irem kıssss yakaladım seni şükür karşılaştık
resimde bumiş hangisi başakcım çok güzel çıkmışsın canım göbişinde büyümüş maşallah
kıssss bumiş bize yokmu sarma ayyyyyy ne güzel gözüküyolar
iremcim bumişle bir ablamız yaptı ama bumişinkilerin tadı damagımda vallahi taze yapraktan yapmış cadı birde elinin lezetini katmış degme lezzetine bende mercimek köftesi yaptım acaeleden kız birdahakine bizlerde toplanalım özel olarak ben dogurmadan bu gidişle dogurcam erkenden heralde sıcaklara dayanamıyorummmmmmmm
günaydın kızlar iremcim bugün dr gidicem ege saglıga anlaşabilirsem orada dogum yapmak istiyorum bak çok güzel bir yer gerçekten ben inşallah dogum yaparsam orada senide dogurturuz canım eh bumişede memene gideriz artık orada seda hastanesi var çooo k meşhur
iremcim bilmemmi çınarlıyı ben 3 ay orada klomen tedavisi oldum ama ege saglık hastanesini görsen çınarlıya gitmessin heralde ama oranında ekibide çok güzel hakkını yememek gerek burayada çok güveniyorum lüxs otel gibi personel harika neyse fazla reklam yapmayayım ama kesinleşti dr ve hastanem belli oldu içim rahat canım biraz tuzlu olcak ama gözden çıkardım artık saglık daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?