İzmir'deki Falcılar

Bir de bişey söyliycem...toplanıp birilerine gittiğiniz oluyor mu? insan bazen tırsıyor tek başına gitmeye..

valla kızlar bende açığım önerilere
şimdi listemdekiler
1-yıldızana
2-funda hn
3-yayla cafe sibel
4-polat cafe angel (bundan pek emin değilim)
amaaaaaaaa önce hangisine gitsemmmmm bilemedim kızlar sizce

yıldızanayı bilmiyorum
fundayı daha önce müjgan kafede çalıştığı zaman denedim dene yada deneme diyemem ben beğenmemiştim
angel ne dediyse yaşadım hatta çok zor bir dönemimi onun yönlendirmeleriyle atlatdım
yaylada sibel dışındakileri daha önce denemiştim sibeli bilmiyorum ? gidersen yorumlarını yazarsan sevinirim :)

Bir de bişey söyliycem...toplanıp birilerine gittiğiniz oluyor mu? insan bazen tırsıyor tek başına gitmeye..

Bende yanımda bir arkadaşımla gitmayi tercih ederim, tabi herşeyimi bilen bir arkadaş. Hatta onunla beraber dinlerizki birimizin kaçırdığını diğeri yakalasın diye...

Bende rica ediyorum Muratın telefonunu, şimdiden teşekkürler.

Birde telefonla baktırınca nasıl oluyor, tuturuyor mu bari?

Selam...arkadaşlar sanırım bazılarınız yalnış anlamış. murat telefonda bakmıyor. herhangi bir cafede bakmadığı için yer bilgisi veremiyorum. O yüzden isteyenlere telefonunu vericem :)) Telefon açıp Urlada biryerde buşuyorsunuz,ya da grup halinde olursanız sizin olduğunuz yere de geliyor

arkadaşlar lütfen cevapsız bırakmazsanız sewınırım.
Gülistan eskiden bakıyordu şimdi yok diyorlar gerçekten yok mu şimdi ulaşabileceğimiz bi telefonu falanda mı yok
bir kere arkadasım baktırmıştı ona herşeyi bilmişti ben baktıramadım hiç malesef ya
şimdi arıyorum yok mu bilen

maalessef canım aylardır arıyorum telefonlarına cevap vermiyo msjlara da ...ki 6yıllık müşterisiyim..istanbula gitmiş bi arkadası öyle dedi eşinin tayininden dolayı...yok yani hiççbişekilde ulaşılmıyo:/

varya arkadasımla gider gider baktırmazdım ona yanıyorum kadının dibindeyken.
sen tanıyordun artık yani gülistanı
başka numaralardan arasaydın elbet birini açar diy düşünüyorum
istanbula da gider baktırırım ben

peki senin tavsiye edeceğin git dene diyeceğin kim var nolur bi iki isim söylede gidiim kafam dağılsın
buaraada gülistan aklında olsun ulaşırsan kesin kesin gelirim
ama bana lütfn isim söle cnm yaaaatavsiye et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…