İzmir'deki Falcılar

Teşekkürler canım bilgi için.
dün değil önceki gün gittim ben de Adanalı Sevinç Ablaya. %100 dediğim bir iş vardı, maaşı bile konuştugumuz, sadece imza atmak için gün beklediğim... ona olmayacak gözyaşı dökeceksin filan dedi...ben de cok saçma diye söylendim kendi kendime... Ve dün haber geldi, imza atacam diye beklediğim yer, bir dolu bahane ıvır zıvırla son saniyede "olmayacak" dediler

Ama yine de ileride bir iş değişikliği olacagını ve işten sonra aşkın da geleceğini sööledi, umarım ööle olur

gül hanıma gittim ama ahım şahım bişey söylemedi genel bi baktı sorularıma üstünkörü cevap verdibenden geçer not alamadı ben gene doğa hanımcıyım valla
Asıl Adı Bu Bayanın Gülsevil Yalnız...Siz Nerdeyken Gittiniz İki Tane Gül Varmış...Bu dediğim Esmer... Kahvede Tecrübeli Değil Ama Katina Süper Diyebilirim...

peki bu berk kim nerde hangi kafede bakıyor?bende gülistancıydım ve artık izmirde yok fal baktırmaya ihtiyacım var berke nası ulaşabilirim?

cnm berki bilmiyorum ama kısa adı gül asıl adı gülsevil baka onun kahvesi iyi değil ama kartlarda muhteşrm özellikle katina falında tavsiye ederim...

peki bu berk kim nerde hangi kafede bakıyor?bende gülistancıydım ve artık izmirde yok fal baktırmaya ihtiyacım var berke nası ulaşabilirim?

Canım berk kemeraltında daha önce gittik ama dediği şeylerin tam tersi oldu kahve içsen bile tarota yönlendiriyor 30 tl parana yazık bence yinede sen bilirsin ...kızlar iyi bir falcı öneren varsa tek gitmek istemiyorum hazır haftasonu gelmişken birlikte gidelim haber bekliyorum sizden :)

Kızlarrr inanamıyorum geçengün karşıyakada bi akvaryuma gittiğimi söylemiştim ya o kızın söylediği belkide ama en zor en saçma olan şey bugun saat 12.46da gerçekleşti inanamıyorummm inanamıyorum söylediğinde hadi canım demiştim tamam iyi güzel hoş bakıyosunda bunu biraz salladın demiştim için açıkçası bana ayın 5inden sonra bişeyler akrebe satürüne giriyor yeni bir iş teklifi alıcaksın hemde bu hayatının dönüm noktası olucak falan demiştim bende içimden valla şuanda işim okadar iyiki istere amerikadan iş teklifi gelsin bırakmam demiştim ve bugun amerikadan bir şirketten acayip cazip bir teklif aldım hemde şirketin bizzat sahibinden kalbim yerinden çıkıcak gibi neyapıcağımı bilemiyorum ve hayatımın değişitiricek bir teklif oturup bi saatir hüngün hüngür ağlıyorum şuan kazandığımın tam birbuçuk katını teklif ediyor ve şimdiki işimin yarısı kadar anca çalışıcam ve adama sadece gak guk demekten başka hiçbirşey diyemedim elim ayağıma dolaştı hepiniz kalın sağlıcakla heyecanımı mazur görün lütfen hala heyecandan ağlıyorum heyecanımı ilk sizle burdan paylaşıyım dedim bu akşam beni tanıştıran o arkadaşa yemek ısmarlıcam ozaman bi çayla kandırmıştım ama busefer ziyafeti haketti :)

Berk'i tavsiye etmem.Denizimsii daha önce bir yorum yapmıştı onunla ilgili.Söylediklerinin benzerini 2 arkadaşım söyledi.

Akvaryumdaki Doğa Hanım daha önce Müjgan'da çalışan Doğa Hanımsa , kötü değil ama etkileyici de değildi benim için.Ama belki yolum düşerse bir kere daha deneyebilirim.

perşembe günü doğa hanıma gittim.daha önceki gibi süperdi.geçmişimi hislerimi duygularımı isteklerimi her şeyi doğru ve eksiksiz olarak anlattı.dediklerinin çıkıp çıkmadığını anlamam için birkaç ay beklemem gerekecek.benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi falcı kesinlikle.

arkadaşlar daha önce cookie de sonrasında gönül dostumda çalışan bir tamilla hanım vardı. şimdi kaybettim kendisini. bir yerlerde görürseniz ne olur yazın. kadın benim her şeyimi birebir biliyordu.

arkadaşlar daha önce cookie de sonrasında gönül dostumda çalışan bir tamilla hanım vardı. şimdi kaybettim kendisini. bir yerlerde görürseniz ne olur yazın. kadın benim her şeyimi birebir biliyordu.

Tamilayı duydum geçenlerde ;yani kapıdaki çocuklar falcılarının adlarını sayıyorlardı.Tamila'yı da söylediler.Ama alsancakta mı ,kemeraltında mı olmuştu hatırlayamadım şimdi .Bu arada gönül dostum nerede ? Sanki onu da gördüm ama çıkartamadım.

Cookie'ye yeni gelen Banu hanıma fal baktırdım.İlk izlenim (sonra değişebilir)fena değil.Bir iki defa daha denemek istiyorum.Yolunuz kıbrıs şehitlerine düşerse ve dinlenip yorgunluk kahvesi içmek isterseniz , falınıza da baktırabilirsiniz.10tl.

Son düzenleme:
burcudeniz,doğa hn kaça bakıyor?haftasonları bakıyormu?ayrıca teli varmı?
Teşekkür

Sorduğunuz Berk yayla cafe bir adıda neco cafe kemaraltındaki Berk se sakın gitmeyen.Hali tavrı berbat yılışık üstüne üstlük falıda berbat.Gelecekle ilgili zaten bilene rastlamadında geçmiş ve şimdiki zaman kişilik analizi hiç birini turturamadı salladıda salladı.Beğenmediğimide anlayınca tamam bu kadar güle güle dedi inanın 5 dk.bile sürmedi.Parama acıdım

Arkadaşlarım da aynen böyle demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…