İzmir'deki Falcılar

Kocaelili baskanın falına paradiso cafedeki demet bakmış, bu değil mı?
Çıkmış mı ki falı sorsak :)))

Hehehe :)) onu bilemiyorum. Ama çok sık gitme,arada git,söylediği herşeyi not al. 6 ay sonrasının bile çıktığını görceksin. BEn bazen kendimi kaybediyorum,haftada 2 kere falan gidiyorum. Bozuluyo baktıkları tabi biyerde. O kadar sık gitmek iyi bişey değil. Bi konuya o kadar takılmak iyi bişey değil aslında :))) Ama arada git. Yüzde doksanbeş çıkıyor dedikleri. Gerçekten 3tür 4tür bilemediği. Yıllardır gitmeme rağmen. Götürdüğüm arkadaşlarımdan da sadece bir tanesine bilememişti. ben olumsuz olanları söyliyeyimde.. Mesela şimdi vadesini dolmasını beklediğim birşey var. 3 ayı kaldı :)) Paradiso cafe de kapandı. Home ofisinde bakıyor artık. Orda bir cep numarası var. Oordan arayıp randevu alman gerekiyor,bir gün önceden.. Ahh yaaa,şu an izmirde o ayarda bi falcı bulsam uçarak gidicem. İnşallah Müjgan'ın söyledikleri çıkar. Ben o kadını da çok sevdim :))) Allah hepimizin sonunu hayır etsin :)

Merhabalar. daha önceki aylarda bir hocadan bahsetmişsiniz.. Öyle birine çok ihtiyacım var. Bazı kısırdöngülerimden kurtulamıyorum ve çaresiz hiisediyorum artık..Hep aynı hep aynı.. Buradaki yazılardan da bana güven uyandırdınız. Özelden bana o kişiye ait ulaşım bilgisi,isim numara vermeniz mümkün olur mu rica etsem? Teşekkürler

Demet'e nihayet gidebildim; ama mevcut durumla ilgili oldukça olumsuz konuştu. O zaman bırakıp başka seylere mı yöneleyim dediğimde de evet demedi. Tablo zannettiğin kadar pembe değil ama şunu şunu yap yine de dedi..
Kafam hepten karıştı:)
Dediğin gibi hepimiz için en hayırlısı neyse o olur inşallah..

Demet'e nihayet gidebildim; ama mevcut durumla ilgili oldukça olumsuz konuştu. O zaman bırakıp başka seylere mı yöneleyim dediğimde de evet demedi. Tablo zannettiğin kadar pembe değil ama şunu şunu yap yine de dedi..
Kafam hepten karıştı:)
Dediğin gibi hepimiz için en hayırlısı neyse o olur inşallah..

yazdım canım özelden

gittim pazartesi..karşına alıp dinlemiyor...pekte konuşmuyosun.yapıp verdi bişeyler uyguluyoruz.ama sonuç ne olur bilemem.ben daha farklı bişey bekliyodum.ne bileyim.en azından senin ağzından sıkıntını dinleyebilirdi.yada bişey söylerdi olanla ilgili...ama böyle olmadı.ve bi kaç kişi vardı yanında onlarda yazıyodu bişeyler.bilmiyorum.sana yaptıkları çözdümü merak ettim.bana yazarsan sevinirm ...özel hakkım yok maalesef...yoksa ayrıntılı anlatıcam sorunu ve ne ye karşı ne yapıp verdiğini....

bu arada çalışlı köyü varmış ordada birinden bahsettiler o gün iyiymiş diyolar.sana nekadar sürede etki yaptı.yazarsan sevinirim cnm.

