özür dilerim merak ettim falcılığında öğrenciliği ögretmenligi oluyormuymuş anlayamadım ????? bu da yeni galiba
ben gitmiştim canım Bedriyeye bence boşver hiç gitme çünkü kadın hocayım diye geçiniyo ama kemeraltındaki falcılar bile onun bıldıklerınden daha ıyı bilir. Büyü var dıye muska yazdı bi ton paramızı aldı yolladı bızı ama dedıklerı yalan canım valla bak parana yazık olur ben gittim biliyorum.merhabalar kızlar selçuk belevi deki bedriyeye giden var mı yada numarası varsa özelden vermeniz mümkün mü bide giden varsa yorumlarını alabilirmiyim
yenigirnede canım kahveye bakıyorum ve 20 tl
bende nergizin tel var isteyene yollarım arkadaslar
gönderdim canım özelden Nergiz hanımın telefon numarasını :)
bakıpta ennnn cok memnun aldığın falcı kim_?
geleceğide tuturabilen ama
[COLOR="#FF0000"] xxxxxxxxxxxxxx[/COLOR] cnm buraya gönderirsen sevinirim şimdiden teşekkürler.
haselnut arkadasım banada lütfen rica etsem telini gönderirmisin nergisin şimdiden teşekkür ediyorum bekliyorum
haselnut arkadasım banada lütfen rica etsem telini gönderirmisin nergisin şimdiden teşekkür ediyorum bekliyorum
nergizle ilgili yorum geliyor yakında.şimdilk kısaca yazmam gerekirse denenmeli diyebilirim.
Evet arkadaşlar nergize gittim ve şimdi eve geldim laptobu açar açmaz yorumumu yapıyorum. Nergizden çok memnun kaldım. Neden derseniz herşeyden önce doğal, yapmacık olmayan bir bayan. Ve oldukça da dürüst. Bana teker teker ruh halim, yaşadığım olayları herşeyi anlattı. Geleceğim ile ilgili olumlu seyler söyledi. Çok çok memnun kaldım. Evine ulaşmam biraz olaylı oldu benden kaynaklıama gerçekten değdi. Bakım ücreti 20tl. Sonuna kadar hakediyor. Artık hiç kimseye boşuna para vermeyin direk nergize gidin. Etraf dolandırıcı dolu gerçekten.
Size son olarak değerlendirdiğim de, en iyi iki falcım : Nergiz ve Sibel.
şaşmaz artık bunlar.
bende nergizin tel var isteyene yollarım arkadaslar
lütfen bana da nergiz hanımın telefonunu verebilir misiniz
çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?