İzmir'deki Falcılar

Bu siteye bende üyeyim, hatta bu kadınlar kulübünü bana oradan bir üye yönlendirmişti, şimdide buradan bir üye o siteyi başkasına yönlendirmiş kardeş site gibi olmuş. evet içerikleri harika. fal konusuna gelince o sitede fal bakan kimse yok, geçen gün fal bakan birilerini arıyorlardı, eğer iyi falcılar varsa o siteye başvurabilirler belki.

arkadaşlar merhaba,
size sözüm vardı ayten'in telefonunu adresini öğreneceğim diye. bu sıralar izmire çok gittim geldim ama malesef çok acı sebeplerle yavaş yavaş hayata dönüş yapıyorum. bu haftasonu arkadaşım benim niyetime ayten'e gidiyor. sonrasında her detayı anlatacağım söz. yalnız saat 17'den sonra bakmıyormuş o sebepten çalışanlar için ancak haftasonu uygun oluyor..

benim esas diyeceğim başka bir şey var.izmirdeyken annemin yıllar yıllar önce eve çağırdığı bir falcının söylediklerini yazdığı kağıdı bulduk tesadüfen. yıl yıl dediği her şey olmuş kızlar. iyi de var kötü de. babamın vefatına kadar söylemiş ( kadının adı kadriye. annem izini kaybedeli çok olmuş. bence bir onu bulmaya çalışalım..

kızlar bana çok acil Mehmet hoca nın telefon nosunu yada evinin adresini verir misiniz lütfen? özelden msj atamıyorum daha

eger konakdaki mehmet hocaysa kesinlikle gitmeyin derim tabi yine takdir sizin onun dışında saglamdır diyebileceginiz bir hoca varsa tavsiyelerinizi bekliyorum :)

evet bence de eğer güvenilir bir hoca bildiğiniz varsa yazar mısınız?

Fal konusunda bilmiyorum açıkcası birisi var ama emin değilim, fakat nazar büyü gibi etkilerden korunmak, yada yıldız yükseltme gibi bir konuda birisini arıyorsanız Majisyen Kontejyan'ı öneririm. Adam seminerler veriyor türkiyenin her yerinde, hatta yakında esmaül hüsnaların enerjisi ile ilgili kitabı çıkacak. googleye majisyen kontejyan yazarsanız bulursunuz, ünlü ünsüz herkes adamın peşinde.

Banada Izmirde iyi bir falci hoca büyü boza bilen birini önerirseniz cok sevinirim.

Dediğim kişiye ulaşabilirsin, anahtar akademi diye bir yerde 1.kordon alsancakta orada sıksık seminer ve eğitimler veriyor. yada dediğim gibi googleden ulaşabilirsin majisyen kontejyan yazınca mutlaka çıkar, sitesi var bende üye olmuştum, büyü bozmayı kendisi tarif ediyor siz yapıyorsunuz.

ben size birini önerebilirim.bimiyorum duymuşsunuzdur belki ama benim bi falcım vardı gülistan o üzerimde hep bi terslik olduğunu falan birinin bişey yaptığını kendini okut diyip dururdu.ilk başlaarda hiç önemsemedim 4yıl kadar :) ama her falda aynı şeyi söyleyip hayatımdaki olumsuzlukları hep ona yorunca ki çevremde bi kaç kişiye okuttuğum halde okutmuşsun etkisi geçmemiş falan diyince biraz tırstım.bi arayışa girdim.manisada bi adam.yıldızname gibi bişi bakıo.fal değil ama.sıkıntımı kendi söyledi falan sonra baya bi dua okudu.sonra kum mu toprak mı bilemem de okudu onlarıda karıştırdı 1 hafta kafana koluna sür dedi.bi de muska yazdı.paraya gelince gönlünden ne koparsa dedii ama 20 vermiştim sanırım biraz azımsadı muska yazmıştım dedi sonra da tamam neyse die geçiştirdi.2yıl önceydi yaşlı bi amca.zaten tek hocaymış orda arabayla sora sora bulmştum herkes bilio.onu araştırın derim.sonra çok ilginçtir ki gülistana tekrar gidince üzerimdeki tersliğin bittiğini ve durduğunu bi hocaya okuttuğumu söyledi.her gittiğimdede sormuşumdur hep söylemiştir.çok hoca işlerini ciddiye almasamda etkilendim açıkçası.

çok sağol canım peki birşey sorucam bu adamın adı nedir ve tam olarak nerededir yazarsan çok memnun olurum.

çok sağol canım peki birşey sorucam bu adamın adı nedir ve tam olarak nerededir yazarsan çok memnun olurum.
adamın adını hatırlamıyorum canım manisada fatma hoca die biri varmış ben onu aramış bulmuştum numarasını sonra cevap alamıyınca numaranın son rakamlarını değiştirerek aramıştım sonra öldüğünü öğrendim ve bu hocayı söylemişlerdi yerini bile hatırlamıyorum ama kemalpaşa yolundan gitmiştim ve baya bi köy geçtim orda insanlara sora sora buldum herkes biliyo zaten eski bi köydü çok yerleşik halkıda yokmuş sora sora hoca varmış die gidip buldum bence biraz araştırırsan bulursunuz diye tahmin ediyorummm.
2yıl geçti bidaha gitmem die hiç not bile almadım neyazıkki.

tamam canım çok teşekkürler

merhaba kızlar facebooktaki Tarot Kahini'ne daha önce tarot baktırmıştım net üzerinden ve nerdeyse her şeyi bilmişti. Az önce konuştum kendisiyle yarından itibaren izmirde olacakmış istediğin an yüzyüze de bakarım dedi. Ücret talep edeceğini de zannetmiyorum çünkü daha önce sormuştum. tek başıma gitmeye çekiniyorum acıkcası eğer görüşmeye niyeti olan birileri olursa beraber gideriz ne dersiniz?

aslında ben gelebilirim iş çıkışında..? özel msj hakkım yok, sen msj atarsan iletişim kurabileceğim bi mail yada telefon sana ulaşırım..

Merhaba arkadaşlar cafe cookie deki sevgi cafeden ayrılmış nerde olduğunu bilen var mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…