ama karamelizeyede nergizin numarasını yollarmısın bende özel msj yok da canım :)
Arkadaşlar fallar niye çıkmıyo fal nasıl bakılıyo anlatayım,enerji niye tutmuyo siz de aydınlanın ve paralarınızı benim gibi boşa vermeyin… kısaca
1- Bazı falcılar üç harfilerle bakar,bunlar geçmişi şu anı bilirle fakat gelecek hayır neden biliyo musunuz şöyle düşünün dahın yamacından bi tren geçiyo tepedeki biri treni görür,ama nereye gittiğini tespit edemez dolayısıyla uydurur bazanda uydurduğu şey gerçekleşir biz de aaaa bildi deriz,düşük olasılık tepenin altında insanlar sadece treni görüyoruz,yönünü bile göremiyoruz
2- Bazı falcılar bio enerji düşünce okuma yöntemiyle fal bakar sen olurlar,bu durumda aklınızdan ne geçiyosa onu söylerler anı tuttururlar ama bilemezler neden mi insanların fikirleri çoğunla değişir…
3- Bazıları Kahve fincanına bakarlar sadece şekilleri yorumlarlar anlık olması muhtemel şeyleri bilirler gelecek bakamazlar
4- Astral seyahatle bakanlar: işte asıl çıkan bu kişilerin fallarıdır,transa geçen fincanı açmadan yüzünüze bakıp bişeyler söyleyen siz bu kişilerin fal bakımından rahatsız olmazsınız çünkü bu kişiler sizi rahatsız eden bişey yapmazlar kendileri yorulurlar… Astral seyahat yapanlar gelecekten bi kare görürler ve bunu size söylerler,zaten hanımlar olayın özü şu cafelerde ..vb yerlerde sürekli bakım yapan insanlar bunu derinlemesine yapamazlar,mesela hep duyarız bilmemnenin komşusu bi teyze varmış yüzne söylemiş ve dedikleri tek tek çıkmış diye işte bu kişiler astral seyahat yapıyo ve zaman kavramından farklı bi boyuta geçiyo ve farkındalıkla ilgili bişeydir,bir çok insan bu yeteneğinin farkında bile değildir…Biz halk arasında bu kişilere kalp gözü açık,üçüncü göz var diyoruz
Gelelim İzmir falcıları ben Astral seyahat yapana rastlamadım sadece yapmaya çalışanlar var o kadar..dolayısyla gelecek için ümitlenmeyin derim,benim memnun kalmadıklarım gerçekten bu işi bilmiyolar,boşuna paranızı vermeyin ha eğlence olsun diyosanız ona eyvallah çünkü ben de zaman zaman bilinçsizce astral seyahat yapan biriyim….
Gelelim sibele amacım Sibel hanımı kötülemek değildi elbette bana isim verdiği de olmuştu,vade filan çıkmadı,çünkü fikirler değişti,o da bi nevi düşünce okuyo olay bu bu yüzden fincanla işi yok
Kartlar konusuna gelince falcılar kartlardan destek alır yorumlarını zenginleştirmek isterler ki kartları da o anki ruh halimizle çekeriz,ertesi gün gitseniz aynı kartları çekmezsiniz…
Son bi not:geleceği peygamber efendimiz bile bilmiyordu; olay bu naçizane tespitlerim..
Enerji tuttu tumadı diye bişey yok yani..bence
ben de murat beyi denemek istiyrm,ama tek başıma gidemem ve urla çok uzak eğer beraber giderseniz bana haber verir misiniz rica etsem..
bende öyle düşünüyorum canım
ama adama kalabalık olursa izmire geliomuş hepyeşil öyle demişti die hatırlıyorum
sende gitcek olursan haber ver burdan da ayarlarız belki canım
bide %70 tuturdu dediğin tülin var nerde cnm o nekadara bakıo:26:
aynen haber verin kızlar :)
ben buara kafayı yemezsem fal die dahada yemem:18:
ya hepyeşilcim ve bilen kızlar
ben bu nergisin nosunu aldımda nerdedir ne kadara bakıodur hiç bi fikrim yok
bi yardımcı olun bana yaa
Canım, benim yüzümden mi yazdın bunları :) kötü niyetle söylememiştim. "Sibele gidip memnun olmayan da var" diye belirtmek için senin beğenmediğini belirttim sadece :))
Karamelize ben 60 lı sayfalardayım..süper falcı varmış heyecan yaptımahahahaha
ayyyyyy kimleri buldun not et şekerim: )))
benıde heycanlandırdınnn
ben karışık karısık okuyorum sayfalarııı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?