İzmir'deki Falcılar

Ama tarotunu görmeden daha pahalı olduğu belli bi uygulamaya geçiş yapalımki? Ben önden tarot denemek isterdim şahsen.. Neyse ben gidersem Nergiz hanıma gidicem zaten. Cesaretimi toplamaya çalışıyorum..öff fal mal çok sıkıldım ((( iyi kötü hiçbi söylenene inanmıyorum artık zaten

Bide sanki falcıya gidince,enerjimi bozuyormuşum gibime geliyor töbe yarabbim size de öyle oluyor mu? Hani sanki aslında sabrımın sınanması gereken bir dönemde,fal astroloji bilmem neyle kendimi rahatlatıyorumda..o zaman da yeni hayat dersleriyle karşılaşmam gerekiyormuşum gibime geliyor. Tevekkül etmemiş oluyoruz bi nevi..Hiçbişey yapmayıp fal falan baktırmayıp sabretmek lazım aslında gibime geliyor (

bence biraz komik ama doğa hanım yine aramızda :)))

Kötü içerik butonunu kullanır mısınız ? Bu şekilde emin olmadığınzı konularda kimseyi suçlamayın lütfen !

artık kabak tadı verdi bu mesajların altına reklam yapıyormuş gibi iftira atmalar varsa problem yöneticiye söyleyin engellesinler formu temizlesinler ben kendi adıma izlenimlerimi yazmaya korkmaya başladım açıkcası... bu arada dün tvlerde tarot kahve falı su falı bakımına yasak geldiği bakanın baktıranın 2 ay hapis artı 300 küsür lirada adli para cezası kesiliceğini söylüyodu hatta adanada başlamışlar ceza kesmeye napıyor bu hükümet tek bir eylencemiz var bayanlar olarak onuda elimizden mi alıcaklar çok sinirlendim..
bu arada doğum haritasına bende baktırmak istiyorum ama nekadarki acaba bilen varmı?? birde doğum haritası için tam doğum saatini bilmemiz gerekiyomuş sanırım dakikası dakikasına nasıl bilicez nerden öğrenebiliriz?

ben bu yönden düşünmemiştim ama kızcağız haklı o zaman fal bakmama kararı almakta..ben bugün açarsa teli knuşup fiyat almaya çalışırım bu yasalar bi yandan iyi oluyor bi yandan kötü ne diyelim.

evet bende duydum hükümet bi yasak daha getirdi...fal bakan baktırana işletmeciye hapis ve para cezası varmış napacak bu fal merkezleri yazık ya valla ben gitmem artık...

Bu doğum haritası nedir acaba? Fal gibi birşey mi?Ne öğreniliyor onunla ilgili?Aydınlatırsanız sevinirim ...Ayrıca,yasaklamayı ben de duydum..Sanırım artık evlerde bakmaya başlayacak falcılarımız!!!!!!

Evet yaa ben de duydum. Kapkaç yapanlar dışarı,bizim eğlencemiz içeri. Şaka gibi..

Doğum saatini annemizden öğrenicez ama bilinmiyorsa işinin ehli astrologlar,hayatının önemli noktalarının oluşma tarihlerinden yola çıkarak buluyorlar o saati. Ama televizyonda gördüğümüz astrologların dışında kimsenin yapabileceğini zannetmiyorum onu. Bu iş yıllarca avrupada eğitim görülerek yapılıyor ne de olsa. Kolay birşey değil aslında. Burdaki astroloji okulları ise çok yeni...

Sevgili laylay ..google a doğum haritası nedir yazınca ilk çıkan linke bak istersen. Çok açıklayıcı bir yazı olmuş. Ben inanıyorum şahsen. Ama para biriktirip televizyonda gördüğümüz astrologlara gitmek en iyisidir diye düşünüyorum. İnsanı çok yönlendiren birşey çünkü,hata olmamalı... :)) Zaten falcılara verdiğimiz paraları şu ana kadar biriktirsek on tane doğum haritası çıkartırdık heralde

Kötü içerik butonunu kullanır mısınız ? Bu şekilde emin olmadığınzı konularda kimseyi suçlamayın lütfen !

