Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Başaaak gelinim büyümüş maaaşaaalllaahhh nazarım değmesin canım harika çıkmışsın her zaman ki gibi çok güzelsin ....hele fındığın maşallha o ayrı harika çok öptüm

Bumişimde çok güsel çıkmış harikasın bumişim valla hepiniz çok şıksınız

resimde bumiş hangisi başakcım çok güzel çıkmışsın canım göbişinde büyümüş maşallah

resimde bumiş hangisi başakcım çok güzel çıkmışsın canım göbişinde büyümüş maşallah

canım kapalı beyaz üzerinde kıyafet olan zaten 3 sayfada olsa gerek ikimizinde resimler var birlikte eh büyüdü teyaesi 9 aya girdi fıstık gerçi diger agustos annelerinkinden küçük benim göbüş ama çaktırma kilolarda var ya açıgı kapatıyorum:roflol:

iremcim bumişle bir ablamız yaptı ama bumişinkilerin tadı damagımda vallahi taze yapraktan yapmış cadı birde elinin lezetini katmış degme lezzetine bende mercimek köftesi yaptım acaeleden kız birdahakine bizlerde toplanalım özel olarak ben dogurmadan bu gidişle dogurcam erkenden heralde sıcaklara dayanamıyorummmmmmmm

yok abalmsen dogur bebişi görmeye gelelım biz :)ozman sarmada yaaprım hem sana ben afıyetle yersın şimdi çok yıyemeıdn sen dimi

kız bumiş hakaten o ne sarma öle insan bakarken yiyo valla görüntü iştah açyo hamarat arkadaşımız bizim...

günaydın kızlar iremcim bugün dr gidicem ege saglıga anlaşabilirsem orada dogum yapmak istiyorum bak çok güzel bir yer gerçekten ben inşallah dogum yaparsam orada senide dogurturuz canım eh bumişede memene gideriz artık orada seda hastanesi var çooo k meşhur

hadi hayırlısı başakcım ..sen niye özel çınarlı hastanesinede sormuyonki bak karşı komşum aceip mızmız bi hatun ama doğumunu orda yaptı 2. gün ayaktaydı kapıyı çaldım kendi açınca şook oldum kız ne gezyon sen ayakta diyince valla hiç ağrım yok dedi ilkini normal doğum yapmış tam 27 dikiş düşün 1 ay altına sürgü koymuşlar....2.ye kendi kendine söz vermiş özel de sezeryan olcam diye bide epudral yapmış :teytey:

merhaba kızlar nasılsınız?yokmu güzel haberler?ben bişr süredir yoktum 8 temmuza ege üniversitesinden gün almıştım sonra bugün temmuz 20 ye ertelettim şimdiden heyecan bastı bana.geçen aramamda ne götürmem gerektiğini söylemişlerdi ama inanın hiçbiri aklımda değil :uhm:

iremcim bilmemmi çınarlıyı ben 3 ay orada klomen tedavisi oldum ama ege saglık hastanesini görsen çınarlıya gitmessin heralde ama oranında ekibide çok güzel hakkını yememek gerek burayada çok güveniyorum lüxs otel gibi personel harika neyse fazla reklam yapmayayım ama kesinleşti dr ve hastanem belli oldu içim rahat canım biraz tuzlu olcak ama gözden çıkardım artık saglık daha önemli

sağlıklı bir doğum olsun ve allhın izniyle kucağına alda kızını tuzlu olsada umursamazsın zaten.darısı başımıza :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…