İzmir'deki Falcılar

ewt canım o sevgı ayagında hafıf sıkıntıvar orada 2 sevgı var ben benım sevgıyı tek gecerım hatta o cafedekı tüm falcıları cebımden cıkarır en ıyı falcım o sonra angel ardındanda fatoş gelıyo artık kımseye gıtmem.
esanscım sana gelıncede mutlaka bı bıldıgın vardır bu kadar ısım ıcınde bu ısımlerı tercıh edyosan acıkcası ne bırgul ne destina ne bana nede cevremdekı fal baktıran arkdaşlarımahep bışey bılemedıler hatta hıç bişey bılemedıler asla ve asla onalara gıdıp para vermem sevdaya gıderım daha ıyı hıç olmazsa ısım bılıyo :)

ben de size sevgi hanım konusunda katılıyorum... gerçekten iyi biliyo diğer bi çok falcıyla mukayese edince gayet iyi ben bi kaç kez fal baktırmıştım kendisine bilmişti,gelecekle ilgili de ... arkadaşıma önerdim o da baktırdı onu bilemedi mesela öyle dedi bence günündeyse iyi bakıyo... yoğunlaşırsa bide olumsuz şeyleri de söylüyo korkuyorum gitmeye denenmeli... fatoşu ben beğenmemiştim angel da idare eder. daha önce ben de sevgi hanımın iyi olduğunu yazmıştım.Öyle sallama diğil zaten hemen anlıyosun bunu...

merhaba arkadaşlar..

dün daisy cafe sevgi hanıma gttk bi arkadaşımla..kahve 17,50 tarot 25 bakıor öncelikle merak edenlere...falına gelinceee yaa bilemedim ama olumsuz gibi:)) falın büyük bölümü çok genel şeyler söledi açıkçasıı yani işte ailenden kimin eklemleri dizleri ağrıyor (bunu diğer arkadaşa da sölemiş) , yok işte işyerinde dengesiz hareketler sergileyen biri var işte bi dosya kaybetmişin işyerinde ama bulucaksın vs vs gibi gibi.. bir de falın başında ananı dananı ismlerini yaşlarını falan filan alıyor yazıyor bi kağıda ama daha sonra aileyle ilgili tek bir kelime etmiyor bu da garip geldi doğrusu...ve hayatımdaki çok önemli olayları ben önce ona söledim o da ona göre yorum yaptı..artı mesela patronun kel dedii değil diyorum gerçekten değil bilakis saçına dolgun bir adam yani , bu sfer işte yanlardan açılma var ama faaln die kıvırdı :))) bunun haricinde eski erkek arkadaşımın karaketryle ilgili nispeten dogru tespitlerde bulundu ve bir ilişkisi var dedi ve kızn isminde e ve n harfleri var dedi bu kısmı tuttu yani soyadıyla birlkte dşünürsek var.. ama sonra düşündük ki benimde ismimde e ve n var arkadaşımın da isminde e var yani bu harfler genelde bir çok bayanın isminde olan harfler :)) ha bu arada kısmetin bağlı dedi asma kilitin üzerine 101 kere ayetel kürsi okucaksın işte anahtarlardan birni denize atıcaksın diğeri sen de kalıcak falan dedi...bunu yapmadan önce ve yaptıktan sonra sirkeli su ile abdest alıcaksın dedi bunu diğer arkadaşa da söylemiş bu arada :)
yani böle arkadaşlar... ne düşüneyim ben şimdi :))) gelecek ile ilgili bi kaç bişey söledi ama olursa ne alaaa bekleyip görücez onu da...

Kızlar alsancak daisyde çalışan Çiğdem abla vardı ,O şimdi nerede çalışıyor bır bılen varsa kafe ismi verebılırmı?

arkadaşlar kusuruma bakmayın sınavlarımdan ötürü çok yoğun bir dönemdeydim giremedim nete.hepinizden özür diliyorum öncelikle.düriye karabağlarda 25 e bakıyormuş.benim arkadaşlarım gitti fakat korkmuşlar bayağı hareketlerinden ama bilmiş bayağı.3 harflilerle konuşuyormuş falan...

şunu söyleyebilirim necco kafe var dün oradaydım sibel hanım var tam 2 saat sıra bekledim.kemer altında necco kafe.yayla kafenin karşısı hemen.ben hem kahve hem tarot baktırdım.yarım saat sürdü bakımı.benim kafamdaki tek ve de önemli soru işaretini direk çözdü.inanın ki ağladım o anda mutluluktan.sibel hanımın sağ boğaz tarafında bir dövme gibi bişiyde var.falı açmıyor fincanı yani üstüne dokunup karşıya bakıp anlatıyor.çok rahatlıkla tavsiye edebilirim sizlere.benden sonra bir kaç arkadaşa daha tavsiye ettim çok şükür mahçup olmadım.umuyorum ki sizlerde memnun kalırsınız..foruma çok giremiyorum beni bağışlayın pekde beceremiyorum nerde nasıl cevap verebileğimi.elimden geldiğince yardımcı olacağım gittiğim yerleri paylaşacağım sizlerle...hepiminize sevgiler...