hemen açıklamak istiyorum dün bildiğiniz üzere tv haberlerinde fal ile ilgili bazı haberler yayınlandı hemen arkasından bu msj dikkatimi çekti 10 30 gibi yazılmış sizce tesadüfmü ? bence değil bu nedenle doğa hanım aramızda dedim

Standart doğa hanım sadece doğum haritası horoskop çıkarıyormuş
merhaba ben dün doğa hanımdan bir hafta sonrası için randevu almak için aradım fakat artık tarot falı bakmayacağını söyledi.çok şaşırdım.sadece çok yakın bazı çevresine bakacağını onun dışında danışmanlık talep edenlere astroloji diploması altında horoskop dedi doğum anı gezegen .....

diye devam ediyor ve herkes değil ama burada doğa hanımı yazanların çoğu yeni üye dikkatimi çektim bence bu kadın kendini yazıyor dünki haberlerden sonrada ne hikmetse artık tarot bakmadığı yazıldı ???

çünki direk msj altına yazınca reklam değil diye saldırmaya karalamaya başlıyorlar ve nedense yanılmadığımı düşünüyorum

çünki direk msj altına yazınca reklam değil diye saldırmaya karalamaya başlıyorlar ve nedense yanılmadığımı düşünüyorum

bu arada msj yazan arkadaş melek hanımı daha önce yazmış sonra demişki dün doga hanımı aradım bana daha önce o tavsiye etti ben parça parça yazdım ama dikkatli incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız ve unutmadan biliyorsunuzki doga hanım denilen kişi daha önce açık resmi ile site üye olmuş ve sözde burdan yeni haberi olmuş gibi buradaki bazı eski üyelere yağdırmıştı ????

bakacağını onun dışında danışmanlık talep edenlere astroloji diploması altında horoskop dedi doğum anı gezegen incelemesi diyor bu hizmeti verebileceğini söyledi..

örneğin ben bir falcıyla konuştuktan sonra bukadar profosyenel tabirleri aklımda tutup yazamazdım uzun zamandır fal baktırıyorum ama falım dışındaki şeyleri aklımda pek fazla tutamam kadın yasaktan kaynaklı müşteri kaygısı nedeniyle doğum haritası hakkında tv bişey söylenmediği için dikkat çekmeye çalışıyor

uzun uzun aklıma geldikçe yazdım sevgiler iyi geceler

Ama maaralcım peki bu senin sevmediğin falcı bayanı ağzına her alanı zan altında bırakman doğru bişey mi sence? :)) Tut ki burda kendisi. Reklamını yapıyor. Senin endişeni de anlıyorum. Fakat zaten aklı başında olan herkes üç beş mesaj sonra anlar reklam mı değil mi,söylediklerine itibar etmez kimse diye düşünüyorum. Sen suçlayınca "kendi kendini karaladığını" söylüyorsun. Ohoooo nerelere gittin ama sen arkadaşım. Hürrem de bu kadar entrika yok

Bir de tut ki yanılıyorsun? Kimsenin özür peşinde olduğunu sanmıyorum. Ama valla geriliyor bir çok insan,ay kimseyi çok övmiyeyim yanlış anlamasınlar diye Ben şahsen istanbulluyum demetçiyim. Tatile geldim buraya. (şimdi demetin mi reklamını yaptım-doğayı mı karaladım.....gerildim bak :)) Hem ispat istemen de ne kadar doğru? Hani lütfen bu lafımı yanlış şekilde algılama ama sen öyle istedin diye ne zorunluluğu var yeni üyelerin birşey ispatlamaya?

