reklam yapıcak olsa bence zaten kendisi resimli adı sanı açık bir şekilde siteye geldi dobra dobra yazdı adresini bile verdi sonra gitti. böyle dolanbaçlı şeyler yapcağını ben düşünmüyorum. bu konu üzerinde duruyorum çünkü banda reklamcı yaftası yapıştırıldı çok üzüldüm sadece birinden adres alıp beğendim diye. zaten o resimli üyelik reklam diye yasaklandı sanırım birdaha görünmedi çünkü ama diğer kişilerin reklamını yaptığını düşünmüyorum. genede benim şahsi fikrim bu. zaten kendisi forumda söylendiği kadarı ile fal bakmayı bırakmış e ortada problemde kalmamış bence :) ama ben baktırdığımda çok memnun kalmıştım kendisinden halada üstüne basa basa söylerim. Fırsatım olunca doğum falımada baktırmak isterim sanırım artık sadece ona bakıcakmış ama ücreti nekadar bilmiyorum.
benim favorilerim
1. doğa hanım ( %95 Biliyor herşey + enerjisi çok iyi geliyor kasmıyor karşıdakini)
2. müjan cafedeki tülin hanım( %90 biliyor herşeyi + sempatik enerjisi çok iyi ama cafe olduğu için kasılıyor insan ister istemez)
3. tamilia ( sadece araba olayını bilemedi onun dışındakiler tuttu %85 nokta atışları çok iyi)
4. melek hanım ( %65 tuttu geçmiş ve gelecek ama cafe ortamı olduğu için gende tam verim alamadım ben)
arık bende sadece yeni insanlar yazıldığı zaman gelip bu alan yorum yazıcam onun dışında pek yorum yazmayı düşünmüyorum nezaman yazsam içimi korku salıyor gözüm uyku girmiyor reklammı yaptım acaba diye
ben herkesi suçlamadımki reklam bir çoğu yeni üye dedim ayrıca sevmediğim falcı diye bişey yok çünki kadını tanımıyorum sadece en baştan beri siteye resimli üyelik yapışı bana tuaf geldi ve yazdıklarım gayet açık asla herkesi suçlamak gibi bir niyetim yok :)evet dediğin gibi bende artık öneride bulunmuyorum siteye girip bakıyorum dikkatimi çeken insanlara gidiyorum
Ariana dur gitmeee...urlada bi falcı buldummmm..şu an arkadaşın bir mahkemesi görülüyor. Eğer bilirse sonucu offf derim. Arkadaşın evinin dekoruna kadar herşeyini saydııı :)))) ben korktum baktırmaya
kızlar tamila nerde? birde bu müjgan cafedeki tülin kıbrıs şehitlerindeki müjganda dimi?bi müjganda karşıyaka çarşıda var diye biliyorum sanki?hangisinde tülin?
kızlar tamila nerde? birde bu müjgan cafedeki tülin kıbrıs şehitlerindeki müjganda dimi?bi müjganda karşıyaka çarşıda var diye biliyorum sanki?hangisinde tülin?
kızlar tamila nerde? birde bu müjgan cafedeki tülin kıbrıs şehitlerindeki müjganda dimi?bi müjganda karşıyaka çarşıda var diye biliyorum sanki?hangisinde tülin?[/QUOTE
Canım Tülin hanım Karşıyaka'daki çarşıda ben gittim iki kez ikisinde de orda yoktu ordaki çocuk gelmeden önce ararsanız iyi olur demişti.
haselnut ve papatyam çok tşk ederim kızlar
Tamam haber bekliyorum birde şu havalar bir düzelsin gidelim bakalım merak ettim şimdi :)
Eveeeet,arkadaşın mahkeme sonuçlandı ve adam bildi. Urlada Murat diye bir amca kendileri :)) Çoook canım istiyo baktırmayı. Çok da tırsıyorum.. Adam istemediğiniz kadar bilgi veriyo çünküBen bu ara gitmeyi düşünmüyorum, ama mesaj hakkım dolunca iletişim bilgilerini verebilirim isteyenlere.. Öyle belirli bir yerde bakmıyor bildiğim kadarıyla. Urlaya gidip telefon açıyorsunuz. O geliyor ordaki kafelere falan. Benim arkadaşla ilgili ailesinin bilmediği şeyleri bile sıraladı..
bana da verebilir misin telefon numarasını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?