Umarım bir an önce yollarsın merak ettim, şimdi.
se. ev ren @ hot mail .com. aysel _abla _74 @ hotmail. comsende yorumunu yazabilirmisin baktırınca tatlım
arkadaşım ben bu adresi listeme ekleyemiyorum yanlış adres diyor ?? tekrar kontrol edebilirmisn adresi ?? ya da ekleyebilen var mı ???
Şu yıldız düşüklüğü sorunu için olan yıldız yükseltme konusunu okudunuz mu? Ben karar verdim yaptırıcam Neslihan geçen ay yaptırmış, bizim ebrarıda gördüm bu sitedeydi, oğlişinin resimlerini koymuş kuzucum. Yıldız yükseltme konu bu, kopyalıcaktım ama engel var sanırım Yıldız Düşüklügü - Yıldız Yükseltme Çalışması - Maji Spiritualizm ve Kişisel Gelişim Akademisi
Para tuzakları inanmayın böyle şeylere.Oturun Allah'dan kendiniz isteyin şansı kısmeti.Araya aracı koymaya ne gerek var.Bence böyle gitmek isteyen parası çoksa buyursun gitsin.
ben bir kaç kere müjgana gittim 2 kişiye baktırdım orda biri patır patır çok konuşuyor ama söylediği 10 şeyden 9unu bilemedi hatta hiç birini bilemedi baktım saçmalıyor iyice kalktım. bi hafta sonra öbür falcularına baktırdım hatta sabahtan randevu aldım zar zor oda genel konuşuyor evet bir çok şeyi tahmin ederek biliyor ama genede içim ısınmadı. bornovada telveye gitmiştim bundan baya bi zaman önce ordaki kadın saçma sapan şeyler söyledi bi an şaşırdım banamı söylüyor yoksa başka birinemi fal bakıyor yani kısacası oda hayal kırıklığına uğrattı. bi arkadaşım karşıyakada bi akvaryumcudan bahsetti orayı bi kızcağız işletiyomuş aynı zzamanda falda bakıyormuş 10 tlye bakıyomuş tarotu ama herşeyi söylüyomuş arkadaş baya bi met etti orayı bilen varmı ?? açıkcası ben utanıyorum akvaryumcuya gidip fal baktırmak istiyorum diye ama kararsızda kaldım, şeytan dürtüyor bu akşam belki cesaretimi toplarsam bi gidip bakmak istiyorum balık alcam diyip muabbete girebilirsem belki falda baktırtırım dilerim buda hüsranla sonuçlanmaz
nerde ki bu akvaryumcu?
ben de doğa hanım diye birini tanıyorum.bir ara karşıyakada bi pasajın içindeki bi kafede bakıyordu ve astrolojiyi kullanarak bakıyordu o da.çok güzel fal bakmıştı hatta şimdiye kadar en beğendiğim falcıydı diyebilirim.sonra ordan ayrıldığınu duydum.eğer oysa bir daha gitmeyi çok isterim.dün akşam arkadaşımı binbir türlü entrikayla ve bir bardak çayla kandırıp zorla götürmesini sağladım :) ufacık ama çok şirin bir dükkan doğa hanımın kendiside genç gayet bakımlı modern ve kültürlü biri öyle hiçte tipik falcı görünüşlü biri değil zaten kendisi aslen yan flüt eğitmeniymiş ve bu işi hobi amaçlı yapıyormuş çokta iyi yapıyor açıkcası.. geçmişim hakkında söyledikleri ağzımı bi karış açık bıraktı çok etkileyiciydi. bunu nasıl yaptığnı sorduğumda sadece fal değil aynı zamanda astrolojik bir şekilde baktığı için ve sezgilerinin gelişmiş olmasına bağlayarak bu şekilde baltığını söylediğinde notumu o anda verdim evet bu kızcağız bu işi biliyor.. örnek vermek gerekirse henüz sadece adımı doğum tarihimi verdikten sonra ve başka benim hakkımda hiç bi bilgiye sahip değilken benim yurt dışı bağlantılı bir işte çalıştığımı, annemle babamın boşanmış olduğunu, 2 ay önce erkek arkadaşımdan ayrılmış olduğumu söylediğinde ağzım iyice açık kaldı. kehanetleri ise çok daha ilginçti çünkü anne ve babamın tekrar bir araya geleceiğinden bahsediyordu ve nitekim babam evlendiği ikinci