Merhaba arkadaşlar cafe cookie deki sevgi cafeden ayrılmış nerde olduğunu bilen var mı:)
KıZlar siZe çok iyi bi falcı buldum abartmıyorum izmirde gitmediğim falcı kalmadı kadın izmirde yaşamıyor ama msn adresi ile 15 bakıyo kadın cahve içtik kızlarla hesap No vermişti internetten gönderdik parayı kahve içip kapatıp resmini gönderdik kadın iki gün önce karanlık bi yerde anlamışsanız üstünde pembe bi kıyafet varmış ağlarken bi dua ermişsin o kabul olacak dedi inş.bekliyorum ama ayrıldığım erkek arkadaşımın dönüceği saate kadar bildi ve döndü sana döndüğünde şu kelimeleri kullanacak dedi ve aynı kelimeler şaka gibi yaaa neyse şimdi diğer tomarca para harcadığım sahte falcılara üzülüyorum Aysel abla/yıldız ana başla da gitmem bi falcıya
KıZlar siZe çok iyi bi falcı buldum abartmıyorum izmirde gitmediğim falcı kalmadı kadın izmirde yaşamıyor ama msn adresi ile 15 bakıyo kadın cahve içtik kızlarla hesap No vermişti internetten gönderdik parayı kahve içip kapatıp resmini gönderdik kadın iki gün önce karanlık bi yerde anlamışsanız üstünde pembe bi kıyafet varmış ağlarken bi dua ermişsin o kabul olacak dedi inş.bekliyorum ama ayrıldığım erkek arkadaşımın dönüceği saate kadar bildi ve döndü sana döndüğünde şu kelimeleri kullanacak dedi ve aynı kelimeler şaka gibi yaaa neyse şimdi diğer tomarca para harcadığım sahte falcılara üzülüyorum Aysel abla/yıldız ana başla da gitmem bi falcıya
Daisy kafede çalışıyor şuan alsancak da.
selamm... msn adresini özelden msj atabilirmisiniz ???
artı sizn gibi başka arkadaşlarınız da var mı baktırıp memnun kalan ?? şimdiden teşekürler...bu arada tarot kahinine ben de tarot baktrdım bi kaç ay önce yüzyüze..öncelikle çok kibar bir insan çekinmenize gerek yok bunun haricinde geleceği bilemem ama kişilik analizleri gerçekten iyi..bilmiyorum bu belki insan psikolojisnden iyi anlamasıyla alakalıdır..ama ben memnun kalmıştım..
Kızlar benim msj atma hakkım yok siz bana mail.adresinizi verin ben size ordan gönderirim evet yaklaşık 4 kişiye baktı arkadaşlarımdan hepsi memnun ama tabi sizde baktırıp yorum yaparsın ona göre diğer arkadaşlarda gider :)
Umarım bir an önce yollarsın merak ettim, şimdi.
se. ev ren @ hot mail .com. aysel _abla _74 @ hotmail. comsende yorumunu yazabilirmisin baktırınca tatlım
Kızlar benim msj atma hakkım yok siz bana mail.adresinizi verin ben size ordan gönderirim evet yaklaşık 4 kişiye baktı arkadaşlarımdan hepsi memnun ama tabi sizde baktırıp yorum yaparsın ona göre diğer arkadaşlarda gider :)
merhaba kızlar facebooktaki Tarot Kahini'ne daha önce tarot baktırmıştım net üzerinden ve nerdeyse her şeyi bilmişti. Az önce konuştum kendisiyle yarından itibaren izmirde olacakmış istediğin an yüzyüze de bakarım dedi. Ücret talep edeceğini de zannetmiyorum çünkü daha önce sormuştum. tek başıma gitmeye çekiniyorum acıkcası eğer görüşmeye niyeti olan birileri olursa beraber gideriz ne dersiniz?
bende ıstıorum e_m_n_4_18@hotmail.com
Umarım bir an önce yollarsın merak ettim, şimdi.
se. ev ren @ hot mail .com
bende istiyoruuum..! .............> sevda_atuk@msn.com[/Bugün, 10:16 Konu Sahibi : elbola #5757 best11111
Papatya
Giriş tarihi
Jul 2011
Slm
aysel_ abla_ 74@hotma. com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?