İzmir'deki Falcılar

aramazmıyım yaaa onu kaybettim die burdayım zaten :)) yok canım hiiiiçbişekilde ulaşılmıyo.aramazmıyım enaz 15 numaradan aradım :) istanbuldayım baktığın yer nereyse söyle geliyim die msjlar attım tık yok :)) gülistanın yerini doldurcak hiçbi falcı yok neyazıkki ..bende gülistanın en son falı kaydetmiştim 45 dakkA. bu ara çok falcı gezer oldum.içlerinden en iyi geçmiş ve şimdiki zaman analizini ve gelecekle gülistanla aynı şeyi söyleyen bi ayten oldu.ama falı 2-5 dakka arası.detaysız.kendi anlaatıp söylüo.ama olacağınada hiç inanmadığım bişey ya neyse.bakalım şubat ayını beklicem.şubat sonuna kadar olursa tavsiye edebiilirim.bu arada buradaki yorumlarla gitmek istediğim gidemediğim kişiler var.falcı nergiz bi hayırsever numarasını atarsa 1.sırada gitmek istiorum:) tamilia alsancakta erbil süelin ara sokağındaymış son sıraada , daisy cafe alsancak-murat ve funda( 2haftadır gidiyorum saat 1 gibi akşam 6da gel diolar baaktıramıyorum3. sırada,bide urlada bi murat falcı varmış onunda numarasını bekliorum 2. sırada ....bide gitmek hiç içimden gelmio gülistan 75 liraydı 6 ayda bi gidiodum beni tatmin ediodu ama şimdi 20-30 gereksiz yere para çıkıo cebimden.gülistan çok geliodu ama toplasam gittiklerimi bi gülistan etmez ama cebimden 150 çıkmıştır.bunları ocak itibaren ayda 2 kere giderek deniycem sırayla.aklım kalmasın die daa sonrada oturup gülistanın bi gün dönmesini beklicem fal falan baktırmıcam .)

n tavsiye edeceğin git dene diyeceğin kim var nolur bi iki isim söylede gidiim kafam dağılsın

bunları ocak itibaren ayda 2 kere giderek deniycem sırayla.aklım kalmasın die daa sonrada oturup gülistanın bi gün dönmesini beklicem fal falan baktırmıcam .)

Ben Necco cafedeki Sibeli çok beğendim. Çok şeker kız. Söyledikleri doğruydu. Durumumu olduğu gibi anlattı. Sürekli giden insanlarla karşılaştım cafede. Gelecekle ilgili söyledikleri de çıkıyormuş :))))

Arkadaşlar Muratın numarasını bu gece teek teeek yollıycam bütün isteyenlere :)) hayırlı haberler alırsınız inşallah

canım mutlaka haber ver yazdıklarına baktırırsan bende sibele gitmek istiyorum neco kafede
burdan arkadas urla muratın telefonunu yollıcak onada gitmek isterim
birde fundanın methini duydum o olur
acaba bu ayten nerde hiç duymadım:26:

canım bu murat biliyo mu acaba?
bildikleri çıktımı sana

Canım daha önce de söyledim. Arkadaşım baktırdı,ben şahit oldum :) Çok bildi cidden. O dönem baktırmak istemediğim bir dönemdi,korktum baktırmadım açıkçası. O arkadaşım birazdan gelicek,telefonu ondan alıcam,gece herkese yollıycam. Gelecekle ilgili söyledikleri de çıktı.

Urla muratın telefon dağıtımı başlamıştır :))) yalnız adam tip olarak normal bildiğiniz falcılara benzemiyor. ben söylemiş olayım da :))))

Bu Murat Urla'daki Murat zannedersem bana da telini özleden mesaj atabilir misiniz rica etsem benim özel mesaj atma hakkım yok,ama alabiliyorum galiba şimdiden teşekkr ederim..

bu muratın numarasını bende alabılırmıyım sımdıden tesekkurler:))

10 dakikada bir msj atabiliyorum birazdan yollarım. Arkadaşlar murat beye bi arkadaşınızla beraber gidin. Bu havada taa urlalara gidiceksiniz,bir kafede buluşucaksınız. Tek başınıza böyle şeyler yapmayın. Aman ben uyarayımda :O

Ben en son Sibele gittim. Burdaki bikaç arkadaşın tavsiyesi üzerine. Göremiyorum son günlerde o arkadaşları. Sorucaklarım var :)))) Ben çok beğendim Sibeli. Onu da tavsiye ederim arkadaşlar...bir de şu suratları nasıl yapıyorsunuz yaaaa bana da söyleyin :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…