İzmir'deki Falcılar

kızlar nergizin ev telefonu kapanmış, yeni telefon numarasını bilen varsa masaj atabilirmisiniz.teşekkürler..

özür dilerim merak ettim falcılığında öğrenciliği ögretmenligi oluyormuymuş anlayamadım ????? bu da yeni galiba

heheh valla haklısın canım falcılığın da öğretmenlıgı öğrencılıgı olmaz elbet ama herhalde yardımlaşıyorlar falan kım bilir. Bu işlerden anlasak zaten falcılara gitmez falcı olurduk :=)
Haselnut senin dediklerine gelince funda dan daha memnun kalmışsın evet haklsıın gerçekten çok sempatik, mulayim bi hanımefendı ben onunla konuştugumda bile rahatladıgımı hissedıyodum. Murat ard arda çok kişiye bakıyor verimide herzaman çok iyi olamayabiliyo sanırım. Gününe saatine denk gelmek lazım herhalde :)

merhabalar kızlar selçuk belevi deki bedriyeye giden var mı yada numarası varsa özelden vermeniz mümkün mü bide giden varsa yorumlarını alabilirmiyim
ben gitmiştim canım Bedriyeye bence boşver hiç gitme çünkü kadın hocayım diye geçiniyo ama kemeraltındaki falcılar bile onun bıldıklerınden daha ıyı bilir. Büyü var dıye muska yazdı bi ton paramızı aldı yolladı bızı ama dedıklerı yalan canım valla bak parana yazık olur ben gittim biliyorum.

bakıpta ennnn cok memnun aldığın falcı kim_?
geleceğide tuturabilen ama

hayatım valla bu soruyu tam olarak en azından şimdilik cevaplayamayacağım. Gecen sene hep fundaya baktırmıstım gecen hazıran ayı için bana iş değişiklıgını oldugunu söyluyodu o oldu mesela hazıranda eskı ıs yerımden ayrıldım. Aşk konusundan ufak tefek kıpırdanmaların harıcınde uzun süreli bir ilişkım olmadı genelde hep yenı yıl sonrasında cıktıgı ıcın bekleyerek görücem.
ama genel olarak Sevdam cafe sevda bilemedi onun öğrencisi dediğimiz iranlı sevinç daha bile iyi baktı Fundaya zaten oldum olası giderim dedikleri çıkıyo bende en son Muratı denedim yakın gelecek zamanda görücem. Zaten çıkarsa direk yazarım buraya ben :26:

haselnut arkadasım banada lütfen rica etsem telini gönderirmisin nergisin şimdiden teşekkür ediyorum bekliyorum

sevgili karamelizE,
rica etsem nergiz hanımın telefonununu öğrendiyseniz bana da gönderebilir misiniz,
benim özelden mesaj yazma hakkım yok ama belki siz bana gönderebilirsiniz
çok teşekkür ederim
marcella

yok cnm öğrenemedim daha kimse göndermedi ama ben eski sayfalardan okuduğum kadarıyla FUNDAYI COOOK MERAK ETTİM
şuan nerde ne kadara bakıo lütfen bilen birileri varsa yazsın kızlar buara gitmem lazım

lütfen bana da nergiz hanımın telefonunu verebilir misiniz
çok teşekkürler

Fal piyasası durgun sanırım bu aralar hiç yeni isim yok veya söylemeye korkuyoruz. Ben yeni bi kaç kişi denedim. Ama yeni öneriler varsa onlarada açığım

valla kızlar bende açığım önerilere
şimdi listemdekiler
1-yıldızana
2-funda hn
3-yayla cafe sibel
4-polat cafe angel (bundan pek emin değilim)
amaaaaaaaa önce hangisine gitsemmmmm bilemedim kızlar sizce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…