izmirli buraya yazdın gıtıtn cvbımızı okusaydın bee
eşiminameliyatolmadan bundan 3sene once kı tahlıl sonucu 2mılyondu doktor hatta varla yok arası dedi.
şimdiki sonuc görunce çokçok şaşırdı tahlılı şifada yaptırdık iyibi merkez yani öle olunca itirazda edemedı yanı kotu bıyerde yaptırmışssınzda oyuzden böleçıkmışdadıyemedi.
dosyamızabakıyor bu cidden sizin dosyanızmıdıyor böle bı sonuç çıkması imkansız dıyor.bnd dedim 2mılyonken hamıle kaldım nıye ımknsız olsunkı dedim.bukezde cidden gercek bi hamilelıkmıydı o dıyor bana soruyor.bnde evt dedim kantestınd efaln çıktı patoloji sonucnda daçıktımı dedi.
sonra sonuçbunun gibibuna yakın bideger çıkarsa aşılam üzerind e konusalım dedi.
ole deyınce doktor normal yolla olcak düşüncesi kalmadı artıkiçimde sankı hiç olmuckmış gibi gelıyoryaa
canım aramızza hoşgeldin ve tedavin hayırlı olsun...umarım allah gönlüne göre verirr.bende özel egede yaptırdım ilk denemedi ve şuan 15 haftalık ikizlerime hamileyim :))) darısı başına inş :)))
okudum teşekkür ederim daha yeni olduğum için öğrenme aşamasındayım evet adım atsak para gerçekten ama orada başladık artık tüplerimde bişey olup olmadığını bilmiyorum erol bey teşhis amaçlı laporoskopi istedi ve fiyat olarak 2 2.5 bin arası verdiler çok pahalı bilmiyorum çok korkuyorum..
egeli kıss valla maşallahın var herkesin berbat dediği suratsız kötükedihüsodoktorlar dediği it bağlamaya gerek yok dediği özel egeden ikize hamilesin valla ya...
nasılsın nasıl gidiyo ya sizde problem neydi
valla iremnazcım benim ordan hiçbi şiikayetim olmadu dr umda öle tabii ...
hamilellğime gelince çok zor geçioo ben hala yatiorum bi düşün...
hastaneden dün çıktım,,kanamam oldu yine,,düşük tehlikesi varmışş
kusmalarım devam edioo,,yatiorum... böle işte
sen neler yapiosun,,nasılsın...
hayır kız ege hanım dedi bız egehaınımn ozel hastası olduk paarmızla muayene oluyoz yani ben yeter artık dedim bide doktor doktor gezmeyelım egede dım ozel olsun istedim açıkcasıpek bi özellıgını de göremedım yanii
kaç yıllık evlısın canım.rahım fılmı cekıldınmı kı sn lako-poroskıpı demişdoktor sana
4 yıllık evliyim ilk olarak şifaya gidip başvurdum bellii bir kaç testten sonra bişey bulamadı ve birde laporoskopi istedi ..
ya hiiiç gerek yokki özel gitmeye herkes bakıyo orda......nese artık özel gitmek istemiş canın hayırlısı olsun güselim boool şans işallah eşinin tahlili ne zaman çıkcak yaz bende ne kadar çıkcak merak edyom....gerçi sizin ameliyattan sora arttı dimi bumiş ya kıss boşver aşılamayı tüp yap zanman harcama aşılamayla
rahım fılmı cekıldımı
iyi günler canım hepimize işallah.... sen ne yaptın tedavi olyodun dimi
merhabalar ben yeni katıldım aranıza izmirde şifada başladık tedavi demeyeyim daha teşhis aşamasındayız cuma günü laporoskopi için randevu verdiler ve ben çok fena korkuyorum teşhis için delinmek beni çok korkutuyor vede çok pahalı geldi bize lütfen bişeyler yazın bana deneyim ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum sevgiler..
canım aramızza hoşgeldin ve tedavin hayırlı olsun...umarım allah gönlüne göre verirr.bende özel egede yaptırdım ilk denemedi ve şuan 15 haftalık ikizlerime hamileyim :))) darısı başına inş :)))
eşiminameliyatolmadan bundan 3sene once kı tahlıl sonucu 2mılyondu doktor hatta varla yok arası dedi.
şimdiki sonuc görunce çokçok şaşırdı tahlılı şifada yaptırdık iyibi merkez yani öle olunca itirazda edemedı yanı kotu bıyerde yaptırmışssınzda oyuzden böleçıkmışdadıyemedi.
dosyamızabakıyor bu cidden sizin dosyanızmıdıyor böle bı sonuç çıkması imkansız dıyor.bnd dedim 2mılyonken hamıle kaldım nıye ımknsız olsunkı dedim.bukezde cidden gercek bi hamilelıkmıydı o dıyor bana soruyor.bnde evt dedim kantestınd efaln çıktı patoloji sonucnda daçıktımı dedi.
sonra sonuçbunun gibibuna yakın bideger çıkarsa aşılam üzerind e konusalım dedi.
ole deyınce doktor normal yolla olcak düşüncesi kalmadı artıkiçimde sankı hiç olmuckmış gibi gelıyoryaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?