hayırlısı olsun senin içinde.
ay nebilim canım ya kaç yıldır doktorlarla rezılolduk yazdım ya buraayadakaç tane doktor değişitrdimizi.aslınd a hiçte gerk yokmuş gercekten şuana akdr pek bı özleliğinigöremdım yani belkı bundan sonra göruruz canım.
yok ya tup iin çok erken kednımı hazır görmuyorumtup içim.
baklımeşimin sonucu ne çıkck doktor ne dıycek eşim aşılam çin bile erkn diyor ama çok yoruldum artık..
eşim şimdide istanbula gidelim orda bakalım diyor iyice sinir oldum.ben biran önce başlayalım istiyorum ama sanki onun umrunda değil yaklava:
teşekkür ederim canım çok sağol ama doğru bişeymi yapıyorum yoksa yanlışmı emin değilim bilmiyorum cumaya kadar ne karar vereceğimi karar konusunda yardımcı olmanızı istiyorum bizim 4 yıl çocuğumuz olmayınca ege üniversitesine gittik ve şifaya yönlendirdiler testler rahim filmi falan herşey çekildi ama bişey bulunamadı ve erol tavmergen birde teşhis için laparoskopi istedi ve cuma günü için randevu verildi fiyat olarakta 2 bin ila 2.5 arasında değişir denildi müdahale olursa ve epey pahalı geldi bana ama doktorun iyi bir doktor olduğunu biliyorum fakat kafam şu an çok karışık ve korkuyorum durum bu düşüncelerinizi bekliyorum...
kızlar tedavilerinizin yanında diş bakımınızıda yaptırın allah rızası için benim iki gündür çektigimi bir ben bir allah bilir dişim çürüdü hamile kaldıktan sonra anamı aglattı resmen acillik oldum iki sefer bugün çektirdim kurtuldum aman sizler anne adayısınız gözünüzü seveyim benim düştügüm duruma düşmeyin bebege zararı oldumu bilmiyorum ama bugün iki kere anestezi oldum ilkinde başarılı olamadı dr sonra kendi dr hallettti kurtuldum hain dişten
irem 4 yıllık evlıyız 3yıldır istıyorum bıtane dusugum var işte düşükten sonra 2bucuk yıl gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?