Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

hayırlısı olsun senin içinde.

teşekkür ederim canım çok sağol ama doğru bişeymi yapıyorum yoksa yanlışmı emin değilim bilmiyorum cumaya kadar ne karar vereceğimi karar konusunda yardımcı olmanızı istiyorum bizim 4 yıl çocuğumuz olmayınca ege üniversitesine gittik ve şifaya yönlendirdiler testler rahim filmi falan herşey çekildi ama bişey bulunamadı ve erol tavmergen birde teşhis için laparoskopi istedi ve cuma günü için randevu verildi fiyat olarakta 2 bin ila 2.5 arasında değişir denildi müdahale olursa ve epey pahalı geldi bana ama doktorun iyi bir doktor olduğunu biliyorum fakat kafam şu an çok karışık ve korkuyorum durum bu düşüncelerinizi bekliyorum...

hadi ya erken diyo haa kaç yıllık evlisiniz kaç senedir olmuyo ya bunları hesap edin bence ....iyi madem eşin öle diyosa yaşın gençse bekle o zaman o kadar ilaç alcan ona göre:sinifsinif:

eşim şimdide istanbula gidelim orda bakalım diyor iyice sinir oldum.ben biran önce başlayalım istiyorum ama sanki onun umrunda değil ya klava:

kıss umursamasa isteanbula gidelim dermi hayret bişi adm bence en güzel yere götürmek istiyo istanbulda memorial yada jinemed güsel bilginezemuszemus

gcmiş olsun şimdiden rahim filmide birsey cıkmadıysa neyden şüphelendide laparoskopi istediğini sormadınmı dr una ben 2 kez laparoskopi oldum ama sorunlarım oldugu ıcın oldum...kesin tanı için lap iyi bir yontem dr gozuyle rahmı ıncelemıs olacak korkulacak bı r sey deıl sormak ıstedıgın bırsey olursa sor

irem 4 yıllık evlıyız 3yıldır istıyorum bıtane dusugum var işte düşükten sonra 2bucuk yıl gectı

kızlar tedavilerinizin yanında diş bakımınızıda yaptırın allah rızası için benim iki gündür çektigimi bir ben bir allah bilir dişim çürüdü hamile kaldıktan sonra anamı aglattı resmen acillik oldum iki sefer bugün çektirdim kurtuldum aman sizler anne adayısınız gözünüzü seveyim benim düştügüm duruma düşmeyin bebege zararı oldumu bilmiyorum ama bugün iki kere anestezi oldum ilkinde başarılı olamadı dr sonra kendi dr hallettti kurtuldum hain dişten

merhaba hanımlar..sizin için bir tecrübe olcağını umduğumdan yazıyorum bunları..teyzem 9yıl ilaç tedavisi gördü,doktor doktor dolaşarak alsancakta 9yılını heba etti..2sene önce ege üniversitesinde tüop bebek tedavisine başladı..testler falan derken..6mart 2008de bebeğimiz annesinin rahmine girdi..5 büyük kanama geçirdi,kanamalar sırasında bebeğimiz pis kanı yuttu,5 aylıkken yaşamaz dediler..29 ekimi 30 ekime bağlayan gece ya anne ya bebek dediler,ama minik kuşumuz direndi ve 30 ekim 2008 gecesi saat 01.15te dünyamıza merhaba dedi..35 haftalık doğdu.teyzeme hamilelik sırasında çok iyi baktık,ve dolayısıyla bebeğimize de..kilosu yerindeydi,gelişimi de..küveze girmedi çok şükür..ve bize bebeğimizin yaşamayacağını söyleyen doktoru sadece 1 kere gördük,vizite çıkan sıradan bi doktor.bu şekilde konuşarak teyzemin moralini bozdu..doğuma ne yazık ki kendi doktorumuz şehir dışında seminerde olduğu için giremedi..nöbetçi doktorda temkinli davranmadı,çok zorlandık doğum sırasında.bebeğimizde çok zorlandı..ama herşeye rağmen ilk günden beri bir inanç,bir umut vardı meleğimizin doğacağına karşı..o da bizi üzmedi..ve şuanda 8,5 aylık bir prensimiz var..ege hanım,erol bey ve de cüneyt bey ilk 3 ayda yanımızda olmalarını bırakın son güne kadar mecbur olmadıkları halde ilgilendiler..ve doktorumuz fuat akercan,antalyadan bile bizim için koşturdu..eğer ki tüp bebek tedavisini düşünüyorsanız ege ünv en iyisi..unutmayın ki türkiyedeki ilk tüp bebek 1989 yılında ege ünv de yapıldı...