eşinden geçen sene ayrıldı ve annemle tekrar görüşmeye başladı ve sık sık annemle tekrar evlenmek istediğini belirtiyor ama annem bu işe yanaşmıyordu ama doğa hanımın dediğine göre ocak ayından sonra annemde yelkenleri suya indircekmiş bekliyecez ve görücez bakalım :) bu arada kendisi aynı zamanda 20 tlye horoskobuma bakabileceğini söyledi ama rapor olarak değil haritaya bakıp sadece yorumlayabileceğini söyledi ama ayrıntılı rapor istiyorsam 1 hafta beklemem gerektiğini ve tabi ücretinde biraz arttıcağından söz etti. kendisine burdan çok güzel umutlar aşıladığı için ve aklımda hiç yokken hatta balıklardan hiç hoşlanmama rağmen ondan gördüğüm o hayvan sevgisini hissetikten sonra kendisinden aldığım beta balığını bana kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. akvaryumların karşısında o balıkların enerjisiyle baktığı fala ben 10 üzerinden 8 veriyorum haftaya tekrar gidicem bakalım söylediği diğer kehanetlerde gerçekleşirse tekrar burda yazarım..
bu arada adresi karşıyakada dr tibet kızılcan sokağı cumhuriyet ilk okulunun çaprazında kalıyor deniz yıldızı yada deniz kızı akvaryum öyle birşey galiba iskelenin karşısında metro ve kamil koç yazahanelerinin tam arasındaki sokaktan içeri giriyorsunuz orda..
ben de doğa hanım diye birini tanıyorum.bir ara karşıyakada bi pasajın içindeki bi kafede bakıyordu ve astrolojiyi kullanarak bakıyordu o da.çok güzel fal bakmıştı hatta şimdiye kadar en beğendiğim falcıydı diyebilirim.sonra ordan ayrıldığınu duydum.eğer oysa bir daha gitmeyi çok isterim.
galiba evet bi ara müjganda çalıştığını söyledi şimdi kendi dükkanında bakıyor bende çok beğendim bi kaç günsonra horoskop için birdaha gitmeyi düşünüyorum ben doğa hanıma
Merhaba arkadaslar bende gulistan sevda ve berk e gittim 3ude denenebilir bence gulustan ve berk daha iyi bakiyor yakin zamanda soyledikleri cikarsa paylasirim sizden ricam yesilyurttaki emelin tel numarasini bana gonderebilirmisiniz.
Kızlar merhaba, Adanalı Sevinç Abla'ya giden var mı hiç? bir arkadaşım yakın zamanda gitti, kız nişanlısından son dakikada ayrılmıştı, cocugun annesi istememişti filan..:2:. Hepsini bilmiş, kız ağlayarak çıkmış yanından, bana da önerdi çok. Telefonla randevu alacam da başka baktıran varsa bilgi almak istedim, herhalde 2-3 güne giderim...
teşekkürler şimdiden
kızlar gülistanı bende çok duydum ama gidemedim bilen varsa birlikte gidebiliriz yada sizin tavsiye ettiğiniz iyi bir falcı varsa ulaşın bana fal zamanım geldiiii :)kızlar gülistana ulaşmaya çalısıyorum ama ızını kaybettım lutfen suan gulıstana nasıl ulasabılecegımı calısıyorsa nerde calıstıgını bana yazarsanız cokcok cok sevınırım....
kızlar gülistanı bende çok duydum ama gidemedim bilen varsa birlikte gidebiliriz yada sizin tavsiye ettiğiniz iyi bir falcı varsa ulaşın bana fal zamanım geldiiii :)
slnmlar...gülüstan istanbulda kocasının tayini çıktığı için....ama ben size şunu söylüyeyim kıbeıs şehitliğinde gül hanım var katina ve monaliza bakıyor tavsiye ederim ama randevu alıyorsunuz...size soru sorduruyor siz neyi merak ediyorsanız...fiyatı 25 bence değer..bende teli adresi var isterseniz...
kıbrıs şehitliğinde katina ve monaliza bakan gül hanıma uğradınızmı tavsiye ederim...adres ve tel isteyen olursa ben verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?