İzmir'deki Falcılar

Ariana dur gitmeee...urlada bi falcı buldummmm..şu an arkadaşın bir mahkemesi görülüyor. Eğer bilirse sonucu offf derim. Arkadaşın evinin dekoruna kadar herşeyini saydııı :)))) ben korktum baktırmaya

Tamam canım anladım :))

kızlar tamila nerde? birde bu müjgan cafedeki tülin kıbrıs şehitlerindeki müjganda dimi?bi müjganda karşıyaka çarşıda var diye biliyorum sanki?hangisinde tülin?

ben bu sitede üye değilken sizlerin yorumlarla gittim doğa hanıma sonra da üye oldum paylaştım tıpkı sizler gibi ama haklısınız bana ne ki bilgi vermek onun hakkında bilgi verince reklam la suçlanmışım ister baksın size ister bakmasın ben bana sölediğini söledim ve üzülerek yazmıştım her neyse artık bu fal konusunda olmıcam
ayrıca ben üni mezunuyum kara cahilbiri diğilim kendisine fal baktırırken yeterince bilgi sahibi oldum doğum haritası konusunda kendisi zaten bu işin eğitimini almış belli bir kitle tarafından çok özel ücretlerle rapor sunmakta siz bilgi sahibi değilsiniz diye bende mi olmayacakmışım izmirde üç farklı okulu bile var yani bu astrolojinin öncedende bildiğim bişey nasıl bir şeyle suçlanıyorum ne yaparsanız yapın bana ne ki hakkatten beni yorumlarıyla doğa hanıma gitmem için teşvikte bulunan giden beğenen herkese teşekredim hoşçaklaın

Ariana dur gitmeee...urlada bi falcı buldummmm..şu an arkadaşın bir mahkemesi görülüyor. Eğer bilirse sonucu offf derim. Arkadaşın evinin dekoruna kadar herşeyini saydııı :)))) ben korktum baktırmaya

Tamam haber bekliyorum birde şu havalar bir düzelsin gidelim bakalım merak ettim şimdi :)

kızlar tamila nerde? birde bu müjgan cafedeki tülin kıbrıs şehitlerindeki müjganda dimi?bi müjganda karşıyaka çarşıda var diye biliyorum sanki?hangisinde tülin?

slm bende tamilaya gittim iranlı zaten kahveside iskambilide güzel bakıyor...vatikan falımı neymiş...kıbrıs şehitliğinde erbil süel ve hobi parfümerinin sokağında gönül dostum cafe var orda bakıyor ama randevu alın çünkü yoğun oluyor...

Tamam haber bekliyorum birde şu havalar bir düzelsin gidelim bakalım merak ettim şimdi :)

Eveeeet,arkadaşın mahkeme sonuçlandı ve adam bildi. Urlada Murat diye bir amca kendileri :)) Çoook canım istiyo baktırmayı. Çok da tırsıyorum.. Adam istemediğiniz kadar bilgi veriyo çünkü Ben bu ara gitmeyi düşünmüyorum, ama mesaj hakkım dolunca iletişim bilgilerini verebilirim isteyenlere.. Öyle belirli bir yerde bakmıyor bildiğim kadarıyla. Urlaya gidip telefon açıyorsunuz. O geliyor ordaki kafelere falan. Benim arkadaşla ilgili ailesinin bilmediği şeyleri bile sıraladı..

100 mesajım henüz dolmadığı için henüz özel msj atamıyorum Dolar dolmaz sana iletişim bilgilerini verebilirim. 20 liraya bakıyor. Bu hafta için söylemiş olduğu şeyler de gerçekleşti arkadaşıma . Ööyle işte :)

ashle manisadaki hocayı sormuşsun canımda inan bilmiyorum hatırlamııyorum yerini 1.5yıl geçti belki fazla...arabayla gitmiştim...oraya gitmen gerek küçük bi köydü..manisada okuyan arkadasıma sormuştum hatta köyün yerini..yinede soruyum belki sorduğum köyü hatırlar..köyü hatırlasam zaten orda o hoca çok ünlü ben başka köyden bi kadın hocayı ararken telefonla kadın ölmüş komşuları bu adamı söylemişti.sora köye gidip sora sora bulmuştum..ama arkadasa ben soruyum dönerim sana