Umarım beni yanlış anlamazsın. Boşver zaten yakında bunları konuşamıycaz bile Geyik yapıyoruz rahatlıyoruz burda. Benim falcılara sürükleyebileceğim arkadaşım kalmadı,hepsini bezdirdim fal merakımla :)) Seviyorum burdaki arkadaşlarla konuşmayı. Kızlar dökülün tüm falcıları...yasak ortalığı basmadan fiyatları da katlarlar

İyigeceler..sevgiler

O kadar çok büyütüyorsunuz ki bu fal olayını.. Emin olun bir çoğu falcıların size sizin onlara verdiğiniz kadar değer vermiyor o an sizi memnun etmeye bakıp sonra ki müşteriye bakıyor. Güncel hayatında aklında bile yoksunuz onların emin olun. Demem o ki, o onun reklamını yaptı, bu benim falcıma şunu söyledi diye bence yorum yapmayı bırakalım. Çünkü şuan ki konum için yorum yapmıyorum ama bu başlıkta bi çok kez daha haksız konuma düşürülmeye çalışıyoruz reklamcılar ve umut tacirleri!? yüzünden. Biz eskiler olarak herşeyi zaten farkındayız diye düşünüyorum, aklı başında olan bir insan da ne reklam ne değil zaten anlayacaktır. Her şey bir yana zaten anca bir kerelik fal ücreti alabilir o reklamı yapılan falcı o kişiden-kişilerden, çirkin bakım yapan biriyse. eh. malum o kişi ona bir daha gitmeyecek, tavsiye etmeyecek buraya yazmayacaktır. Hatta memnun kalmadığını söyleyecektir herkese. Açıkcası ben Doğa denilen bayana fal baktırdığımı söyledim. Sınırsız fal baktırmış biri olarak, onca tecrübe edindim. Fal ne değildir, nasıl bakılır, nasıl bakılmaz öğrendim. Müjgan kafede çalışıyordu kendisi.

Buyrun hatırladığım kadarıyla Doğa Hnm. yorumumu yapayım size denemiş biri olarak:

Üzgünüm net yorum yapıcam bu da bu şahısla ilgili ve son yorumum. Tarafsız söylüyorum bunları ister reklam olsun, ister olmasın benim tecrübem budur reklam olayı çıkmadan daha önce de yazmıştım bu yorumu çünkü. Neyse. Eveet. Ordaki kişiler aracılığı ile oturdum fala, nadiren fal baktıran kişiler beğenmişler bu hanımı sanırım çünkü müdavimler hiç memnun kaldığını söylemedi orda bana ben yine de bi heves oturdum tarot'a. Bana adımı, yaşımı sordu böyle böyle söyledim. İlk önce yaşıma uygun şeyler söylemeye çalıştı bende hayır dedim çünkü hiç biri doğru değildi. Aşk için bakmaya başladık o kadar üzerine basa basa şeyler söyledi ki bir de bu konu hakkında bakarken. Ama doğru değildi ne yazık ki. Bayanın hiç bir şeyi bilememesi üzerine sinir oldum ama belli etmedim ayıp olmasın diye yuttum "hı-hı" dedim bir an önce bitirmesini bekledim.. Sanırım bakışlarımdan, gülümsememin gitmesinden anladı ve üzerine basa basa söylediği herşeyi hoooop geri çevirdi tam tersine.... Kafalar iyice karıştı mı bende? Sonra dedim ki inanın hiç bir alakası olmayan şeyler söylediniz.. Bozuldu. Sonra da devam etti benden yardım alarak sorularla bakıma. Fakat o kadar bozuldu ki, o kadar çorba etti ve kafası karıştı ki bayanın kendi de ne diyeceğini şaşırdı sanırım moralimi bozdun seninde moralin bozulsun der gibi bad yorumlar yapmaya başladı Dobra biriyim üzgünüm dedim kalktım masadan. Benim falcı sıralamamda zaten taaa, o zamandan blacklist(kara liste) de.

Uzun lafın kısası biraz da bizim cahillimiz, kalp temizliğimiz ile bu siteyi burdaki konuyu öğrendiler bu falcı camiası geçen kıştan beri kimleri kimleri gördük burada. Tadımız kaçtı sağolsunlar artık yeni falcı önerisi yazamaz oldu kimse. Yazılsa da o falcı kendini bozuyor burdan giden malum müşteriler sayesinde onu anladım. Neyse. Özetle: bırakın hiç bir falcı babanızın oğlu değil koruyosunuz, seviyosunuz anlıyorum ama. İnanın o da iş için yapıyor bunu para için yani gidin yanına bir kere o insanlar bedavaya fal bakmazlar size Onu geçtim. Reklam yapanları da bırakın. Konuşsunlar çünkü alabilicekleri sınırlı ve kimse 10-15 milyonla zaten zengin olmaz.

