İzmir'deki Falcılar

KıZlar siZe çok iyi bi falcı buldum abartmıyorum izmirde gitmediğim falcı kalmadı kadın izmirde yaşamıyor ama msn adresi ile 15 bakıyo kadın cahve içtik kızlarla hesap No vermişti internetten gönderdik parayı kahve içip kapatıp resmini gönderdik kadın iki gün önce karanlık bi yerde anlamışsanız üstünde pembe bi kıyafet varmış ağlarken bi dua ermişsin o kabul olacak dedi inş.bekliyorum ama ayrıldığım erkek arkadaşımın dönüceği saate kadar bildi ve döndü sana döndüğünde şu kelimeleri kullanacak dedi ve aynı kelimeler şaka gibi yaaa neyse şimdi diğer tomarca para harcadığım sahte falcılara üzülüyorum Aysel abla/yıldız ana başla da gitmem bi falcıya

Merak ettim şimdi :18:, umarım samimisindir bunları yazarken, çünkü konuda bir çok reklam var. Eğer mümkünse iletişim adresini özel mesajla yollar mısın?

selamm... msn adresini özelden msj atabilirmisiniz ???

artı sizn gibi başka arkadaşlarınız da var mı baktırıp memnun kalan ?? şimdiden teşekürler...bu arada tarot kahinine ben de tarot baktrdım bi kaç ay önce yüzyüze..öncelikle çok kibar bir insan çekinmenize gerek yok bunun haricinde geleceği bilemem ama kişilik analizleri gerçekten iyi..bilmiyorum bu belki insan psikolojisnden iyi anlamasıyla alakalıdır..ama ben memnun kalmıştım..

Burda yorumları daha önceden okumuştum ne zamandır gitmek istiyordum,Fundaya nihayet gidebildim.Daha önce Alsancak Daisy cafedeymiş şimdi Efsun cafede.Kendisini çok sevdim çok tatlı bir bayan tarot baktırdım isim alıyor anne adı doğum tarihini öyle ağzınızdan laf almak için sorularda sormuyor ben falını çok beğendim benim yaşadıklarımı,içinde bulunduğum durumu tam anlamıyla anlattı.Kısada bakmıyor ve sonra sormak istediğiniz merak ettikleriniz varsa falın sonunda sorabiliyosunuz.

Ben Majisyen Kontejyan'a ulaştım fal bakmıyormuş, hiçbir zamanda bakmamış, sadece yıldız yükseltme ve güzellik tılsımı hazırlıyormuş yada kötü olmayan şeyler işte.

geçmiş sayfalarda ewreka kafede bakan yelizden cok bahsedılmış ama baktıranlar olduysa yorum yapılmamış hıç.baktıranların yorumlarını alabılır mıyız memnun kaldılar mı gecmıs sayfada sadece numarası cok ıstenmıs kadının.şimdi nerde bakıyo ne kadara bakıyo numarası nedir :S

Kızlar benim msj atma hakkım yok siz bana mail.adresinizi verin ben size ordan gönderirim evet yaklaşık 4 kişiye baktı arkadaşlarımdan hepsi memnun ama tabi sizde baktırıp yorum yaparsın ona göre diğer arkadaşlarda gider :)

Umarım bir an önce yollarsın merak ettim, şimdi.

se. ev ren @ hot mail .com

ay kızlar ben de gıttım
adı nırvana dıe bı yer alsancakta
kesınlıkle tavsıye etmem bu kadar uyduruk fal olamaz
gıtmeyın dıe soledım

birlikte gidelim ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…