss

ya sen doktorlara bakma Allahın takdiri bazı şeler Allah ol demedikçe istese 300 milyon olsa yine olmazki Allah büyük ben ona güveniyom sende güven ve dua etturkbayragi

canım aramızza hoşgeldin ve tedavin hayırlı olsun...umarım allah gönlüne göre verirr.bende özel egede yaptırdım ilk denemedi ve şuan 15 haftalık ikizlerime hamileyim :))) darısı başına inş :)))

egeli kıss valla maşallahın var herkesin berbat dediği suratsız kötükedihüsodoktorlar dediği it bağlamaya gerek yok dediği özel egeden ikize hamilesin valla ya...

nasılsın nasıl gidiyo ya sizde problem neydi

bumiş kısss yoksa senle ben MERYEM ANAMIYIZ kaydirigubbakcemile3 ya ne salak doktor ya inanmıyorum gerçekten ölemi diyo gerçek hamilelikmi diyo keşkem beni de diyeydin aynı sayıyla arkadaş 5 haftalık düşük yaptı deseydin

hayır kız ege hanım dedi bız egehaınımn ozel hastası olduk paarmızla muayene oluyoz yani ben yeter artık dedim bide doktor doktor gezmeyelım egede dım ozel olsun istedim açıkcasıpek bi özellıgını de göremedım yanii

kaç yıllık evlısın canım.rahım fılmı cekıldınmı kı sn lako-poroskıpı demişdoktor sana

valla iremnazcım benim ordan hiçbi şiikayetim olmadu dr umda öle tabii ...

hamilellğime gelince çok zor geçioo ben hala yatiorum bi düşün...

hastaneden dün çıktım,,kanamam oldu yine,,düşük tehlikesi varmışş

kusmalarım devam edioo,,yatiorum... böle işte

sen neler yapiosun,,nasılsın...

geçmiş olsun canım işte fena deilim arada bunalıma girip çıkyom öle yaaa....aman bol yat düşük tehliklesi zor ya bende 5 haftalık düşük yaptım biliyosun deilmi benim doğaldan olmuştu çok üzülmüştüm

ya hiiiç gerek yokki özel gitmeye herkes bakıyo orda......nese artık özel gitmek istemiş canın hayırlısı olsun güselim boool şans işallah eşinin tahlili ne zaman çıkcak yaz bende ne kadar çıkcak merak edyom....gerçi sizin ameliyattan sora arttı dimi bumiş ya kıss boşver aşılamayı tüp yap zanman harcama aşılamayla

ay nebilim canım ya kaç yıldır doktorlarla rezılolduk yazdım ya buraayadakaç tane doktor değişitrdimizi.aslınd a hiçte gerk yokmuş gercekten şuana akdr pek bı özleliğinigöremdım yani belkı bundan sonra göruruz canım.
yok ya tup iin çok erken kednımı hazır görmuyorumtup içim.
baklımeşimin sonucu ne çıkck doktor ne dıycek eşim aşılam çin bile erkn diyor ama çok yoruldum artık..

perş çıakmrıbılmıyorum sonuç bkıcaz artık sonuççıakrsa akşamına yazrım tabı buraya canım sonucu

hayırlısı olsun senin içinde.

canım aramızza hoşgeldin ve tedavin hayırlı olsun...umarım allah gönlüne göre verirr.bende özel egede yaptırdım ilk denemedi ve şuan 15 haftalık ikizlerime hamileyim :))) darısı başına inş :)))

tebrikler darısı bizlerinde başına :Saruboceq:

canım moralini bozma ya.doktorların sağı solu belli olmuyor birinin dediği öbürünü tutmuyor sen umudunu kaybetme elinden geleni yap gerisi allaha kalmış artık yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…