Son zamanlarda keşfettiğim, tavsiyelerine uyup pişman olmadığım biri var, bunu paylaşmak istedim.. Bornova kparktaki telve cafedeki Özlem hnm.. daha önce telve cafenin alsancak şubesinde çalışıyormuş.. daha çok yeni baktırdığım için gelecekle ilgili konular için yorum yapamıyorum ama şu anki konuları ve oraya ne için gittiysem ona yoğunlaşıp beni bana anlatması hoşuma gitti.. onun bi tavsiyesi oldu bnm kararsız kaldığım bi konuda bende dediği gibi bişeyleri göze aldım ve dediğini yaptım..sonuç dediği gibi olumlu oldu ve yeniden gittim bakalım bu kez de yakın vadede bişeyler söyledi umarım çıkarda yine burda sizinle paylaşırım.. :)

kendisine daha önce giden oldu mu, yorumlarınızı merak ediyorum..

Bana da tutturduğu bir iki şey oldu ama tutturamadığı durumlar daha çok .Sevgi'nin 'kilit açın ' olayını yıllardır duyarım ondan bundan.

Daha dün kıbrs şehitleri caddesindeydik .Halk Bankasının önünden geçerken arkadaşım 'bu sokakta da da bir telve kafe varmış biliyor musun?' dedi.Bilmiyordum.2 gün önce oradan geçerken durdurup fal isteyip istemediğini sormuşlar.Kimler var deyince 'Alpay ve Özlem Hanım 'demişler.Arkadaşım fal istememiş.Herhalde bu falcılar sık sık şubeler arasında turluyorlar.

necco kafede Gülçin Hanımı biliyorum ama Sibel'e rastlamadım.2 yıl önce Otantik Kafede Sibel adında bir falcı bana az ama öz iyi diyebileceğim bir fal bakmıştı.Siyah kıvırcık ya da dalgalı saçlı , orta boylu ,balık eti 25 yaşlarında biriydi.Belki aynı Sibel'dir.

Son zamanlarda yıldızana ve angel ile hakkaten çok mutluyum kızlar. birde şu dertin dediği sevgiye gideceğim bir fırsat bulabilseemm

Gitmek denemek gereken falcıları yazıyoruz da ben de gitmeyin diyeceğim birkaç falcı yazayım dedim. Hani olur denk gelirsiniz paranız-zamanınız boşa gitmesin;

Katina(yeni gelmiş yaşlıca bir bayan): Fiesta'da çalışmakta şöyle söyleyeyim falın ilk beş dakikasında söylediklerini son beş dakikasında yalanladı. Zaten kahve falı da 10 dakika anca sürdü. Sordurduğu tek bir soruya hem olumlu hem olumsuz yanıt verdi. Tam falı bitirdiği sırada olacak olacak dedi falı ilk açtığı sırada olmayacak dediği şey için. Beğeneni vardı da bence hiç gerek yok 10 dakika bir arkadaşınıza uzatın fincanı daha iyi.

Hacer(sothe): Pek şirin, candan, sevimli bir bayan kendisi oturup saatlerce sohbet edebilirsiniz gibi ama fal konusunda bilemedim pek tutturabildiği söylenemez. Ama bu bayana verdiğim paraya da pek üzülmedim sohbeti güzeldi :)

Fısıltı Cafe'de küpeli-kel bir bey (adını unuttum!): Beğenenleri vardır kendisini mutlaka ama kalkıp da kafa boşaltmak eğlenmek için gittiğim falcıda azarlanmak pek hoş bir deneyim değildi. Sürekli karanlık bir tablo çizmekte, karşıdakini aşağılar tavırlara bürünmekteydi. Fısıltı'daki çoğu falcının etrafında 3-4 kişi varken bu bey'in bomboş olması da sanırım tesadüf değildi. Tamam çok çok berbat olmayabilir de ağzından sürekli "sus!" "dedim işte!!!" "sormadan konuşma!" "olumsuz her şey!" gibi cümlelerin çıkması ne kadar iyi olursa olsun hoş bir imaj çizmiyor. Ki bence kendisinin falı da pek iyi değildi işittiğim azarla kaldım.

Fısıltı kafedeki heyheyleri üstünde olan falcı Ömer büyük olasılıkla .4 yıl önce fiestada çalışırken bize de fırça atmıştı.Falı da iyi değil üstelik.

izmirde sevda cafe diye bir yerde sevda isimli bi falcı varmış, çok iyi diyorlar ama gitmedim baktırmadım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. ben bir sitede kemsuw@ diye birisini biliyorum oda çok iyi bakıyor, kahve bakıyor ama bu sevdayı çok övdüler, merak ettim

Kemeraltı -Kızlarağası , Niyazi'nin Yerinde Falcı Menekşe , fal ba-ka-mı -yor.Geçmiş, Şimdi ,Sonra sıfır .Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Canim lutfen bana acil olarak msj atarmisin mehmet hocanin cok acil
Mail atarsan cok sevinirim erdilgkc@hotmail.com

Lutfen banada mehmet hocanin numarasini yollarmisin ozelden cvp hakkin yoksa mail olarakta atabilirsn erdil gkc @hotmail.com

hAYIR AYNI SİBEL DEĞİL benim dediğim sibel düz saçlı zayıf ve boynunda dövme var canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…