İzmir'deki Falcılar

Haselnut çooook teşekkür ederim :) aldım numarayı. Nasıldı Nergiz hanım sen memnun kaldın mı? Ay forumu okudukça kafam çok karışıyor :)))

kendisini sevmiştim ama önce kısmet kapalılığı var dedi sonra bak 3 aya kadar nikah var dedi sonra kurşun dökelim dedi yani gelecek için gitmesem de fal baktırmaya,gittiğimden beri kaç 3 aylar,kaç mevsimler geçti ama nikah falan olmadı yani

işleri yolunda gitmeyen, neye el atsa kuruyan, üzerinde büyü vs olduğunu düşünenler için söyledim yani böyle keyfi hadi baktıralım bakalım bana ne dicek diye değil...

Aycan_35 ben aynen öyle düşünüyorum. Bana özelden yardımcı olabilir misin? Konu hakkındaki deneyimini paylaşabilir ve/veya iletişim bilgisi yollayabilir misin? Çok sevinirim

Hmmmm fıss yani diyorsun sanırım :))))) ay aman falcılarla delirdim zaten son zamanlarda..gitmeyeyim o zman

Zaten bu falcılara verdiğim paralarla ne kuantum seminerlerine gider ,ne regresyon terapileri görürdüm.. Bari ruhum gelişirdi.... Böyle az az para verince harcamıyomuşuz gibi geliyo tabi

Hmmmm fıss yani diyorsun sanırım :))))) ay aman falcılarla delirdim zaten son zamanlarda..gitmeyeyim o zman

Canım bazen bir anlamda terapi gibi geliyor da fal sonra hastalık derecesine de gelebiliyor durmadan fal baktırmak isteği fala göre hayata yön vermek o zaman iyi olmuyor.Nergiz hanımın belki sen falını sevebilirsin çünkü hep diyoruz ya ,elektrik meselesi mesela kuzenimle aynı falcıya gidiyoruz ben çok memnun kalırken o hiç memnun kalmayabiliyor.

Sağol canım çok teşekkür ederim. Çok olumsuz yorum var ama insan etkileniyor yaaaa...neyse napalım :)))

üç gün önce arkadaşıma katina falına baktırmak için yine küçükparktaki telve cafeye gittik asiye hanıma baktırmak için.Orada otururken garson çocuk katina yerine vatikan falı baktırın dedi ben zaten baktırmayı düşünmüyordum ama çok ayrıntlıl ve daha iyi deyince tamam bende baktırayım dedim.Asiye hanım arkadaşım ve benimle ilgili o kadar ayrıntılı ve nokta atışı söylemlerde bulundu ki kendime zor geldim tarihler veriyor kağıt kalem ile yanına oturuyorsun.Bazı arkadaşlar Asiye hanım için çok kötü falan demişler ama bana ne zaman bakarsa baksın herşeyi teker teker söylüyor ve gelecek ile ilgili söyledikleri de çıkıyor bence gidilip bir denenmeli diyorum.

kızlaragası hanı sevdam cafe de 2 yeni falcı var birinin adı cemile ötekini hatırlayamadım. berbat ötesi yalan dolan.. sakın baktırmayın.....

bu asiye hanım kücükparkın neresinde ve kac tl ye bakıyor ???

Asiye hanım telve cafe de.Telve cafe de küçükparkta barlar sokağında kampana diye bir bar var onun çaprazında kalıyor kime sorsan gösterir.Vatikan falına 30 tl ye bakıyor katina falına ise 20tl.Vatikan falı daha ayrıntışı sana tarihler veriyor zaten oturduğunda kağıt kalem ile yanına gidiyorsun.Fiyatları pahalı geldiyse dün beni arkadaşım kızlar ağasının orada kendi falcısına götürdü Ayten hanım kadın kendi yerini açmış AYTEN CAFE 15 tl ye bakıyor ve o da çok iyi şimdiki durumu çok iyi biliyor gelecekle ilgili de çok fazla konuşuyor işin ilkginç tarafı asiye hanımda ayten hanımda bana aynı şeyleri söyledi.Ama ayten hanımın kapısında yatıp kalkanlar varmıs ben ondan da çok memnun kaldım kahve ve tarotu beraber bakıyor bence denemelisin

Medyum Demet'in numarasını yollayabilir misin? Şimdiden teşekkürler.

k.k. kullanıcısı arkadaşlardan bilgi istiyorum. karşıyaka evraka cafe de önerebileceğiniz bir isim var mı? bugün akşam gitmeyi düşünüyorum vee yerini de tam olarak tarif edebilir misiniz, ama isim konusunda kararsızım en kısa zamanda dönüş yaparsanız sevinirim :)

bılemedım ben nere ora nasıl bakıyolar varmı memnun olan neresı orası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…