Şimdi yine belirtmek istiyorum falcılar ilahi güçlere sahip insanlar değil arkadaşlar,geçmişi bilebilirler,bugünü,geleceğe dair yorum yapabilirler işim içine astrolojiyi de sokarak tahmin e bulunabilirler ama geleceği net olarak bilemezler.... Sadece kalp gözü açık olan bazı insanlar geleği tahmin ederler,ama biz bu insanları nerden bulucaz.... Fal olayı sadece bir eğlencedir,terapidir,lütfen falcıların sözlerinden hareketle hayatımızı şekillendirmeyelim...
Eveeeet,arkadaşın mahkeme sonuçlandı ve adam bildi. Urlada Murat diye bir amca kendileri :)) Çoook canım istiyo baktırmayı. Çok da tırsıyorum.. Adam istemediğiniz kadar bilgi veriyo çünküBen bu ara gitmeyi düşünmüyorum, ama mesaj hakkım dolunca iletişim bilgilerini verebilirim isteyenlere.. Öyle belirli bir yerde bakmıyor bildiğim kadarıyla. Urlaya gidip telefon açıyorsunuz. O geliyor ordaki kafelere falan. Benim arkadaşla ilgili ailesinin bilmediği şeyleri bile sıraladı..
Bu arada daisy cafedeki Müjgana gidip söyledikleri çıkan var mı? Çıkan varsa söylesin ümitleneyim. Geçen ay güzel şeyler söylemişti.Çıkmayanlar bişi demesin ama lütfen enerjim bozulmasın :)))))
Bana dediklerinin çoğu çıkmıştır Müjganın.ek iş yapacağımı bile söyledi,hiiiç aklımda yokkenAma günü değilse sallar.Bana da çok çok güzel şeyler söyledi geçen hafta,bakalım bekliyorum Benim için hayırlısıysa olması için dua eder misiniz kızlaaaaaaaaaaaaaar :))
selamlar nası ıletısıme gectınız yerını tarıf eder mısn?
selamlar nası ıletısıme gectınız yerını tarıf eder mısn?
Arkadaşlar..iletişim bilgilerini istiyorsunuz,fakat şu an 100 msjımı doldurmuş değilim maalesefHerhangi bir kafede de bakmıyor,adres de veremiyorum o yüzden. Belli bir sayıda kişi toplandığı zaman bulunduğunuz semte de geliyormuş anladığım kadarıyla. Benim arkadaşa ilk öyle bakmış. Mesaj hakkım dolar dolmaz isteyen herkese telefonunu tek tek yollıycam :)
12.12.12 tarihinde daisy murata fal baktırdım. Memnun kaldım diyebilirim öncesinde sevdam cafe de sevdanın öğrencisi iranlı sevincin bana baktıgında söylediği harflerin birebir aynısını isim olarak söyledi. şu tarihte şu isimli insanla tanışcaksin vs gibisinden. Murat evet hızlı bakıyo ama dediği şeylerin çoğu doğru bir de karşı taraftan aldığı enerji ile de bağlantılı baktığı fal. Ve unutmamak lazım ki Murat Müjganın kardeşi ikiside iyi bakıyo ama hangisi daha iyi bakar derseniz murat derim eskiden müjganada baktırmıştım ben
12.12.12 tarihinde daisy murata fal baktırdım. Memnun kaldım diyebilirim öncesinde sevdam cafe de sevdanın öğrencisi iranlı sevincin bana baktıgında söylediği harflerin birebir aynısını isim olarak söyledi. şu tarihte şu isimli insanla tanışcaksin vs gibisinden. Murat evet hızlı bakıyo ama dediği şeylerin çoğu doğru bir de karşı taraftan aldığı enerji ile de bağlantılı baktığı fal. Ve unutmamak lazım ki Murat Müjganın kardeşi ikiside iyi bakıyo ama hangisi daha iyi bakar derseniz murat derim eskiden müjganada baktırmıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?