bu murat bey telden bakarmı acaba?? bız ankaradayızda onun ıcın sordum:)) bırde nekadara bakıyo ogrenebılırmıyım???10 dakikada bir msj atabiliyorum birazdan yollarım. Arkadaşlar murat beye bi arkadaşınızla beraber gidin. Bu havada taa urlalara gidiceksiniz,bir kafede buluşucaksınız. Tek başınıza böyle şeyler yapmayın. Aman ben uyarayımda :O
bu murat bey telden bakarmı acaba?? bız ankaradayızda onun ıcın sordum:)) bırde nekadara bakıyo ogrenebılırmıyım???
Eveeeet cumartesi gecesi bütün kızlar bu topikte..tek tek gelinyollıycam hepinize söz arkadaşlar :)))))))))) 10 dk.da bir msj atabiliyorum...o oynak suratları nası yapıyosunuz bi söylemediniz ama heee
Arkadaşlar bence toplanıp gidin :)) ben bi hocaya gitmek istiyorum mesela tek başıma tırstığım için gidemiyorum :))))))
canım mutlaka haber ver yazdıklarına baktırırsan bende sibele gitmek istiyorum neco kafede
burdan arkadas urla muratın telefonunu yollıcak onada gitmek isterim
birde fundanın methini duydum o olur
acaba bu ayten nerde hiç duymadım:26:
hepyeşil tatlım mesajı yazarken yazdığın dikdörtgen alanın altında o ssuratlarınolduğu bi dikdörtgen alan daha var ordan istediğin suratı ekle şekerim
bende sen nereye gidersen orayaaa gitçeeeemmmm
tırscaında haber ver gelirim valla
hakkaten ben bi ark.ımla gitcem murata 2 kişiyiz o izmire gelmez mi iki kişi olunca birdee sibel böyle hakkaten derinlemesine bildimi yoksa yüzeysel mi konusuo
belki giderim yarın yada pzts bilgi ver lütfenn
ya bide murat ne dedi arkadasına azcık anlatırmısınnnn
caanım bu kemeralttında ayten cafe kadın kendi kaafesini açmış ama 2dakka bakıo tatmin olmazsın ama söylüo gülistanla aynı seyleri söledi zamanda şubat sonu bekliyelim çıkarsa haber verym öle git boşuna gitme
Ben de Sibel hanıma daha önce gitmiştim;anlık şeyller evet ama gelecek sıfır bana dediği şeyler çıkmadı...hepsi tam tersi oldu,bi de çok ezbere konuşuyo bence,gidilmese bişey kaybedilmez...
Eveeeet cumartesi gecesi bütün kızlar bu topikte..tek tek gelinyollıycam hepinize söz arkadaşlar :)))))))))) 10 dk.da bir msj atabiliyorum...o oynak suratları nası yapıyosunuz bi söylemediniz ama heee
tamam canım senden haber bekliomda bi falcıya gitmek istiyorum artık ihtiyacım var yaa
offf şöyle düzgün biri yokmu baktırabılcaeımız kıme baktırcaz ozaman
kızlar bide ayhan diye bırı varmış ünlülerin falcısı google a yazınca cıkıo o nasıldır acaba 100 tlmiş galiba ama
amaaa hepyeşilllll cim tatlımmm sen bana nergizi yollamışsın muraaat ı nie yollamadın :)) bide bu nergiz yeni girnedeki miii :)) çok teşekkür ederim ayrıca muratıda yollarmısııın :)
tamam canım senden haber bekliomda bi falcıya gitmek istiyorum artık ihtiyacım var yaa
offf şöyle düzgün biri yokmu baktırabılcaeımız kıme baktırcaz ozaman
kızlar bide ayhan diye bırı varmış ünlülerin falcısı google a yazınca cıkıo o nasıldır acaba 100 tlmiş galiba ama
tatlım daha önce de nergizi istemiştin ondan yolladım.. muratı yollamamış mıyım? ay dün gece 10 dk arayla 10 kişiye msj attım karıştırmış olabilirim :)) yolluyorum hemennnn
hepyeşil tatlım mesajı yazarken yazdığın dikdörtgen alanın altında o ssuratlarınolduğu bi dikdörtgen alan daha var ordan istediğin suratı ekle şekerim
bende sen nereye gidersen orayaaa gitçeeeemmmm
tırscaında haber ver gelirim valla
hakkaten ben bi ark.ımla gitcem murata 2 kişiyiz o izmire gelmez mi iki kişi olunca birdee sibel böyle hakkaten derinlemesine bildimi yoksa yüzeysel mi konusuo
belki giderim yarın yada pzts bilgi ver lütfenn
ya bide murat ne dedi arkadasına azcık anlatırmısınnnn
yok yok hepyeşil yolladı çok saol canım.bu nergiz yeni girnede evde bakan mı ???
yok karıştı karamelize yollamış saolsun :))
yok karıştı karamelize yollamış saolsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?