İzmir'deki Falcılar

kızlar..sewdamdaki ayteni arayanlara yeri yine kızlaragasında kendi yerini açtı.turuncu kafe dıye gecıyo suan ismi.babacan kafenin ilersinde.bılginize...

Kızlar yenı bı falcı haberı aldım ama once denemem lazım sonra sıze solıycem nerde ve kım dıye ama duyduguma gore baya ıddalı dener denemez yorumumu yazarım

Arkadaslar oncelikle herkese iyi geceler. Kadinlar kulubune uye olma nedenim Izmir'deki falcilarla ilgili bilgi sahibi olmak ve sikintili gecen ozel hayatimin gidisatini kafamda netlestirmekti. Sevgilimdem ayrilmistim, cok seviyordum, yanlislari oldu ve bitti. AMA amacim acaba hatasini anlarda geri doner mi diye beklemekten cok bu ruh halimi falcilara sorarak ferahlamakti. Evet cok seviyordum ve geri donmesini cok istiyordum. Mujgan, Metin, Sevgi, Yildizana, Destina, Turkan, Ravazza cafede ki bayan vs bir cok falciya gittim. Hepsi geri donecek vs vs bir cok bana terapi gibi gelecek konusmalar yapti. Ve hepsinin soylemleri beni mutlu ediyor ve rahatlatiyor, nasilsa geri donecek modu ile poztiflesiyordum. Aylar oldu ne o geri dondu ne de falcilarin dedigi cikti.

Ve size aslinda sizinde bildigi bir gercegi soyleyim. ALLAH'tan baska kimse gelecegi gorme mucizesine sahip degil. Bizim yaptigimiz sadece falcilari zengin etmek. Ve son 1 aydir gonulden sunu diledim ALLAH'imdan; '' Hayirlisi ise donsun, hayirli degilse tez zamanda mutlu olacagim birisi ile karsilasayim.'' oldu.

Ve Allah dualarimi kabul etti ve henuz yeni olsakta onun yaninda mutlu oldugum birisini cikardi karsima. Bu kisiyi hic bir falci bilemedi hani nerrdee ve soylemleriyle hep beni yanilttilar. Size KK arkadasiniz olarak tavsiyem falcilara para vermeyin.
Yazik giden onca umit, umut, beklenti ve paralarima.

Ben sadece icimdem geleni sizinle paylastim. Ben yaptim hata falcilara inanarak AMA siz yapmayin!!

kızlar..sewdamdaki ayteni arayanlara yeri yine kızlaragasında kendi yerini açtı.turuncu kafe dıye gecıyo suan ismi.babacan kafenin ilersinde.bılginize...

Bana Aytenın söylediği hiç birşey tutmadı.Gerçi şimdiye kadar hiç kimse gelecekle ilgili isabetli atışlar yapamadı da onun şimdiki zamanı bile boş tamamen sallama.

sadece 30 metre ileriye gimiş !

Kızlar yenı bı falcı haberı aldım ama once denemem lazım sonra sıze solıycem nerde ve kım dıye ama duyduguma gore baya ıddalı dener denemez yorumumu yazarım

Hangi semt ?

Carpedisunny , 2,5 ay önce 498. sayfada senin yazdığın mesaja karşı üsteki mesajı yazmıştım.

şöyle düzgün bi falcı olsa da gitsek.çok falcı gezdim ama hah tamam işte bu diyebileceğim kimse çıkmadı.

Carpedisunny'cim , demek oradan öyle görünüyor :86: ama iyi niyetin ve anlayışın için teşekkür ederim.Bi çok bi çok sevgileer

Esanscim, sen mukemmel birisin. Soylemlerinde hep yapici ve gercekci oldu zaten. Seninle KK'da tanismak bile onurdur.
Sevgiler

tamamen katılıyorumm...siteye çok fazla mesaj yazmasamda takip ediyorum sürekli..özellkle esans arkadaşımızn yazılarını dikkatle okuyorum ,kendisini çok gerçekçi ve samimi buluyorum açıkçası ve düşüncelerini iyi ifade edebildiğini düşünüyorumm.bu vesileyle teşekkürlerimi sunuyorum paylaşımları içinn... =)

bu arada ilginizi çekiceğini düşünüyorum...Maji Spiritualizm ve Kişisel Gelişim Akademisi diye bir site keşfettim..sonçta bu forumda olan herkesin farklı şekillerde sıkıntıları var ve fal yoluyla kendimizi bi şekilde terapi etmeye ,hayata tutunmaya çalışıyoruz..bu anlamda bu sitenin faydalı olacağını düşünüp paylaşmak istedim... gerçi öneride bulunurken korkuorum artık reklam falan die düşünrler die ama sonuçta üye olmak için ücret falan istenmiyor =)

