- 20 Ocak 2008
- 633
- 32
- 643
bende nergizin tel var isteyene yollarım arkadaslar
arkadaşlar yenigirnedeki nergis hnmı aradım tatildeymiş bayramdan sonra dönücekmiş..sanırm bu falcılar özellikle ramazan ayını tercih ediyorlar tatil için.. bayramı beklicez yani yapçak bişey yokkk
kızlar..sewdamdaki ayteni arayanlara yeri yine kızlaragasında kendi yerini açtı.turuncu kafe dıye gecıyo suan ismi.babacan kafenin ilersinde.bılginize...
arkadaşlar karşıyakada müjgan kafeyi tavsiye eden varmı tülin hanımı önerdilerde :26:
kızlar..sewdamdaki ayteni arayanlara yeri yine kızlaragasında kendi yerini açtı.turuncu kafe dıye gecıyo suan ismi.babacan kafenin ilersinde.bılginize...
Kızlar yenı bı falcı haberı aldım ama once denemem lazım sonra sıze solıycem nerde ve kım dıye ama duyduguma gore baya ıddalı dener denemez yorumumu yazarım
Merhaba ! zaten falcıların çoğunluğu vadeyi hiç tutturamıyor , ortalamanın üstünde olanları bile ender bilebilyor. O yüzden kesin ve net 'şuna gitmelisin' demek hem de binlerce kişinin okuduğu bir yerde cesaret ister.O da bende yok .Büyük sorumluluk bu .Çünkü az çok para veriliyor, umut bağlanıyor .Herzaman , kötü bakan falcı var ama bir iyi bir kötü fal bakan da var.Sürekli hem olayları hem vadeleri bilebilen ultra falcıyı kimse aramasın çünkü öyle biri yok.
Carpedisunny İnsanı :) şu sıralar aşırı duygusal ve hassas olduğundan iyi br falcının bile sana doğru dürüst bir fal bakabileceğini sanmıyorum.Aşırı duygusal yoğunluk manyetik düğüm yaratır.Bir de falcı seni üzmemek ya da kaçırmamak adına senin hoşuna gidebilecek şeyleri söyleyebilir çünkü senin durumun onda da duygusal baskı oluşturur.İş, arkadaş, akraba çevresinden aşırı hassas dönemden geçen insanları ne falcıya götürürüm ne de öneririm .Falcı malcı bilmiyorum derim :))hiç haber ya da bilgi vermem.Onların tabi ki kendilerinin de elinde olmadan ,içine düştükleri hassasiyeti , kırılganlığı , para vererek umut istemeleri beni tedirgin eder , üzer. O yüzden çorbada benim de tuzun olsun asla istemem.Fala lay lay lom bakış açısı olan insanlarla gitmek en güzeli , hafif hafif böyle. O zaman fal da kasılmadığı için nispeten daha kaliteli olur kimse de zarar görmez.
Gerçekten çok sıkıntılı , oldukça zor bir durum içindesin .Anlıyorum kafanı dağıtmak , istediklerini duymak istiyorsun.40-45 gün hiç fala gitmesen şu pus ,toz ,duman dağılsa .Bu ruh halindeyken fal da karışır.Merak etme herşeyin bir zamanı var .Fırtınılar da ne kadar şiddetli olursa olsun bir gün diner ve güneş doğar eninde sonunda:112:
Carpedisunny , 2,5 ay önce 498. sayfada senin yazdığın mesaja karşı üsteki mesajı yazmıştım.
Esanscim, sen mukemmel birisin. Soylemlerinde hep yapici ve gercekci oldu zaten. Seninle KK'da tanismak bile onurdur.
Sevgiler
nerdedir bu sevilay abla..?
tamamen katılıyorumm...siteye çok fazla mesaj yazmasamda takip ediyorum sürekli..özellkle esans arkadaşımızn yazılarını dikkatle okuyorum ,kendisini çok gerçekçi ve samimi buluyorum açıkçası ve düşüncelerini iyi ifade edebildiğini düşünüyorumm.bu vesileyle teşekkürlerimi sunuyorum paylaşımları içinn... =)
bu arada ilginizi çekiceğini düşünüyorum...Maji Spiritualizm ve Kişisel Gelişim Akademisi diye bir site keşfettim..sonçta bu forumda olan herkesin farklı şekillerde sıkıntıları var ve fal yoluyla kendimizi bi şekilde terapi etmeye ,hayata tutunmaya çalışıyoruz..bu anlamda bu sitenin faydalı olacağını düşünüp paylaşmak istedim... gerçi öneride bulunurken korkuorum artık reklam falan die düşünrler die ama sonuçta üye olmak için ücret falan istenmiyor =)
Bu arada esanscım destınayı begenmene ınan cok sasırdım ben daha once denemıstım fakat cok kotuydu yanı onun falcı olma hıkayesı ayrı bı konu zaten bı ara anlatırım kaynak saglam adanalı sevıncten bıle kotu tabı enerjınız uyum saglamıs olabılır ama galıba bıtek sana saglamısbu ısımlerıde denemıssındır ama bence tekrar denemelısın ben baskasına gıdemıyorum artık sankı aptman ark bakıyo gıbı oluyorum artık adresım bellı
Slm kızlar uzun zamandır su falcı bu falcı dıyıp durduk ben esasn ve bırcok ark cok ınsanı denedık ama ben gordumkı benım acımdan en ıyı sıralamada ılk uce gıren falcılar 1.sevgı
2.angel
3.fatos
artık bunlardan baska kımselere baktırmam hayatımda onemlı bı gelısme oldu ve bunlar bunu vedesıne varana kadar bıldıler yanı ben falcılarımı buldum denemeyen varsa denemenızı sıddetle onerıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?