varya arkadasımla gider gider baktırmazdım ona yanıyorum kadının dibindeyken.
sen tanıyordun artık yani gülistanı
başka numaralardan arasaydın elbet birini açar diy düşünüyorum
istanbula da gider baktırırım ben
peki senin tavsiye edeceğin git dene diyeceğin kim var nolur bi iki isim söylede gidiim kafam dağılsın
buaraada gülistan aklında olsun ulaşırsan kesin kesin gelirim
ama bana lütfn isim söle cnm yaaaatavsiye et
Ice'çığım 20 liraya bakıyor murat :))
Arkadaşlar Muratın numarasını bu gece teek teeek yollıycam bütün isteyenlere :)) hayırlı haberler alırsınız inşallah
aramazmıyım yaaa onu kaybettim die burdayım zaten :)) yok canım hiiiiçbişekilde ulaşılmıyo.aramazmıyım enaz 15 numaradan aradım :) istanbuldayım baktığın yer nereyse söyle geliyim die msjlar attım tık yok :)) gülistanın yerini doldurcak hiçbi falcı yok neyazıkki ..bende gülistanın en son falı kaydetmiştim 45 dakkA. bu ara çok falcı gezer oldum.içlerinden en iyi geçmiş ve şimdiki zaman analizini ve gelecekle gülistanla aynı şeyi söyleyen bi ayten oldu.ama falı 2-5 dakka arası.detaysız.kendi anlaatıp söylüo.ama olacağınada hiç inanmadığım bişey ya neyse.bakalım şubat ayını beklicem.şubat sonuna kadar olursa tavsiye edebiilirim.bu arada buradaki yorumlarla gitmek istediğim gidemediğim kişiler var.falcı nergiz bi hayırsever numarasını atarsa 1.sırada gitmek istiorum:) tamilia alsancakta erbil süelin ara sokağındaymış son sıraada , daisy cafe alsancak-murat ve funda( 2haftadır gidiyorum saat 1 gibi akşam 6da gel diolar baaktıramıyorum3. sırada,bide urlada bi murat falcı varmış onunda numarasını bekliorum 2. sırada ....bide gitmek hiç içimden gelmio gülistan 75 liraydı 6 ayda bi gidiodum beni tatmin ediodu ama şimdi 20-30 gereksiz yere para çıkıo cebimden.gülistan çok geliodu ama toplasam gittiklerimi bi gülistan etmez ama cebimden 150 çıkmıştır.bunları ocak itibaren ayda 2 kere giderek deniycem sırayla.aklım kalmasın die daa sonrada oturup gülistanın bi gün dönmesini beklicem fal falan baktırmıcam .)
Arkadaşlar Muratın numarasını bu gece teek teeek yollıycam bütün isteyenlere :)) hayırlı haberler alırsınız inşallah
canım bu murat biliyo mu acaba?
bildikleri çıktımı sana
Canım daha önce de söyledim. Arkadaşım baktırdı,ben şahit oldum :) Çok bildi cidden. O dönem baktırmak istemediğim bir dönemdi,korktum baktırmadım açıkçası. O arkadaşım birazdan gelicek,telefonu ondan alıcam,gece herkese yollıycam. Gelecekle ilgili söyledikleri de çıktı.
yolum izmire düşer inşallah gelirim bnde :)
bu muratın numarasını bende alabılırmıyım sımdıden tesekkurler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?