Slm kızlar uzun zamandır su falcı bu falcı dıyıp durduk ben esasn ve bırcok ark cok ınsanı denedık ama ben gordumkı benım acımdan en ıyı sıralamada ılk uce gıren falcılar 1.sevgı
2.angel
3.fatos
artık bunlardan baska kımselere baktırmam hayatımda onemlı bı gelısme oldu ve bunlar bunu vedesıne varana kadar bıldıler yanı ben falcılarımı buldum denemeyen varsa denemenızı sıddetle onerıyorum

Bu arada esanscım destınayı begenmene ınan cok sasırdım ben daha once denemıstım fakat cok kotuydu yanı onun falcı olma hıkayesı ayrı bı konu zaten bı ara anlatırım kaynak saglam adanalı sevıncten bıle kotu tabı enerjınız uyum saglamıs olabılır ama galıba bıtek sana saglamıs bu ısımlerıde denemıssındır ama bence tekrar denemelısın ben baskasına gıdemıyorum artık sankı aptman ark bakıyo gıbı oluyorum artık adresım bellı

Restec, yazdıkların beni çok mutlu etti .Nazik , sevecen düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim

İşte Dert maalesf her falcı herkese iyi gelmiyor .Bu yüzden çok şaşırmıyorum.Biraz şaşırıyorum diyelim :)Destina'nın bana baktığı fal (2 defa) hiç fena değildi.Muhteşem,harika demiyorum ama iyiydi.Faldan beklentilerimi karşıladı.Naciye , Fiesta Canan, Nergiz, Birgül, (evrekada çalıştığı zamandan) Sevilay ,Selda ,Hacer, Sevinç,Sevda,Ferda,Yıldızana ,Emel,Buket,Nur,Sevgi,Reyhan,Eleni,Angel,Fatoş,Nurhan,Resmiye ,Batu ,Burcu ,Nalan , son 6 ay içinde İstanbul ,Ankara ve yurt dışındaki falcı ve Destina bana hep %80 i aynı olan şeyleri söylediler.Bunlar tabiiki yuvarlak laflar ,çoğu kişiye uyabilecek durumlar değil.Bu falcılardan herbiri aynı resme farklı katkılar yaptılar .Kimi çok az kimi orta kimi de çok detay verdi.Vadeleri çoğunun ya tutmadı ya da saptı .Vadede nispeten başarılı olanlar ,olaylar olmadan kısa süre önce fal baktırdıklarımdı.Ve tüm bu falcıları toplarsak anlattıklarını azar azar yaşıyorum ve o yöne giriyorum.Destina belki en son baktırdıklarımdan olduğu için aynı resimle ilgili en çok detay verenlerden.Destina bana daha önce bakılan falları birleştirdiğimde ,o resimden çok farklı bir komposizyon çizmedi , zıt ,çelişkili şeyler söylemedi.Ve söylediği bir kaç ufak şey oldu ve verdiği rakam doğruydu (bu vade ile ilgili bir rakam değil )Enerjisi sadece bana tutmadı tanıdığım çok kişiye şimdilik tuttu.Hatta ona beni ilk götüren,anlatan arkadaşıma benden fazla tutmuş:))

Arkadaşlarımda da bir kaç seyi bilmiş hastalık ,vefat ,iş bulma ,tayin gibi.Ama esas olan olaylra var daha.Bir başka tanıdığıma da hayatta olmayacak bir şeyin olacağını söylemiş.Bence de asla gerçekleşmeyecek birşey bu.İlk başta o da inanamamış saçma bulmuştu ama şimdi umutlanıyor .Halbuki ne güzel atlatmıştı o olayı .O üzülmesin diye asla bu olamaz demiyorum ona ama sık sık hatırlatıyorum 'fal bu çok umut bağlama' diye .Destina'nın bu falı bence kötü.Çünkü söylediği şeyin asla oluru yok ve o tanıdığımı boş yere umutlandıması çok yalnış oldu.

Angel'ın bana baktığı ilk fal fena değildi ama 2.si çok vasattı.Fatoş kötü değil ama pek etki bırakmadı bende.Az falcı tanıyan biri olsaydım belki etkilenirdim .Şimdilik Destina ,Sevda ,Birgül ve Ayten daha çok ilgimi çekiyor kızlarağasında .Belki hep dediğimiz gibi yıldızının uyuşma meselesidir.

Destina'nın falcı olma hikayesinin benim için hiç bir önemi yok.ister eskiden profesör olmuş olsun ,ister dansöz ,ister öğretmen ,ister dilenci ,manken,bulaşıkçı ,ister marslı.Falcılık okulu yok ki diplomasını almamış ,kaçak falcılık yapıyor olsun.Bu yetenek her yaştan ,her kesimden,meslekten ve ırktan insanda olabilir.Ben dolu dolu fal bakıyor mu , güzel yorum yapıyor mu ,öngörüleri doğru çkıyor mu ona bakarım sıradanlaşırsa, tutarsıZlaşırsa ve yanlış yorumlarsa ,yuvarlarsa da devam etmem :)

Son düzenleme:

Sevgi, nerede çalışıyor? Bir de tabii ne kadara bakıyor? Alsancak daisy cafedeki Sevgi değildir umarım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…