Kızlar sinirlerinizi germeyin. Tadımız birazcık kaldıysa kaçmasın güzel tavsiyeler yazalım şuraya artık. Hatam varsa affola ama durum budur. Mutlu, çıkan, bol enerjili fallar :)

Son düzenleme:
ben herkesi suçlamadımki reklam bir çoğu yeni üye dedim ayrıca sevmediğim falcı diye bişey yok çünki kadını tanımıyorum sadece en baştan beri siteye resimli üyelik yapışı bana tuaf geldi ve yazdıklarım gayet açık asla herkesi suçlamak gibi bir niyetim yok :)evet dediğin gibi bende artık öneride bulunmuyorum siteye girip bakıyorum dikkatimi çeken insanlara gidiyorum

reklam yapıcak olsa bence zaten kendisi resimli adı sanı açık bir şekilde siteye geldi dobra dobra yazdı adresini bile verdi sonra gitti. böyle dolanbaçlı şeyler yapcağını ben düşünmüyorum. bu konu üzerinde duruyorum çünkü banda reklamcı yaftası yapıştırıldı çok üzüldüm sadece birinden adres alıp beğendim diye. zaten o resimli üyelik reklam diye yasaklandı sanırım birdaha görünmedi çünkü ama diğer kişilerin reklamını yaptığını düşünmüyorum. genede benim şahsi fikrim bu. zaten kendisi forumda söylendiği kadarı ile fal bakmayı bırakmış e ortada problemde kalmamış bence :) ama ben baktırdığımda çok memnun kalmıştım kendisinden halada üstüne basa basa söylerim. Fırsatım olunca doğum falımada baktırmak isterim sanırım artık sadece ona bakıcakmış ama ücreti nekadar bilmiyorum.
benim favorilerim
1. doğa hanım ( %95 Biliyor herşey + enerjisi çok iyi geliyor kasmıyor karşıdakini)
2. müjan cafedeki tülin hanım( %90 biliyor herşeyi + sempatik enerjisi çok iyi ama cafe olduğu için kasılıyor insan ister istemez)
3. tamilia ( sadece araba olayını bilemedi onun dışındakiler tuttu %85 nokta atışları çok iyi)
4. melek hanım ( %65 tuttu geçmiş ve gelecek ama cafe ortamı olduğu için gende tam verim alamadım ben)
arık bende sadece yeni insanlar yazıldığı zaman gelip bu alan yorum yazıcam onun dışında pek yorum yazmayı düşünmüyorum nezaman yazsam içimi korku salıyor gözüm uyku girmiyor reklammı yaptım acaba diye

Olayı yanlış algılamışsın,kimse kimseyi korumuyor. Herkes kendini korumaya çalışıyor. Yeni üyeler reklam yapmakla suçlanmak istemiyor doğal olarak.. Ki sırf Missdance'e birşey sorabilmek için üye oldum buraya :) Sonrada muhabbet hoşuma gitti Doğa Hanımlada ilgili bir soru sordum giden arkadaşlara. Ben kendim gitmedimki. Zaten falcı savunmak nedir,yok öyle bir kavram...attıkları salladıkları sana tutar süper falcı dersin,bana tutmaz ıyy bilemiyo derim

Bide yeni üye olunsa da okumuş oluyo insanlar burdaki topiğin hemen hepsini. Sonuçta falcı aramak için giriliyo buraya. Okuyan,iletişim bilgisi edinmek için üye oluyor.Ben ikinci yarısının tamamını okudum..Tartışmalarınızı reklamları gördüm :)) herkes de görmüştür. Ama artık konuşmayalım bunları lütfen. Alt tarafı falcı topiği :)) zaten yasaklanıyor,konuşamıycaz

Ariana dur gitmeee...urlada bi falcı buldummmm..şu an arkadaşın bir mahkemesi görülüyor. Eğer bilirse sonucu offf derim. Arkadaşın evinin dekoruna kadar herşeyini saydııı :)))) ben korktum baktırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…