Hmmm anladım canım. Önemli bir konu senin için anladığım kadarıyla. Genel itibariyle Demet'in tavsiyelerine uymanı tavsiye ederim. Ama tabi içine siniyorsa,aklına yatıyorsa. Bize bi ara mesajlarımızı bile yazdırmışlığı vardır. he ben elime yüzüme bulaştırmışımdır o ayrı :))) Demetin tavsiyeler hep dişi enerjiyi ayakta tutmak üzerinedir,o yuzden kafama yatar genelde. Ama içinden gelen de önemli tabi..Yapması en zor şey ise Allaha evrene teslim olmak,tevekkül etmek. Bi noktadan sonra salıverip gitmek,aman noolucaksa olsun demek en iyisi. En zor olan da bu zaten. Ama en güzel sonuçlarda o zaman olmaya başlıyor işte :))) İnşallah güzel şeyler olur senin için de,yeterki inan güzelliklere :)

yazayım canım özelden :)

telefon numarasını nerden bulurum medyum demet in

Dediğin gibi olayları akısına bırakmak lazım bazen, ben de su an onu yapmaya calisiyorum. Ama Demet'in dediği gibi gelişmeler olursa söylediklerini es gecmeyeceğim. Mevzu ile ilgili diğer insanların düşüncelerini ne kadar doğru tahmin etti bilemem; ama benim duygu ve düşüncelerimi olduğu gibi söyledi, en ince ayrıntısına kadar. Söyledikleri aklımın bir köşesinde duruyor; fakat kendiliğinden bir gelişme olana kadar harekete gecmeyi düşünmüyorum. Sağlıklı olanı da bu sanırım. Ne olursa olsun fala kendini çok kaptırmamak lazım , aksi halde olumlu sonuclanabilecek bir şey yersiz bir müdahale yüzünden olumsuz sonuclanabiliyor.

Teşekkür ederim tavsiye ettigin için. Sayende yeni bir bakış acısı kazanmış oldum:)

Dediğin gibi olayları akısına bırakmak lazım bazen, ben de su an onu yapmaya calisiyorum. Ama Demet'in dediği gibi gelişmeler olursa söylediklerini es gecmeyeceğim. Mevzu ile ilgili diğer insanların düşüncelerini ne kadar doğru tahmin etti bilemem; ama benim duygu ve düşüncelerimi olduğu gibi söyledi, en ince ayrıntısına kadar. Söyledikleri aklımın bir köşesinde duruyor; fakat kendiliğinden bir gelişme olana kadar harekete gecmeyi düşünmüyorum. Sağlıklı olanı da bu sanırım. Ne olursa olsun fala kendini çok kaptırmamak lazım , aksi halde olumlu sonuclanabilecek bir şey yersiz bir müdahale yüzünden olumsuz sonuclanabiliyor.

Teşekkür ederim tavsiye ettigin için. Sayende yeni bir bakış acısı kazanmış oldum:)

kızlar geçen alsancaktaydım şık kafe mi ne tam hatırlamıyorum melek hanım diye biri bana fal baktı gayet memnun kaldım sarı saçlı bi bayan onun da enerjisi çok pozitif kısa ve öz söylüyor tarot ağırlıklı bakıyo kahveye

Sevindim memnun kaldığına. Umarım sorunların senin en hayrına olacak bir biçimde bir an önce çözülür. Sonuçlardan beni de haberdar et :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun :))))

Verdiği vadeler çıkarsa bizi haberdar eder misin? :)) Hem kahve hem tarota aynı anda mı bakıyor?

Melek hanıma bende baktırmıstım gercekten cok pozıtıf ama gıttıklerımın arasında en ıyısı en cok nokta atısı yapan ve kehanetlerı tutan doga hanımdı cocukların sınav kagıtlarını okumayı bıtıreyım bu hafta ıcı bos oldugum bır gun tekrar doga hanıma gıdıcem 1 ay gelme demıstı 1 ay doldu bakalım bu sefer neler soylıcek

Hmmm..tutmuştu Doğa Hanımın söyledikleri diyorsunuz? Aslında astrologmuş aynı zamanda anladığım kadarıyla. Bi gitmek lazım. Hatta doğum haritası çıkarmak en iyisi. Doğum haritasını ne kadara çıkarıp yorumluyor o konuda bilginiz var mı?

merhaba ben dün doğa hanımdan bir hafta sonrası için randevu almak için aradım fakat artık tarot falı bakmayacağını söyledi.çok şaşırdım.sadece çok yakın bazı çevresine bakacağını onun dışında danışmanlık talep edenlere astroloji diploması altında horoskop dedi doğum anı gezegen incelemesi diyor bu hizmeti verebileceğini söyledi..zaten melek hanıma beni yönlendiren o olmuştu tarot için bana lütfen gelme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…