Asıl Adı Bu Bayanın Gülsevil Yalnız...Siz Nerdeyken Gittiniz İki Tane Gül Varmış...Bu dediğim Esmer... Kahvede Tecrübeli Değil Ama Katina Süper Diyebilirim...gül hanıma gittim ama ahım şahım bişey söylemedi genel bi baktı sorularıma üstünkörü cevap verdibenden geçer not alamadı ben gene doğa hanımcıyım valla
peki bu berk kim nerde hangi kafede bakıyor?bende gülistancıydım ve artık izmirde yok fal baktırmaya ihtiyacım var berke nası ulaşabilirim?
Asıl Adı Bu Bayanın Gülsevil Yalnız...Siz Nerdeyken Gittiniz İki Tane Gül Varmış...Bu dediğim Esmer... Kahvede Tecrübeli Değil Ama Katina Süper Diyebilirim...
katinadan korkuyorum ben ya hiç iyi şeyler duymadım katina destesiyle ilgili
peki bu berk kim nerde hangi kafede bakıyor?bende gülistancıydım ve artık izmirde yok fal baktırmaya ihtiyacım var berke nası ulaşabilirim?
Papaz byl dolandrclk - DHA Doan Haber Ajans
Kızlar merak ettimde bu birgül,sitede bahsedilen falcı birgül mü acaba?
arkadaşlar daha önce cookie de sonrasında gönül dostumda çalışan bir tamilla hanım vardı. şimdi kaybettim kendisini. bir yerlerde görürseniz ne olur yazın. kadın benim her şeyimi birebir biliyordu.
perşembe günü doğa hanıma gittim.daha önceki gibi süperdi.geçmişimi hislerimi duygularımı isteklerimi her şeyi doğru ve eksiksiz olarak anlattı.dediklerinin çıkıp çıkmadığını anlamam için birkaç ay beklemem gerekecek.benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi falcı kesinlikle.
burcudeniz,doğa hn kaça bakıyor?haftasonları bakıyormu?ayrıca teli varmı?
Teşekkür
10 liraya bakıyor.hafta sonları bakıp bakmadığını bilmiyorum.teli var ama benim özel mesaj hakkım yok ne yazık ki mesaj sayımdan dolayı :S
Sorduğunuz Berk yayla cafe bir adıda neco cafe kemaraltındaki Berk se sakın gitmeyen.Hali tavrı berbat yılışık üstüne üstlük falıda berbat.Gelecekle ilgili zaten bilene rastlamadında geçmiş ve şimdiki zaman kişilik analizi hiç birini turturamadı salladıda salladı.Beğenmediğimide anlayınca tamam bu kadar güle güle dedi inanın 5 dk.bile sürmedi.Parama acıdım
Arkadaşlarım da aynen böyle demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?