Yaklaşık 1 haftadır burayı takip edemedim.Ama yeni üyeler,reklam vs..konusu açıldı diye yazma gereği duydum..Profilimi incelerseniz,2008 yılından beri bu siteye üyeyim!!!!Fal konusu ilgimi çekince ben de deneyimlerimi yazarak sizlere katkıda bulunmak istemiştim.Sizlerin yorumlarından da yola çıkarak Doğa ve Tülin Hanım'lara gitme ihtiyacı hissettim..Doğa Hanım'a gittim ve düşüncelerimi aynen sizler gibi ben de yazdım...Hem yazacağım diye söylediğim için,hem de sizlerin de fikir sahibi olabilmeniz için!!!Doğa hanımla ilgili söylediklerimin hala arkasındayım..Tülin Hanıma henüz gitmedim...Ama şu anda ben de kendimi sanki zan altında hissettim..O yüzden yazma gereği duyuyorum..Kesinlikle Doğa hanımı tanımam.1 kez gördüm onda da fal baktırdım..Onu da sizlerin yorumları sayesinde buradan buldum..Önceki sayfaları okursanız,birinin memnun kaldığından diğeri hiç memnun kalmıyor,yada,tam tersi!!!Şimdi biz memnun kaldığımızı yazıyoruz,diğer bir arkadaş da tamamen salladığını söylüyor!!!Biz memnunuz diye Doğa Hanımın reklamını mı yapmış oluyoruz!!!!!!Sadece,burda amaç birbirimize yardımcı olmak değil mi??Birbirimizi karalarsak,reklam falan vs..diye suçlarsak ayıp etmiş olmaz mıyız !!!Lütfen herkes kendine gelsin ve kimse kimseyi zan altında bırakmasın!!!Ben şahsım adına,konu da Doğa hanım olunca (gittiğim için kendisine) çok rahatsız oldum ve yazma gereği hissettim..Tahminimce benim gibi rahatsız olan birçok arkadaşım da vardır...Ayrıca cahil insanlar değiliz..Bir fal yüzünden birbirimizi reklamla falan zan altında bırakmanın doğru olduğunu düşünmüyorum..İnanın çok kırıcı oluyor!!!! yazmayı düşünmüyorum artık gittiğimde falcılarla ilgili düşüncelerimi!!!!!Hepinize sevgiler...

ben de yeni üyeyim ama uzun zamandır yorumları okuyorum. birkaç kez de yorum yaptım. yaklaşık 5-6 aydır burada bahsedilen yorumlardan etkilendiğim için yaklaşık % 80'nine gittim.tamila dışında pekçoğu aralık ocak ayını söylemişti. tamila çok karamsar tablo çizdi. birkaç gün kendimi toplayamadım yorumlardan etkilendiğim için doğa hanıma gittim. çok güzel bir enerji verdi bana. şu kadarını söyleyim, kafede bakanların pek çoğu sallıyor. zamanla yarışıyorlar. ne kadar çok bakarlarsa o kadar kazanıyorlar. gün içinde de frekanslar karışıyor sanırım. başıma geldi çünkü. arkadaşımla gitmiştim. benim durumumla arkadaşımın durumunu karıştırdı. bana bakanlardan en çok etkilendiğim (daha önce de bahsetmiştim) serkan, doğa ve gül olmuştu. kendi mekanları olduğu için çok uzun zaman ayırıyorlar. bu da insanı tatmin ediyor. ayrıca gülün bana iş konusunda söylediği çıktı.. hatta benim bir tedavi sürecim vardı. o bitmeden iş teklifi alacaksın demişti. 8 gün gecikmeyle olsa dediği gibi oldu. bunu sizlerle paylaşmak istedim. ayrıca urlada bakan falcının telefon numarasını nasıl bulabilirim? yardım ederseniz sevinirim.

bana da verebilir misin telefon numarasını?

bana da verebilir misin telefon numarasını?

Hanımlar neden reklam konusunda bu kadar çok hassasiyet gösteriyosunuz anlamdım... Ben bu forumu okuyarak İzmir'deki hemen hemen tüm falcılara gittim mesela bir dönem sürekli Yıldızana dan bahsediliydu,dedikleri çıkmadı bana ama belki bazılarınıza çıkmıştır... Bence bu fal konusunu çok abartmayın falcılar her şeyi bilemez,eğlence gibi düşünün bunu bi kere gidersiniz beğenmezseniz de yorumlarınızı burda yazarsınız hepsi bu kadar... olayları büyütmeyin bence,üstelik reklam yapılyosa da bu gereklidir,yoksa bizim nerden haberimiz olucak falcılardan,şurda şu varmış burda bu varmış nasıl öğrenicez ,her halde bu platformun amacı herkesin fikirlerini birbirini kırmadan özgürce ortaya koyabilmesi.... Diğer taraftan diyelimki reklam biz anlarız zaten bunu gitmek istemiyosak gitmeyiz olur biter...

Şimdi yine belirtmek istiyorum falcılar ilahi güçlere sahip insanlar değil arkadaşlar,geçmişi bilebilirler,bugünü,geleceğe dair yorum yapabilirler işim içine astrolojiyi de sokarak tahmin e bulunabilirler ama geleceği net olarak bilemezler.... Sadece kalp gözü açık olan bazı insanlar geleği tahmin ederler,ama biz bu insanları nerden bulucaz.... Fal olayı sadece bir eğlencedir,terapidir,lütfen falcıların sözlerinden hareketle hayatımızı şekillendirmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…