Ay canım ya egeye yenı baŞalmıŞbırı olark ıÇıme su serptın gercektn.Çok tesekkurler

tutarsa ki inş tutar,doktor seçmeni isticekler senden.ya ege hanımı seç ya da fuat beyi.eğer ki ilk zamanlarda kanama falan geçirirsen ki inş geçirmezsin,mutlaka fuat beyi seç.çünkü ege nin en iyi kadın doğumcusu fuat bey..yolun açık olsun.yaşamayan bilemez biz teyzemle gördük zorluğunu,allah kimseye yaşatmasın..inş bebeğini en kısa zamanda alırsın kucağına..

Canım ben en baŞtan ege hanımı sectım zaten.aÇıkcası ılk gun Çok soguk geldı orası bana.
1bucuktaydı randevu 3bucuga gelıyodu saat ıÇerıgırdıĞımde.bakalım yarın ne ıle karŞılasacagız.sĞl canım yorumun ıÇın Öpuyrum

o kadar yoğun ki orası..bir anda acil doğum çıkıyo doğuma giriyolar.gecikmeleri önemseme..bi gün biri geldi acil üçüz erken doğum.20 küsür haftalıktı..haydee fuat bey doğuma..2 saat geç girmiştik bizde..ama memnun kalıcaksın bak gör..rica ederm önmli olan bu mutluluğpu herkesin yaşaması

geçmiş olsun canım ya benimde en korktuğum şeydir hamileyken diş ağrısı ....ama korkma gelinime bişey olmamıştır artık hamilelere uygulanan farklı anesteziler var kalbini ferah tut canım öptümŞeniz

irem 4 yıllık evlıyız 3yıldır istıyorum bıtane dusugum var işte düşükten sonra 2bucuk yıl gectı

kısss erkenmi buuuu Allah iyiliğinizi versin daha ne erkeni kaydirigubbakcemile3 valla bizim gelin evlendiği gece hamile kaldı maşallah oda 1986 doğumlu yani bence zamanını geçirme herşey zamanında güzeldir

kızllarr super haberim varsizee eşimin sperm sayısı ::::::::::: 120mılyon.msalalh dıyın bakem.ama doktorlar yıne hayretelriçerindeler ınanmk istemıyolar agustos4e yenı bı randevu verdıler yenıdne tahlıl yapılckmış

QUOTE=bumuyani;7528426]kızllarr super haberim varsizee eşimin sperm sayısı ::::::::::: 120mılyon.msalalh dıyın bakem.ama doktorlar yıne hayretelriçerindeler ınanmk istemıyolar agustos4e yenı bı randevu verdıler yenıdne tahlıl yapılckmış[/QUOTE]

maşşşallahhhhh kıs sen hamile nasıl kalamıyon 2 senedir garip herif sağlam o zaman yavru sende bişi var gibi ......sence....gamyoncuiremsu

bumişim ne güzel maşallah ama neden hamile kalamıyon acaba bence onu bi araştırsınlar canım

benimkinin spermleri milyon bile değil yani düşün offfff allahım yardım et bana

ya srmyaın laborantla guluştuk bugun bu konuda.hayret dedi azospermken hamile kalmışssınz dedi bnde ası hayret sayı bu şekıldeyken nasıl hamile kalamıyorm bnd ebuna hayret edıyorum dedim :)ya vardır vaktı zamnı ya.ben bugun bu sözun analmını bıkere daha ögrendım.
4yılonce tamda buzamanlarda ege unıv den kötu bı hber almıştık ve ilk evlilik yıldonumuz kotu geçmişti buyıl yıne aynı zmanlr çok guzle bi haber aldık.açıkcası umıtlerim tukenmk uzereydı ama bu bana yenı bı umıt iıgı oldu bu benı epek bı idara eder artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…