Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

en sonunda öğrendim neden bu ameliyatı istediğini doktorun yarım rahim gibi görünüyormuş filmde o yüzden emin olmak istiyormuş şok oldum..

irem nasılsın canım nasıl oldun iyileştinmi

ya iyiyimde multişim ensende böle küçük 50 kuruş varya işte ne bilim lenf midir o şiş halen iner gibi oldu geçen ama ben yine buz dondurması yedim 2 gün önce yine şişti iyiyim ama grip geçti gibi sen ne yapyon gamyoncuiremsuvereliniortak

iyi olmana sevindim ne yapayım bende sıcaklarla boğuşuyom bu sıcaklarda hiç çekilmiyo çocuk çalışması

iremcim ya geçen bi aktarcıya girdik eşimle bize (kapari) diye bişey tavsiye etti spermleri çoğaltıyomuş dedi bizde aldık bakalım gerçekten faydası varmı seninde bilgin olsun canım

iremcim ya geçen bi aktarcıya girdik eşimle bize (kapari) diye bişey tavsiye etti spermleri çoğaltıyomuş dedi bizde aldık bakalım gerçekten faydası varmı seninde bilgin olsun canım

canım kapari var bizde pek sevmedim yaa....kıss keçi boynuzu kürü yap canım ya o daha etkili ben onunla hamile kalmıştım yaa onu yap biz devam edyozturkbayragi

eşimde sevmedi kapariyi yemiyo hatta zorla veriyom keçiboynuzu ne zamandır bitti evde almadıkta ama alayım ya o daha iyi

selam kızlar dün bumuyaniyle tanıştım çok şeker bıcır bıcır bir hatun sizlerlede tanışmak isterdim buluşmayı yazmış size ama başka zaman olur heralde

selam kızlar dün bumuyaniyle tanıştım çok şeker bıcır bıcır bir hatun sizlerlede tanışmak isterdim buluşmayı yazmış size ama başka zaman olur heralde

ayy :asigim::asigim::1hug:tesekur ederım ablacım ya o senın yuregının güzelliği.öpuyorum

inşallah bizde birgün tanışırız sizlerle tanışmak isterim arkadaşlar

kısss ne zaman anlaşıp tanıştınız siz kıs başak korkulur valla senden cadı....şiş bide dolanyoŞeniz

bumiş kısss senin eşinin durumu iyi ne diye tedavi olcanki ben bekleyin derim....sen bilirsin

iremcim izmir buluşması olucaktı yani piknik düzenlemişlerdi ben pek sıcak bakmamıştım bu fikre sonra iptal oldu ve karşıyakada buluşuldu eşimde sagolsun götürdü öylelikle gittim kız resimlere bakmadınmı buluşma ve aktiviteler sayfasında dur sonra link vereyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…