İzmir'deki Falcılar

sana tamamen katılıyorum. terapi gibi düşünmeli. sonuçta onlarla sırlarımızı ve dertlerimizi paylaşıyoruz.

Murat Bey telefonla bakıyor mu acaba öğrenebilir misin? Ben maalesef İzmir dışındayim, ama merak ettim baktirmak istiyorum:)

Arkadaşlar..iletişim bilgilerini istiyorsunuz,fakat şu an 100 msjımı doldurmuş değilim maalesef Herhangi bir kafede de bakmıyor,adres de veremiyorum o yüzden. Belli bir sayıda kişi toplandığı zaman bulunduğunuz semte de geliyormuş anladığım kadarıyla. Benim arkadaşa ilk öyle bakmış. Mesaj hakkım dolar dolmaz isteyen herkese telefonunu tek tek yollıycam :)

Bu arada daisy cafedeki Müjgana gidip söyledikleri çıkan var mı? Çıkan varsa söylesin ümitleneyim. Geçen ay güzel şeyler söylemişti.Çıkmayanlar bişi demesin ama lütfen enerjim bozulmasın :)))))

Son düzenleme:
Bu arada daisy cafedeki Müjgana gidip söyledikleri çıkan var mı? Çıkan varsa söylesin ümitleneyim. Geçen ay güzel şeyler söylemişti.Çıkmayanlar bişi demesin ama lütfen enerjim bozulmasın :)))))

Bana dediklerinin çoğu çıkmıştır Müjganın.ek iş yapacağımı bile söyledi,hiiiç aklımda yokken Ama günü değilse sallar.Bana da çok çok güzel şeyler söyledi geçen hafta,bakalım bekliyorum Benim için hayırlısıysa olması için dua eder misiniz kızlaaaaaaaaaaaaaar :))

Oleeeeeeeey :)))))))))))) ben ederiiiiiiiiim :))) teşekkür ederim canım ay çok mutlu oldum hehehe

kızlar sevdam kafede iki erkek var ve çok iyi fal bakıyorlar mete ye gittim ve söyledikleri tamamen nokta atışı.. ben memnun kaldım denemelisiniz.
geçen haftada yine aynı kafede selime gitmiştim o da çok iyi ben ikisinden de memnun kaldım
iyi fallaaaarrrrrr:))))))))))

düğün için ankaraya gitmiştik. kuzenim beni eylül kafedeki mustafa'ya götürdü. benim ne amaçla orada bulunduğumdan geçirdiğim 2 ameliyattan sevdiğim adamın mesleğinden kardeşlerime kadar hepsini bildi. yaptığım iş görüşmesini, işe başlamamı, iş ortamını da bildi. geçmiş hepsi de doğruydu. gelecekle ilgili de çok olumlu şeyler söyledi. izmirde gittiğim gül ve serkanın söylediklerinin aynısı. çok kısa vadeler verdi. bekliyorum.
yolunuz düşerse mutlaka uğrayın. internetten adresini alabilirsiniz.

Kızlar aynalı emelin telini kaybettim ve çok lazım elinde olan varsa özelden atabilir mi?

Daha bir hafta önce kemeraltı kızlarağasında enginar cafeye gttim ki ben kemeraltındakilern pek bildiğini düşünmezdm bir kaç kere gittimm boş çıktılar neyse nergis cafeye gittim adı nurhan dı yanlış hatırlamıyorsam hem tarot hem kahve falı baktı herşeyi bildi. ve bana şunu söyledi şu kapıdn çıkınca hastane gibi bir yere gideceksiniz dedi. Sevgilime araba çarptı acile gittik. ( çok şükür iyi )Bir çok sey bildi çok çok tavsiye ediyorum.
bende aynalı emeli merak ediyorum yardımcı olursanız seviniriim.

canım ha81-87 mail adresim hotmail .. yollrmısın bu mail adresine murat beyin teliniiii

Arkadaşlar...çok çok özür dileyerek "mail yoluyla" muratın telefonunu isteyenlere gönderemeyeciğimi belirtmek istiyorum. Yeni üyeyim ama yardım amacıyla açtığım konulara verdiğim cevaplara saldırı yoluyla cevaplar alıyorum (bu topikten bahsetmiyorum) . Rahatlamak keyif almak amacıyla girdiğim bu sitede heryerde olduğu gibi egolarını tatmin etmek için giren insanları görüyorum. Nasıl olsa sanal ortam diye gerçek hayatta karşıma geçip ağzını açamayacak terbiyesizler,burda her türlü savaşa giriyorlar. Çok gerildim. Kendimi geren aktivitelerden de uzak durmayı sakin yaşamayı tercih eden bi insanım. Sanal ortam sanal kalsın diye özel mailimden kimseye mail yollamamayı düşünüyorum. Umarım anlarsınız beni. En normal insanlar yine bu topikte. Bari insanlar kendi dertlerine düşmüş oluyor kimseyle uğraşamıyor. Bu nedir yaa..tanımadığım delinin biriyle kavga ederken buldum kendimi..çok rahatsızım. Tekrar özür dilerim. Mesaj hakkım dolar dolmaz isteyen herkese telefonu yollayıp kapatıcam üyeliğimi

12.12.12 tarihinde daisy murata fal baktırdım. Memnun kaldım diyebilirim öncesinde sevdam cafe de sevdanın öğrencisi iranlı sevincin bana baktıgında söylediği harflerin birebir aynısını isim olarak söyledi. şu tarihte şu isimli insanla tanışcaksin vs gibisinden. Murat evet hızlı bakıyo ama dediği şeylerin çoğu doğru bir de karşı taraftan aldığı enerji ile de bağlantılı baktığı fal. Ve unutmamak lazım ki Murat Müjganın kardeşi ikiside iyi bakıyo ama hangisi daha iyi bakar derseniz murat derim eskiden müjganada baktırmıştım ben

Son düzenleme:

canım ben murattan hiç bişey anlamamıştım dediğin gibi enerji olmadı sanırım,funda hanımı senin yazdığın yorumlardan okuyup gitmiştim çok sevdim kendisini ne varsa yaşadığım söylemişti

özür dilerim merak ettim falcılığında öğrenciliği ögretmenligi oluyormuymuş anlayamadım ????? bu da yeni galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…