hAYIR AYNI SİBEL DEĞİL benim dediğim sibel düz saçlı zayıf ve boynunda dövme var canım ..
tamamen katılıyorumm...siteye çok fazla mesaj yazmasamda takip ediyorum sürekli..özellkle esans arkadaşımızn yazılarını dikkatle okuyorum ,kendisini çok gerçekçi ve samimi buluyorum açıkçası ve düşüncelerini iyi ifade edebildiğini düşünüyorumm.bu vesileyle teşekkürlerimi sunuyorum paylaşımları içinn... =)
bu arada ilginizi çekiceğini düşünüyorum...Maji Spiritualizm ve Kişisel Gelişim Akademisi diye bir site keşfettim..sonçta bu forumda olan herkesin farklı şekillerde sıkıntıları var ve fal yoluyla kendimizi bi şekilde terapi etmeye ,hayata tutunmaya çalışıyoruz..bu anlamda bu sitenin faydalı olacağını düşünüp paylaşmak istedim... gerçi öneride bulunurken korkuorum artık reklam falan die düşünrler die ama sonuçta üye olmak için ücret falan istenmiyor =)
kızlar bana çok acil Mehmet hoca nın telefon nosunu yada evinin adresini verir misiniz lütfen? özelden msj atamıyorum daha
eger konakdaki mehmet hocaysa kesinlikle gitmeyin derim tabi yine takdir sizin onun dışında saglamdır diyebileceginiz bir hoca varsa tavsiyelerinizi bekliyorum :)
evet bence de eğer güvenilir bir hoca bildiğiniz varsa yazar mısınız?
Banada Izmirde iyi bir falci hoca büyü boza bilen birini önerirseniz cok sevinirim.
ben size birini önerebilirim.bimiyorum duymuşsunuzdur belki ama benim bi falcım vardı gülistan o üzerimde hep bi terslik olduğunu falan birinin bişey yaptığını kendini okut diyip dururdu.ilk başlaarda hiç önemsemedim 4yıl kadar :) ama her falda aynı şeyi söyleyip hayatımdaki olumsuzlukları hep ona yorunca ki çevremde bi kaç kişiye okuttuğum halde okutmuşsun etkisi geçmemiş falan diyince biraz tırstım.bi arayışa girdim.manisada bi adam.yıldızname gibi bişi bakıo.fal değil ama.sıkıntımı kendi söyledi falan sonra baya bi dua okudu.sonra kum mu toprak mı bilemem de okudu onlarıda karıştırdı 1 hafta kafana koluna sür dedi.bi de muska yazdı.paraya gelince gönlünden ne koparsa dedii ama 20 vermiştim sanırım biraz azımsadı muska yazmıştım dedi sonra da tamam neyse die geçiştirdi.2yıl önceydi yaşlı bi amca.zaten tek hocaymış orda arabayla sora sora bulmştum herkes bilio.onu araştırın derim.sonra çok ilginçtir ki gülistana tekrar gidince üzerimdeki tersliğin bittiğini ve durduğunu bi hocaya okuttuğumu söyledi.her gittiğimdede sormuşumdur hep söylemiştir.çok hoca işlerini ciddiye almasamda etkilendim açıkçası.
adamın adını hatırlamıyorum canım manisada fatma hoca die biri varmış ben onu aramış bulmuştum numarasını sonra cevap alamıyınca numaranın son rakamlarını değiştirerek aramıştım sonra öldüğünü öğrendim ve bu hocayı söylemişlerdi yerini bile hatırlamıyorum ama kemalpaşa yolundan gitmiştim ve baya bi köy geçtim orda insanlara sora sora buldum herkes biliyo zaten eski bi köydü çok yerleşik halkıda yokmuş sora sora hoca varmış die gidip buldum bence biraz araştırırsan bulursunuz diye tahmin ediyorummm.çok sağol canım peki birşey sorucam bu adamın adı nedir ve tam olarak nerededir yazarsan çok memnun olurum.
adamın adını hatırlamıyorum canım manisada fatma hoca die biri varmış ben onu aramış bulmuştum numarasını sonra cevap alamıyınca numaranın son rakamlarını değiştirerek aramıştım sonra öldüğünü öğrendim ve bu hocayı söylemişlerdi yerini bile hatırlamıyorum ama kemalpaşa yolundan gitmiştim ve baya bi köy geçtim orda insanlara sora sora buldum herkes biliyo zaten eski bi köydü çok yerleşik halkıda yokmuş sora sora hoca varmış die gidip buldum bence biraz araştırırsan bulursunuz diye tahmin ediyorummm.
2yıl geçti bidaha gitmem die hiç not bile almadım neyazıkki.
merhaba kızlar facebooktaki Tarot Kahini'ne daha önce tarot baktırmıştım net üzerinden ve nerdeyse her şeyi bilmişti. Az önce konuştum kendisiyle yarından itibaren izmirde olacakmış istediğin an yüzyüze de bakarım dedi. Ücret talep edeceğini de zannetmiyorum çünkü daha önce sormuştum. tek başıma gitmeye çekiniyorum acıkcası eğer görüşmeye niyeti olan birileri olursa beraber gideriz ne dersiniz?
selam tarot kahinine gidecek misin? izmirde nerede olacak,nerede bakıcak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?