gönderdim canım özelden Nergiz hanımın telefon numarasını :)
Haselnut çooook teşekkür ederim :) aldım numarayı. Nasıldı Nergiz hanım sen memnun kaldın mı? Ay forumu okudukça kafam çok karışıyor :)))
işleri yolunda gitmeyen, neye el atsa kuruyan, üzerinde büyü vs olduğunu düşünenler için söyledim yani böyle keyfi hadi baktıralım bakalım bana ne dicek diye değil...
kendisini sevmiştim ama önce kısmet kapalılığı var dedi sonra bak 3 aya kadar nikah var dedi sonra kurşun dökelim dedi yani gelecek için gitmesem de fal baktırmaya,gittiğimden beri kaç 3 aylar,kaç mevsimler geçti ama nikah falan olmadı yani
Hmmmm fıss yani diyorsun sanırım :))))) ay aman falcılarla delirdim zaten son zamanlarda..gitmeyeyim o zman
Canım bazen bir anlamda terapi gibi geliyor da fal sonra hastalık derecesine de gelebiliyor durmadan fal baktırmak isteği fala göre hayata yön vermek o zaman iyi olmuyor.Nergiz hanımın belki sen falını sevebilirsin çünkü hep diyoruz ya ,elektrik meselesi mesela kuzenimle aynı falcıya gidiyoruz ben çok memnun kalırken o hiç memnun kalmayabiliyor.
üç gün önce arkadaşıma katina falına baktırmak için yine küçükparktaki telve cafeye gittik asiye hanıma baktırmak için.Orada otururken garson çocuk katina yerine vatikan falı baktırın dedi ben zaten baktırmayı düşünmüyordum ama çok ayrıntlıl ve daha iyi deyince tamam bende baktırayım dedim.Asiye hanım arkadaşım ve benimle ilgili o kadar ayrıntılı ve nokta atışı söylemlerde bulundu ki kendime zor geldim tarihler veriyor kağıt kalem ile yanına oturuyorsun.Bazı arkadaşlar Asiye hanım için çok kötü falan demişler ama bana ne zaman bakarsa baksın herşeyi teker teker söylüyor ve gelecek ile ilgili söyledikleri de çıkıyor bence gidilip bir denenmeli diyorum.
Onu bunu bilmiyorum ama yolunuz istanbula düşerse taksimde medyum demet var. Home ofisinde bakıyor. En az bir gün önceden randevu almak gerekiyor. Biraz pahalı ama yıllardır giderim. Zihin okur kendisi,biri sizin hakkınızda ne düşünüyor söyler. Gelecekle ilgili söyledikleri de çıkar çok çok çoğu zaman. Bir kaç kere bilemediği oldu bana. Ama dediğim gibi çok nadir. O kadar da olur diye düşünüyorum.
Burda da müjgan hoşuma gitti. Çok gitmedim ama genelde bildi söyledikleri. Daha vadelerini bekliyorum :) Ama sevdam cafedeki abla çok şeker,fakat geleceği hiçbişekilde bilemedi. Birde biz toplu halde gitmiştik ona geçen sene..hiçkimseye çıkmadı söyledikleri ne yazıkki..
Medyum Demet'in numarasını yollayabilir misin? Şimdiden teşekkürler.
k.k. kullanıcısı arkadaşlardan bilgi istiyorum. karşıyaka evraka cafe de önerebileceğiniz bir isim var mı? bugün akşam gitmeyi düşünüyorum vee yerini de tam olarak tarif edebilir misiniz, ama isim konusunda kararsızım en kısa zamanda dönüş yaparsanız sevinirim :)
Merhaba. Özel mesaj hakkım yok ne yazıkki. ama gooogla medyum demet tel yazarsan üstten 4.sırada çıkıyor numara. az önce denedim :)
Teşekkür ederim:)
Sonu 78 ile biten numara mı?
Hayıııır :)))) başkan ve kocaelinin falına baktırdık diye bir yazı var. Ve söylediğim kelimeleri aynen yazınca 4. sırada çıkıyor hala :)))) ay koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?